Snelle levering, duidelijke communicatie

Mijn schoenen waren snel geleverd en weer opgehaald omdat de maat helaas niet goed was. Het betaalde bedrag was ook snel weer retour op mijn rekening.

Snelle levering en goede service

Positieve ervaring, er was een snelle levering en ook bij het retour zenden heb ik een goede service ervaren

Goede service!

Helaas gingen de door mijn gekochte schoenen heel snel kapot, maar hele goede retour service en prettig contact.

Super snelle levering

Leuk dat het persoonlijk werd bezorgd!

1e x besteld bij dit bedrijf en keurig binnen de tijd geleverd

Vlotte afhandeling

was goed

Goede service snelle levering. Opa kwam met kleinzoon de schoenen brengen en waren erg vriendelijk, leggen goed uit wat je doen kon als de schoenen niet paste

Schoenen omgeruild wegens verkeerde maat. In 2 dagen geregeld. Geweldig!

Snelle service.

Fantastisch hoe de service nu is tijdens deze corona tijd. Dezelfde dag nog kwam een medewerker langs om de via de web-shop bestelde schoenen af te leveren. Ik kreeg de tijd om te passen en kon het paar wat het niet werd meteen weer meegegeven. Een dag later stond de retourbedrag al weer op mijn rekening.

steengoeie schoenen door steengoeie service

Altijd tevreden, al jaren !

Topbezorging en service, mooie schoenen

Steenwijk belde zelfs of ik de schoenen nog voor de kerst wilde hebben terwijl ik ze de dag voor de kerst pas had besteld. Dat is nog eens meedenken met je klant.

Vanwege Corona voor het eerst online bestelling gedaan. Normaal zou ik naar de winkel gewandeld zijn. Gezellige levering aan de deur bij ons thuis.

Door Steenwijk persoonlijk bezorgd

Heel erg tevreden

Snelle bezorging erg tevreden. Mijn schoenen lopen heerlijk.

De dag na bestelling al in huis.

medewerkster kwam aan huis de schoenen brengen. Heel fijn deze service.

Super goed

Keurig geregeld, schoenen netjes geleverd, ook vragen zijn telefonisch netjes afgehandeld. Mogelijkheid tot ruilen of retour zenden. Kortom ik kom zeker terug.

Prettige en meedenkende mensen

Het zijn buitengewoon behulpzame mensen bij de Steengoeieschoenen groep. jammer dat we de winkel voorlopig niet kunnen bezoeken.

Top service.

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Ben een graag terugkerende tevreden klant.

Fijn dat ik zo nieuwe schoenen kon bestellen aan het begin van deze lockdown.

Ik vond het erg fijn dat ik toch, ondanks de lockdown, een nieuw paar schoenen kon aanschaffen!!

Super snel en goed (ingespoten en wel) geleverd.

Laat in de avond heb ik sneakers in de uitverkoop besteld in de webshop. De volgende ochtend werden ze persoonlijk afgeleverd. De schoenen waren netjes verpakt en ingespoten zodat ik en langer plezier van kan hebben. Zeker reden om vaker lokaal te bestellen!

Schoenen waren helaas niet geschikt voor mijn voeten, dus retour. Goed afgehandeld

Steengoeie service! Super schoenen

Fijn een (web)winkel die mijn favoriete Loint's verkoopt. Al de volgende dag in huis, bezorgd door een 'lokale' koerier. Opa met schattige kleinzoon. Ik koop voortaan bij van Steenwijk.

Goed ,er was een probleem ,maar het is netjes opgelost .

Prima en efficiënte service.

Mijn complimenten voor de snelle en vriendelijke afhandeling van mijn bestelling en retounering. Evenals het snel afhandelen van de financiële kant van het een en ander.

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.