Ik had 24/11 een appje gestuurd of jullie met kerst een paar witte Xsensible sneakers voor mij op voorraad konden hebben (en dat kon). Vorige week de webshop even bezocht en toen kwam ik een paar groene Xsensible tegen deze konden niet weggezet worden maar ik kreeg de tip om ze te kopen en mochten ze niet goed zijn dan werd het geld weer terug gestort. Afgelopen maandag de schoenen opgehaald! In 1 woord super!

Super fijn!

Eenvoudig bestelproces en snel verzonden! Goede schoenen waarbij goed gekeken wordt welke schoen voor je voet geschikt is (als de winkel open is)

Zeer behulpzaam en goed advies

Kopen via website prima

De website ziet er mooi en overzichtelijk uit. Nadat ik besteld had kreeg ik al snel een telefoontje dat de schoenen klaar stonden.

Zeer goed!

goede service.

Uitstekend.!

Makkelijk te bestellen en snel en goed geleverd..!

Een tevreden klant

Zowel telefonisch als aan de deur hartelijk te woord gestaan. Product voldoet aan de verwachting. Enig minpuntje is in mijn beleving dat er van diverse producten (door mij uitgezocht) in mijn maat geen voorraad is. Daarentegen is het assortiment zo groot dat er altijd wel een alternatief gevonden kan worden.

Wat een service zoals altijd

Vriendelijk adequaat en de juiste service al jaren!

Snelle nette bezorging

Geweldige services en goede prijs!

Heel tevreden!!

Geweldige service

Goede service en advies.

Schoenen om mee weg te lopen

Goede website met duidelijk keuzemenu Goede berichtgeving na bestelling. Alles klopt

Snelle levering en keurig verpakt. Gewoon supepr

Fijne winkel en geeft ook goed advies.

Ik heb voor de eerste keer iets geretourneerd omdat mijn zoon volledig gevoerde schoenen wilde. Maar ook dat ging eenvoudig met het retourneer formulier online invullen.

Heel prettig geholpen goede service via de webshop

Via de webshop besteld en in de winkel gepast en opgehaald.

Degelijke verpakking

prima!

Mooie laarsjes. Moest ze helaas ruilen: bovenrand iets stugger dan ik had verwacht. :( konden zonder problemen worden geretourneerd. Ik kreeg zelfs een antwoordnr. voor retour. Betaling kon zelfs worden verrekend met schoenen die voor mij waren besteld. Prima service, grote klasse!

Snelle en goede service met bestellen en retounereb

Snelle en goede service met bestellen en retour

Goede en betrouwbare SERVICE!

Ondanks de bezorg problemen bij Postnl door de Sint/Kerst drukte waardoor het afleveren van het pakket erg lang duurde was er rondom die problematiek een duidelijk uitleg en support van Steengoeieschoenen. Dat gaf vertrouwen en uiteindelijk is het pakketje in goede staat afgeleverd.

Prima service, goede kwaliteit product

Duidelijke terugkoppeling bij latere bezorging, helemaal prima

tevreden

Na lang wachten,heb ik mijn schoenen ontvangen,dit lag niet aan steengoede schoenen maar aan PostNL die het achterhield. Medewerker van steengoede schoenen heeft mij gebeld en dit uitgelegd,wat ik zeer op prijs stel. Heb bij PostNL klacht ingediend. Ben zeer tevreden over de mooie wandelschoenen.

geweldige service

Voor een mooie prijs een paar heerlijke schoenen. Snel geleverd.

Prettige afhandeling

De levering en afhandeling waren super.

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.