Geweldige service en je wordt altijd vriendelijk geholpen

Zoals altijd een fijne ervaring met Steenwijk Schoenen! Vriendelijke mensen en zeer deskundig. Ook tijdens de lockdown gelukkig lokaal kunnen ‘shoppen’. Blij dat jullie nu weer open zijn. De webshop werkt goed en is makkelijk te gebruiken. Niets dan lof en ik hoop dat jullie nog jaren kunnen blijven bestaan.

helaas waren de schoenen niet van pas, maar de service was prima

sevice prima, terugsturen was geen probleem

Ook in corona tijd prima service.

Ik heb laarsjes besteld via de site en kon ze de volgende dag ophalen, als ze niet zouden passen kon ik ze omruilen of terug brengen. Dat was geen probleem maar was niet nodig want ze zitten prima!

Prima service!

Supersnelle aflevering.

Goede service,en prijs kwaliteit verhouding!

Voor het eerst schoenen besteld, netjes op tijd geleverd,een aanrader.

Alles klopte!

Klikken Afspraak maken Ophalen; alles vlot afgehandeld. Thuis passen: leuke kleur, goede pasvorm. Perfect dus!

Verwerking en bezorging was uitstekend verzorgd!

Al jaren zijn wij klant bij Steenwijk schoenen. Eigenlijk nog nooit teleurgesteld. Ook nu in corona tijd onze bestellingen prima verzorgd.

vlotte service

de winkel is heel prettig en is heel actief om klanten geïnformeerd te houden in coronatijd

Helemaal wat ik er van verwacht had.

Fijne wandelschoenen.

Zeer snelle levering van prachtige schoenen/boots

Het heeft normaliter niet mijn voorkeur maar in Coronatijd was ik toch heel blij dat ik via internet bij een vertrouwde zaak een vertrouwd merk schoenen kon aanschaffen. De levering vond bovendien zeer snel plaats terwijl die toch zo ongeveer in de meest zuidelijke punt van ons land moest plaatsvinden.

Klacht is naar tevredenheid afgehandeld. Misschien voor verzenden de conditie checken van de laatsjes/schoenen.

fantastische schoenen en veel keus

Ik ga graag voor schoenen naar Steenwijk schoenmode. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Ook online kopen is goed te doen.

Zoals altijd goed advies, tijdige bezorging aan huis, goede service.

Op een prettige manier geholpen.

Twee paar schoenen opgehaald, een paar retour. Later nog weer een paar gekocht. Alles op een fijne maner geregeld.

Vrijdag voor Pasen de schoenen besteld omdat ze in de winkel bij de lokale ondernemer niet de juiste maat hadden en zij ze niet voor mij konden bestellen. De volgende dag al ontvangen terwijl in de mail werd aangegeven dat ze dinsdag na Pasen zouden komen. Dus de paasdagen mijn nieuwe schoenen kunnen showen ;-)

Snelle afhandeling. Zeer tevreden.

Levert snel, goede schoenen met persoonlijke service.

Snel geleverd. Met passervice en ook nog een onderhoudsmiddel erbij.

steengoed

Bedankt voor jullie steengoeie service.

Zéér fijne en klantgerichte schoenenwinkel!!!

Via de webshop schoenen voor onze 2 zoons uitgezocht alleen twijfels over de juiste maat. Na een telefoontje met een van de medewerkers tot de juiste maat gekomen. Super fijn dat dit op deze manier uitgelegd kon worden. Advies op maat. Binnen enkele dagen was de bestelling binnen en konden onze jongens genieten (en nu nog...) van hun schoenen!!!

Altijd behulpzaam en fijne schoenen

Hele fijne schoenwinkel met veel keuze en breedtematen, precies wat ik nodig heb voor modieuze en lekker zittende schoenen. Hoop dat jullie weer snel open zijn voor een spontaan bezoek.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Goeie schoenen, prettige winkel om te komen, waar je je welkom voelt!

Steengoeieschoenen =Steengoeie zaak!!

Ik werd heel goed en professioneel te woord gestaan! En de schoenen werden snel thuis bezorgd! Kortom: goed en betrouwbare webshop!!

Prima ,dik tevreden!

Een perfecte service

Zowel via de webshop als in de winkel wordt hier perfecte service geleverd. Klantvriendelijkheid en vakmanschap staat hoog aangeschreven. Wij zijn een graag terugkerende klant.

Goede ervaring met online bestellen bij Steengoeie schoenen.

Ik bestelde tijdens de tweede lockdown 2 paar Paul Green schoenen. Ze waren aantrekkelijk geprijsd en ik weet dat dit merk mij altijd goed past (ik heb moeilijke voeten!). Daarom durfde ik het aan om online te bestellen. De schoenen kwamen de volgende dag al. Supersnel! Dat hebben zij echt steengoed gedaan! Aanrader!

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.