Super snel en goede informatievoorziening

Een duidelijk website met kwalitatieve schoenen , welke snel zijn geleverd, met de juiste begeleiding van de levering over de mail.

prima service

Positief

Al sinds langere tijd klant en tevreden

Snel geleverd en prima service

Zoals we gewend zijn van Steenwijk... Nu even niet in de winkel.... Dan maar snel en vertrouwd online....

Mooie schoenen en een snelle verzending

Dit is mijn eerste aankoop bij deze winkel, maar zeker niet de laatste. Ze hebben een ruim assortiment van mooie schoenen

Hele goede service. Erg klantvriendelijk.

Snel, top, goede kwaliteit

zie titel

Inderdaad Steengoed jullie schoenen

Mijn man heeft steunzolen en kan moeilijk veters dicht maken Eindelijk jullie gevonden Veel keuze in instappers en ook klittenband met uitneembare voetzool Hij is heel blij met zn instappers van Memphisto

Top schoenen voor mijn zoontje!

Zeer mooie en robuuste Develab schoenen voor een aantrekkelijke prijs gekocht. Netjes en op tijd geleverd.

Snelle verzending en goede kwaliteit

Kwaliteit die ik van de winkel gewend ben. Ik wilde niks terugsturen, maar als ik dat had gewild waren de instructies duidelijk. Aanrader.

Zeer tevreden over de online service!

De 2 paren schoenen, die ik had besteld, kwamen reeds de volgende dag. Één paar was te klein; teruggestuurd mbv het retour-etiket, en met gebruik van dezelfde verpakking. Ging prima! Twee dagen later stond het bedrag, dat fam. Steenwijk aan ons verschuldigd was, weer op onze rekening!! Nogmaals prima actie!!

Snelle levering netjes thuisgebracht.

Snelle levering en prijs kwaliteit is top.

Mooie schoenen, lekker snel in huis.

Ik had de schoenen heel snel in huis en ook het omruilen verliep soepel.

makkelijk besteld, snel geleverd

Paar wolky schoen besteld in de sale met 50% korting. Zeer fijne schoenen, goed verpakt en snel geleverd. Top.

perfect

alles naar tevredenheid verlopen

Tevreden

Snelle levering van de producten. Goede deal op erg mooie en comfortabele laarsjes in de sale. Overzichtelijke website.

Mooie schoenen, goede kwaliteit, veel keus en heel goed advies.

Doen wat ze beloven

Na bestellen een snelle levering.

Goede services voor een nette prijs.

's Morgens besteld,'s middags geleverd. mooie schoenen voor een nette prijs.

Gewoon goed

Goede producten, mode, trends, veelzijdig. En vooral heel belangrijk dat het personeel verstand van zaken heeft en vriendelijk is. Fijne zaak en we komen er graag. (of bestellen)

Goede en snelle service

Een uur na bestelling kreeg ik bericht dat de schoenen klaar stonden. Goede service!

Aardige Mensen, vlotte afhandeling. Prima service

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.