Prima service en vlotte levering

Ondanks voor mij onbekende winkel alles goed geregeld qua bestelling en betaling .

Snel, vriendelijk en professioneel!

Goede service, aantrekkelijke aanbiedingen, heldere site, vlotte reactie op vragen, kortom indd steengoeieschoenen!

Geweldige service, klantvriendelijk

Snelle service keurig afgeleverd. Nog gebeld voor een extra paar. 2x verzendkosten betaald 1 x 5 euro direct terug geboekt. Super service en erg vriendelijk dame Mw Betty. Verschillende schoenen besteld Xsensible en Wolky. Moeite waard om webshop te bezoeken. Hartelijk dank Firma van Steenwijk

Snelle verzending

Een snelle verzending, keurig ingepakt. Door de drukte bij de post duurde het langer , maar er werd keurig gekeken voor mij hoe het kwam dat ik de schoenen nog niet had ontvangen. Goede en correcte service!

Voor het eerst via de webshop.

De webshop is duidelijk. Dank voor de hulp toen ik de betaling niet rond kreeg. Ken de winkel al een aantal jaren. De service is geweldig.

Snelle leveribg

Zitten perfekt.

prettige, vlotte levering van prachtige schoenen

Ik vond het best spannend om omline schoenen te kopen. Het liefst pas ik ze even, en kijk ik lekker in de winkel rond. Gwlukkig heb ik twee paar schonen gekozen die ook allebei prima zaten. Blij mee! Jammer, echt heel erg jammer, dat de passervice niet in Zeist geldt.....voor meer schoenen en voor mijn dochter van 17 en voor mijn echtgenoot zou dat een uitkomst zijn geweest!

Uitstekend!

Heel snelle en correcte levering.

Zeker een aanrader

De moeite waard om een kijkje te nemen!

Prima service en snelle verzending

Snelle verzending, goede prijzen en prima retourservice. Heel prettig mailcontact met de klantenservice. Als deze winkel om de hoek lag zou ik er vaak binnenlopen.

Duidelijke website, snel geleverd!

Duidelijke website, snel geleverd!

Fijne, snelle service!

‘s Morgens besteld, begin van de middag in huis. Met passervice!! Misschien had ik geluk met de ontzettend snelle levering, maar ik was er heel blij mee. En natuurlijk weer hele mooie schoenen, van hoge kwaliteit.

Duidelijke site, goede service.

Steengoeieschoenen maakt waar wat ze zeggen op hun site.

Snelle levering, goede retour afhandeling

Order werd de volgende dag al geleverd. Een paar schoenen paste ik niet en heb ik retour gestuurd. Ook deze afhandeling was prima.

Prettige en snelle service.

Snelle reactie op bestelling en grote bereidwilligheid om de bestelling bij mij thuis te brengen.

Prima.

Duidelijke webshop, ruime keuze, mooie merken.

Uitstekende service

Voor de lunch wandelschoenen besteld, tijdens de lock down, na de lunch al bezorgd! Op dat moment geen tijd om te passen. Helaas was de maat niet goed, gebeld en einde van de dag ontvingen we al de juiste maat. Ik ben al vaste en tevreden klant bij Steenwijk, maar dit overtrof mijn verwachtingen!

Het zoeken via google naar mijn gewenste Wolky laaarzen leidde snel naar jullie site. De bestelling plaatsen was makkelijk en levering ging snel. Mooie site en fijn dat je met Paypal kunt betalen. Dan zijn de laarzen/schoenen nog een tijdje verzekerd.

lederen kwaliteitsschoenen aan democratische prijs.

steengoeie schoenen aan keigoeie prijs!

Snelle levering, goede service

Goede service, snelle levering. Prachtige laarzen.

Besteld en snel bezorgd

Perfecte service en snelle levering

S avonds besteld en de volgende dag liep onze zoon al vrolijk rond op zn nieuwe schoenen super service in deze coronatijd

Heel goede service

Vriendelijk personeel. Correct.

zeer tevreden

Ondanks corona gaat de service bij steengoeieschoenen gewoon door. Bestelling geplaatst, nemen even telefonisch contact op over levering, krijg gelijk ook advies over het artikel en in overleg volgende dag geleverd. Ben ook zeer tevreden over de lowa wandelschoenen. Had ik veel eerder moeten kopen. Wij gaan voor Steengoeieschoenen naar Leersum.

Goede service, handige manier van retourneren

Ik bestelde er schoenen voor mijn zoontje, maar was een maat te klein bleek thuis. Een maat groter was niet meer aanwezig, dus de schoenen teruggestuurd en netjes het geld terug gekregen.

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.