Bij de omruiling ,erg prettig geholpen!

Ik ben mijn sloffen persoonlijk om komen ruilen. En ik heb nu de juiste sloffen gevonden!

Zeer goed geholpen.

Ik ben zeer snel en goed geholpen. Juiste keuze kunnen maken.

Steengoed!

Het eerste paar was net te klein en kon probleemloos retour. Handig dat je van de retourzending ook track&trace-code krijgt. De tweede bestelling werd binnen 24 geleverd. Goed assortiment schoenen, prima zaak.

Snelle reactie en kan snel gehaald worden.

Gemakkelijk besteld en snelle levering

Keurig verzorgd

Alles oké

Mooie schoenen, goede webshop, makkelijk bestellen en volgende dag bezorgd. Al met al goede ervaring

Persoonlijk en professioneel!

Bij twee online bestellingen ben ik heel goed geïnformeerd en zeer persoonlijk en klantgericht geholpen:top!

zeer tevreden over snelle en persoonlijke behandeling

Zeer tevreden over de snelle en persoonlijke behandeling ondanks dat dit via website verlopen is . Ik werd netjes gebeld en schoenen zijn netjes (persoonlijk) geleverd.

Fantastische service!

Gebeld voor soortgelijke schoenen voor mijn moeder van 94. Vorige schoenen stonden nog in het systeem en daarom makkelijk in een andere kleur te bestellen! Gelijk gebeld dat ik ze op kon halen. Super!

zeer goede service en zaak

Vlotte afhandeling en zeer goed genholpen

De schoenen werden netjes bezorgd. Misschien wel handig om eventueel een tijdstip aan te geven wanneer je de bezorger kan verwachten?

Mooie schoenen

En goede website

Uitstekende service en goede kwaliteit schoenen

Makkelijk schoenen uitzoeken op website. Snelle levering. Professionele en vriendelijke service. Ruilen is geen probleem.

Professioneel.

Vriendelijk aan de telefoon. De geplande tijd klopte.

topservice, zoals ik gewend ben

Vond het bestellen vannschoenen online wat omslachtig. Dit doordat ik gegevens moest invullen, die al bekend zijn in het systeem dat in de winkel gebruikt wordt. Verder niets dan lof over snelle en vriendelujke service. De stoel buiten om te passen, is een gouden idee

Keurig en snel geregeld

We hebben bestelling gedaan en in de lockdown werden 3 paar bezorgd door een medewerkster. Dezelfde avond gepast en de dag erna kon ze 2 paar weer ophalen. Geld is direct terug gestort. Fijne service weer!

Snelle levering ondanks pandemie.

Vlotte reactie op bestelling.

ontzettend aardig en kundig personeel

gemakkelijk te vinden op de overzichtelijke website

Binnen 24 uur in huis!

Wat een geweldige zaak! Via de website besteld en binnen 24 uur stond een mevrouw met mijn laarsjes aan de deur! Super service!

Snelle levering en vlotte retournering.

Bestelling zeer snel verlopen en mooie veterboots!

Fijn bedrijf met mooie kwaliteits producten. Goede service!

Zeer snelle en goede aflevering Heel blij mee.

Prima ervaring

Ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de levering van de laarsjes. Helaas vielen ze klein uit en waren ze er niet meer in een grotere maat. Dus heb ik ze terug gestuurd.

Goede communicatie per mail.

Pakket kwam later ivm de drukte. Hebben dit perfect gecommuniceerd. Wij zijn zeer tevreden.

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.