Top service.

Ik kreeg -omdat de schoenen iets te groot waren- er zooltjes bij. Heel blij met mijn Peter Kaisers.

Heel blij met mijn schoenen :)

Al van kleins af kwam ik bij Steenwijk in Leersum. En nu mijn voeten wat lastiger worden, nog steeds :) Blij met een mooie en hippe schoen die toch genoeg steun geeft.

duidelijke website, snel geleverd

Omschrijving van product (Piedro kinderschoenen) klopte precies. (breedte)maat klopte en paste dus ook prima bij mijn dochter. Snel bezorgd en netjes verpakt.

Super !

Dankjewel voor de mooie schoenen en de snelle levering!

Supersnelle levering van mooie schoenen

Gabor schoenen in wijdte G passen mij altijd perfect. Het is fijn dat je hierop op de website van Steengoeie schoenen goed kunt selecteren.

Prima website. Service en steen goeie schoenen

Prima website. Service en steen goeie schoenen

Tevreden klant!!

Snelle verzending, schoenen geweldig! En breedte maten betreft kindermaten! Dat is voor ons een uitkomst! Tevreden klant!

snelle levering en mooie schoenen die ook nog eens heerlijk zitten

Ik kom al jaren bij Steenwijk schoenen in Leersum. Nu ook online geprobeerd en daar dezelfde goede service gekregen als in de winkel.

Fijne communicatie, snelle levering

Mijn vragen na sluitingstijd werden via whatsapp erg snel beantwoord. Volgende dag had ik mn schoenen thuis! Helemaal blij mee.

Alles goed geregeld

Goed en netjes verzorgd.

Snel geleverd en scherpe prijs.

Snel geleverd, en de laars was ruim 50% goedkoper. Heel blij mee.

Snelle levering en netjes verpakt

Goede webshop en mooie schoenen

Fantastisch snelle levering en uitstekende service

Online bestelling geplaatst waarna het snel geleverd werd, de schoenen zijn perfect en ik ben zeer tevreden over de desbetreffende winkel! Dus een aanrader

Snelle en goede service !

Bestelling volgende ochtend in goede orde ontvangen. Verpakking eenvoudig, maar doeltreffend. Geen poespas. Werd via Steengoeieschoenen en door PostNL regelmatig op de hoogte gesteld van de order en levering.

snelle service

Schoenen van mijn keuze besteld en snel geleverd in een keurige verpakking. Top service van Steengoeieschoenen, de kortingsvoucher van 5% die ik zou ontvangen ontving ik nadat ik mijn bestelling had gedaan. Steengoeieschoenen mailde met de melding dat ik achteraf de korting alsnog zou ontvangen. Kijk, dat is klantenbinding!

Goede reactie op feedback

Klacht over onduidelijke informatie over levering bestelde schoenen adequaat verwerkt.

Goed en snel

Fijne webwinkel, goede prijzen

Ik zie altijd goede aanbiedingen bij deze webwinkel. En mooie merken. Vlotte service ook.

Erg goede service

Helaas was de door mij gekochte maat niet juist, maar het gehele proces is duidelijk geweest.

Prima en prettig

Prettige vriendelijke klantenbehandeling, adequate verpakking

heel klantvriendelijk en supersnelle bezorging.

Ik ben supergoed geholpen aan de telefoon. Heel klantvriendelijk. Bezorging in een dag.

Snelle levering. Duidelijke track & tracé.

Snelle levering. Prima schoenen

Prima, snelle levering en juist product

Snelle levering, echter jammer van de kosten voor retourneren.

Precies volgens afspraak

Fijne schoenen en de koop verliep zoals afgesproken.

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.