Kwaliteitsschoenen en prima service

Schoenen ook digitaal goed te bestellen door schoen- en breedtematen weer te geven. Schoenen werden ook snel geleverd. Uitstekende service!

Vriendelijk, Klant- en Oplossingsgericht en vooral goede Kwaliteitsschoenen

Ervaring met de winkel en de webshop waar altijd gezocht wordt naar mogelijkheden om vragen te beantwoorden, die naderhand ook juist bleken te zijn. Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan! Daarom is het me veel waard om daarvoor naar Leersum te rijden. Ik hoop voor jullie, dat jullie binnenkort weer helemaal open mogen gaan. Succes met de business!!

Supersnelle service!

Persoonlijk contact, bijzonder hulpvaardig en hele snelle service. Ik ben al jaren een erg tevreden klant.

Goeie service

De schoenen die wij gevonden hadden in de webshop, zijn goed bevallen. De service bij het afhalen was uitstekend.

Prima in orde deze schoenwinkel. Prettig geholpen door de medewerkers.

Schoenen besteld via de site en opgehaald in de winkel. Perfect geregeld in deze hectiek.

goede service, snelle verzending

Eén minpunt: Ik betaalde 189,95 voor mijn schoenen. Op één van mijn schoenen trof ik een prijs van 185 euro aan. Als klant vind ik dit geen positieve ervaring. Hoe gaat u hiermee om? Met vriendelijke groet, T.A. Oskam

Top geregeld! Gemakkelijk besteld en heel snel thuis bezorgd. Prima service.

Jullie stonden persoonlijk de volgende dag al aan de deur terwijl ik toch wat verderop woon! Dit waardeer ik enorm.

makkelijk te kiezen, snelle levering.

al enkele jaren koop ik mijn schoenen bij Steenwijk Schoenenmode. Altijd goede ervaring gehad met goed advies. Het bestellen via de webshop is een mooie aanvulling op de service en zeker in deze tijd van de pandemie een uitstekend alternatief.

Super service

Heel vriendelijk, veel mogelijk qua ruilen en betalen. Heb het als fijn ervaren hoe er om gegaan is met de maatregelen en mogelijkheden.

Gewoon steengoed!

Altijd een goed advies. Ze vriendelijk maar ook gezellig geholpen. Mooie schoenen. Altijd blij en tevreden de winkel verlaten.

snelle levering, prachtige schoenen, beloofd veel loopplezier.

Fijne webshop, duidelijk. Schoenen snelle levering en netjes verpakt.

Alles in een woord super goed

Prima communicatie ,heel vriendelijk .Supersnele levering (afhalen)en afhandeling,zeker aan te bevelen.

goede kwaliteit

heerlijke schoenen en goede pasvorm. zooltjes kunnen we makkelijk in gepraat worden. alleen bij de teenslippers was dat voor mij niet mogelijk dus die houd ik er gewoon bij

Ik werd prettig ontvangen en geholpen. Helaas waren de schoenen te klein. Afhandelen van retour was prima.

Zeer prettige winkel, klantvriendelijk, mooie collectie

We slagen er altijd prima voor onze kinderen, goed advies. Ook fijn dat je punten spaart voor korting op een volgende aankoop. Tevreden klanten!

Altijd vriendelijk en behulpzaam, en een goed assortiment schoenen!

Zie bovenstaand

Snelle bezorging, goede informatie op de website. Ik haal al mijn schoenen bij Steenwijk Leersum

Plezierig winkelen in Corona tijd

Heel fijn dat ik online mijn laarzen kon bestellen en ze nog dezelfde dag mocht ophalen. Ook het retour proces is overzichtelijk, maar daar hoefde ik gelukkig geen gebruik van te maken.

Handige en overzichtelijke website, schoenen gekozen en snelle thuisbezorging!

Mijn aankoop via Steengoeieschoenen vond ik erg prettig. De website is overzichtelijk en schoenen zijn makkelijk te vinden. Ik was dan ook snel klaar met het uitzoeken van mijn nieuwe laarsjes. Ze zitten heerlijk en de maat was in 1x goed dankzij de beschrijving bij de schoenen. Ik zou zeker nog eens schoenen bestellen, ondanks dat ik dat voorheen nooit online zou doen weet Steengoeieschoenen alles precies goed te doen! Mijn complimenten en wie weet tot snel.

Hele persoonlijke service

Ik had schoenen op het oog, maar was niet zeker van de juiste maat. Diezelfde middag kwam grootvader met kleinzoon bij mij aan de deur in Driebergen met de betreffende schoenen in maat 37 en 38. Ik paste ze waar hij bij was, en helaas zaten ze allebei niet goed. Binnen 5 minuten concludeerden we dat dit niet de juiste pasvorm betrof voor mij en vertrok hij weer. Geen gedoe met terugsturen, geld was na een dag weer terug op mijn rekening.

Uitstekend!

Ik heb altijd uitstekende ervaringen met Steengoeieschoenen. Duidelijk, snel en goede service, heel fijn! Wij hebben een bedrijf aan huis waardoor er niet veel tijd overblijft om te gaan winkelen vandaar dat ik de website een keertje bezocht en dat is een aanrader!

heel goed

Razendsnel na een dag geleverd. Makkelijk te bestellen.

top!

goed geregeld

Superwebshop

Fijn, dat je de schoenen van alle kanten kunt bekijken. Ook mooi en handig dat je zowel schoenbreedte als hakhoogte kunt aanklikken. en ook prettig dat je 's avonds nog kunt telefoneren voor advies of hulp. Ga zo door!!!

Duidelijke website. Wij hebben een kind met zeer smalle voeten en we konden dit online goed vinden. Schoenen waren een dag later al bezorgd. Een volgende keer gaan we liever naar de winkel om te passen, maar voor nu was dit een prima manier.

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.