Goed product, goede prijs

Ik was op zoek naar panama jack slippers. Veruit de beste prijs. Goed verpakt, snel gelverd en keurig op de hoogte gehouden. Steengoed dus 5 sterren.

Jammer dat jullie niet lezen wat de opmerkingen zijn.

Ik had gevraagd offer pakket na 22augustus verstuurd kon worden. Helaas hebben jullie dit niet gelezen.

Betrouwbare webshop

Steengoeieschoenen.nl is betrouwbaar, prijzen zijn marktconform en leveren snel de artikelen die je besteld hebt.

Vlotte snelle verzending

Telefonisch hulp gehad over breedte schoen etc Heel snel geregeld. Erg blij mee. Ook attente reactie terug op mijn mailtje

Schoenen via de website besteld, duidelijke info. Snelle, goede levering, netjes. Ook terugbrengen in de winkel netjes, snelle terugbetaling.

Leuke aanbieding-Mooie schoenen snel ontvangen

Ik vond de aanbieding erg aantrekkelijk Het werd ook netjes en snel bezorgd

Onduidelijk hoe retour gestuurd moet worden i.c.m. korte retourtijd..

Ik heb op de website moeten zoeken hoe ik iets retour stuur (zit geen retoursticker of brief o.i.d. bij). Nu heb ik het nagezocht en wil ik binnen een maand de tas retour sturen die een korter hengsel heeft dan verwacht maar blijkt dat de retour termijn al is verstreken... Ik heb liever een duidelijk bericht hoe iets retour te sturen dan meerdere keren een rappel om een beoordeling te schrijven...

Goed geregeld, fijn contact en mooi verpakt

Fijne webshop, fijn contact en snelle verzending. Keurig verpakt

Overzichtelijk, duidelijk, goede afhandeling bij teruggave, betrouwbaar.

Goeie ervaring, 2x2 paar schoenen besteld, 1x 1 paar teruggestuurd, 1x 1 paar teruggebracht in de winkel. Alles prima afgehandeld, betrokken en deskundig personeel. Half uurtje rijden van Tiel, we gaan hier vaker naar toe!

Prima schoenen en prima service

Goede service. Prima schoenen

uitstekend!

Handige en duidelijk site om te bestellen. je weet waar je aan toe bent. Heel snelle levering. Retouren gaat ook makkelijk, geen poespas of moeilijke gedoe!

Eenvoudig te bestellen en goede service

Het product was eenvoudig te bestellen en terug te sturen

Top service, goede telefonische hulp

Snel en goed verstuurd

Goed en snel. Wat ik graag wilde

Goed op de hoogte gehouden van de levering, zo doorgaan!

Adequate service

Ik kreeg geen bevestigingsmail, maar kon via de app dat communiceren en dat is zeer snel opgepakt. Prima service.

Top service. Als je een vraag hebt word die heel snel behandeld. Hebben een ruim assortiment met top merken. En gaan net even verder als je iets wil bestellen wat even niet op voorraad is.

Zondag besteld. Maandag geleverd.

geweldig

Het was een geweldige klantervaring; vanaf het bestellen tot het direct de volgende ochtend geleverd krijgen van de schoenen. Helaas was de maat niet goed, maar het terugsturen ging ook zeer gemakkelijk en gratis.

Heel tevreden ,snelle levering .

Snelle levering ,maandag besteld ,dinsdag geleverd ,top

Supersnelle levering.

Vandaag besteld, morgen geleverd. Prima.

Overzichtelijke website, mooie schoenen

Hier kun je uitstekend schoenen kopen. De website is overzichtelijk het bestelproces eenvoudig. Het assortiment is ruim en levering gaat snel. De Harris schoenen zijn supergaaf krijg complimenten aan de lopende band

Zeer correct en netjes

Zeer oplettend en men heeft telefonisch contact genomen de bestelling afgestemd en tevens een controle of ik bewust was van de afwijkende schoenmaat die ik besteld heb. Resultaat ik hoef niets terug te sturen en alles is vlot verlopen. Ik ben benieuwd naar de volgende collectie..

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.