Helemaal top!

Goede website. Supersnelle levering.

Uitstekend!

Gebruiksvriendelijke website en zeer snelle levering.

Super service!!!

Fijn om onze (online) aangeschafte schoenen te mogen retourneren en zelfs 3 paar (weliswaar telefonisch) doorgegeven schoenen te mogen passen voor onze zoon! Prettig om weer het persoonlijke advies te mogen horen. Onze zoon is héél erg blij met zijn nieuwe schoenen! Het bedrag is direct geretourneerd. We kunnen niet anders zeggen dat we ontzettend goed zijn geholpen. Super dank voor jullie service!!!

Was goed geholpen met het uitzoeken van nieuwe wandelschoenen. Hellaas waren de schoenen te groot .

Ik had dringend sloffen nodig en heb eerst gebeld wat ik het beste kon doen nu de winkel in Lockdown was. Een vriendelijk medewerkster gaf mij aan wat en hoe ik in de webshop kon. bestellen Fijn er stonden er nog genoeg op dus de keuze was snel gemaakt

Duidelijke webshop met veel mogelijkheden om te filteren want er is heel veel keus.

Overzichtelijk site, snelle levering, mooi product.

De bestelling en het afhalen van de schoenen was binnen een uur rond

Vlekkeloos. Snel advies & snelle levering

Snel contact via whatsapp (ipv e-mail) en snel geleverd.

Super service en mooie schoenen.

Er wordt een goede service geboden wat betreft het bestellen en afhalen van schoenen. Fijn dat de schoenen ook op een later moment af te halen zijn !

Steengoeie webshop....

Goeie site c.q webshop. Ook het stukje waar je wensen / vragen kan stellen is een goeie vonst. Succes verder en hopelijk wordt snel alles weer normaler.

goed zoals gewend

goed zoals gebruikelijk

Super service en erg vriendelijk en goed geholpen!

Erg blij met mijn aankopen en super goed geholpen!

Helemaal goed en dat ondanks de moeilijke omstandigheden

Als langjarige klant kan ik Steenwijk Schoenen van harte aanbevelen

Fantastische service!

Persoonlijk, betrokken, kundig en eerlijk!

Mooie site en snelle levering

Mooie duidelijke websdkite en veel filtermogelijkheden (like) , snelle levering en erg goed verpakt, aanrader!

Prachtige schoenen en goede service

Mooie webshop en snel geleverd

Klantenservice is top!

Ondanks het feit dat mijn bestelling was vertraagd werd ik continu telefonisch op de hoogte gehouden over voortgang, heb ik als zeer prettig ervaren!

Levering werd door de winkel zelf aan huis geleverd.

Fijn is dat een dergelijke goede schoenenwinkel hun kennis over schoenkeuze op deze manier blijven aanbieden nu de winkel dicht moet blijven ivm Corona-maatregelen. Dit is toch echt veel beter dan schoenen bestellen bij de grote internetwinkels.

Fantastische schoenenwinkel

Ooit daar in Leersum op een doordeweekse ochtend binnengelopen ergens eind 2015, en daar viel mij direct dat ze een enorm hoog niveau van service hebben en vele malen vriendelijker dan wat ik gewend was. Sindsdien zijn wij daar als gezin klant. Prima winkel

Snelle en goede service

Snelle levering en goede service

Besteld en binnen 1 uur in huis

Keurig af te halen bij van Steenwijk. Goed geregeld en mogelijkheid tot passen.

Perfecte service en vriendelijke bezorger

Al jaren kopen wij schoenen bij Steenwijk. Nu de winkel niet open mag, komt meneer Steenwijk met twee maten van de schoen thuis langs, zodat ik ze kan passen. Uitstekend verzorgd en ik ben blij met mijn nieuwe schoenen!

Mijn eerste bestelling ging niet goed, verkeerde maat bezorgd. Na tel. wel per omgaande de goede maat gekregen.

heel goed

voor herhaling vatbaar

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.