Snelle service, levering, helaas kwam product niet overeen met info op de website

Mijn ervaring met Steengoeieschoenen; duidelijke website, snel bestelproces, snelle en nette levering. Helaas waren de schoenen niet als omschreven op de website, deze tekst moest aangepast worden. Schoenen helaas terug moeten sturen. Goede service maar slordigheidsfoutje.

Eerste keer ,prima gegaan !

Koop mijn schoenen altijd bij van de Assum in Hillegersberg ,uitverkocht .Met 'n dochter online besteld en pakje opgehaald . Alleen de maat is ' n gok .Heb wel bijna altijd Hassia schoenen.

Uitstekende schoenenwinkel

Goede service, uitgebreide collectie, goed bereikbaar.

Fijne communicatie, behulpzaam, vriendelijk en snelle correcte levering.

Helemaal goed!

Geen enkel probleem ervaren. Heb moeilijke voeten. Maar de schoenen pasten wonder boven wonder ook nog.

Maakt de naam waar

Zeer goed verpakt, snel verzonden. Het product voor een aangename prijs

TOP

Positief

Heeel goed

Ik kwam al bij jullie in de winkel als kind. Dit keer online besteld. De volgende dag al in huis. Echt top!

Uitstekende service!

Snelle en uitstekende service

Mooie schoenen, snel geleverd!

Ik zocht goede kwaliteit schoenen, voor de groeiende kindervoet van mijn zoon. Hij is er superblij mee.

Schoenen waren er snel

Snel en goed.

Snel gevonden en snel bezorgd.

Alles is helemaal naar wens!

Prima, keurig geregeld. Is zeker aan te bevelen.

keurig en snel

Beste familie Steenwjk. Voor het eerst van jullie diensten gebruik gemaakt. Prima bevallen. snel en goed verzorgd! Vooral de plastic zak die ook voor retouren gebruikt kan worden; mi Goed gevonden. daarnaast bevallen de muilen prima. Ga zo door!

Ik kocht een paar xsensible outdoor schoenen de H breedte was niet wat ik verwachte maar deden pijn aan tenen links ze vielen als g breddte en kon de schoenen. Retourneren en en krijg geld terug

Prima shop, prima schoenen, prima levering

Alles (online zoeken, bestellen, de levering) ging prima!

Snelle en adequate levering

Schoenen voldoen aan de verwachting. Snelle levering en scherpe prijs. Informatie verstrekking over de maat (Teva heeft maat 40.5 ipv 41) had beter gekund.

Goede service en snelle bezorging

Zeer goede ervaring

Prima geregeld

De slippers online besteld met afhalen in de winkel, zodat ik ze eerst kon passen.

Geweldig!

Schoenen de volgende dag al in huis, netjes verpakt, zeer tevreden!

Altijd perfecte service

Op deze winkel valt niets aan te merken. Geweldig assortiment, en de service is perfect.

Heel klantvriendelijk en snelle levering!

Erg klantvriendelijk en snelle levering !

Goede snelle service! Blij met mijn schoenen!

Supergave schoenen

Oké

Snelle levering en mooie sandalen van een goede kwaliteit van wolken. En een goede prijs van jullie. Dankjewel steengoeieschoenen.

Prettig en overzichtelijke website.

Is een overzichtelijke website. Werd ook gebeld dat de laarsjes klaarstonden. Heb gekozen om ze in de winkel af te halen, daar nog prettig geholpen met passen.

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.