Klantvriendelijk

Prettig en snel advies en snelle levering

Keurig geregeld.

Juiste informatie. Via de mail alles helder en duidelijk; moment van verzenden, ontvangst retourzending. Tevreden.

Super goed gegaan

Alles op tijd geen problemen

Alles zeer goed geregeld!

Bestelling werd snel en adequaat geleverd. Informatie over levering zeer duidelijk. Helaas moest ik mijn bestelling retour sturen. Ook dat ging gemakkelijk.

Goede service.

Ik had nog nooit gehoord van deze winkel, maar omdat ik op zoek was naar een bepaalde schoen en heb deze via Google gevonden. De schoen is heel snel geleverd en in zeer goede staat ontvangen.

Ik was op zoek naar deze pantoffels want kon ze in mijn omgeving niet in de juiste maat vinden en zag ze op deze website tegen een goede prijs. Snelle levering van het juiste product, alleen vreemd dat de pantoffels niet in de originele doos zaten maar in eentje waar met stift dingen op waren aangepast.

prima service!

online schoenen besteld en prima snelle levering. Had bij de bestelling nog geen gebruik gemaakt van mijn kortingscode en kreeg toch de mogelijkheid om de korting alsnog te ontvangen.

Heel goed.

Voor de zekerheid had ik 2 maten besteld, Daarvan was er 1 paar de juiste, dus het andere paar retour. Het retourbedrag is inmiddels al weer teruggestort. Dus Prima !!

Op en top geregeld!

Opnieuw was mijn bestelling snel en netjes verpakt bezorgd. Omdat ik telefonisch mijn twijfel over de maat had doorgegeven, vanwege verschil tussen mijn voeten, deden ze er preventief een set voorvoetzooltjes als service bij. Dat is met recht Steengoed!

Prachtige schoenen

Deze schitterende schoenen komen naar U retour, ze zitten met mijn steunzolen niet helemaal zoals ik graag zou willen. Ergens knellen ze erg onder mijn voet.

Goed geregeld bestellen aflevering en terug name

Super goed advies, mega snelle levering en top service!

Mijn laarzen waren aan de te krappe kant bij mijn kuiten en ik kreeg een super fijne spray aan geraden en de service aangeboden om ze op te laten rekken. Contact verliep super soepel en de levering was mega snel!

Mijn ervaring is dat ik slippers bij jullie heb gekocht in de winkel . Later had ik nog slippers besteld via internet , toen kreeg ik telefoon van jullie dat deze te klein en te krap zijn voor mij. Alles goed geregeld netjes mijn geld terug gekregen mijn complimenten voor jullie.

Het was een snelle levering, goed verpakt. De tas ziet er goed uit.

Snelle levering en goed contact.

Goed geregeld

Super tevreden. Snelle levering en mooie schoenen.

Super tevreden. Snelle levering. Mooie schoenen.

Mooie schoenen, snelle bezorging, goed verpakt!

Mooie site en goede schoenen. Goed verpakt en snel bezorgd. Prima!

Superservice

We vonden schoenen voor ons dametje in een andere winkel maar die had haar maat niet. Dus online gaan zoeken en hier uitgekomen. Het online bestellen ging niet helemaal soepel maar er werd vanuit de winkel goed meegedacht zo dat bestellen toch lukte. Later verzenden was ook geen probleem. Dus helemaal top. En het belangrijkste de schoenen passen en een hele blije dame hier in huis! Bedankt!

Goede prijs, levering zoals aangegeven.

Goede kwaliteit, snelle service

Prima schoenen Ruime keuze Snelle afhandeling Netjes bezorgd

Supersnelle levering

Mijn bestelling werd reeds de volgende dag aan huis geleverd.

Snelle en attente bezorging

Had schoenen besteld voor mijn volwassen dochter als kado. Ze werden ook als kadootje bezorgd, heel attent.

De gekochte artikelen zijn zoals ze online getoond en beschreven worden.

Goede informatie en prima levering. Tijdens online zoeken, kon ik er helaas niet achter komen of je de schoenen ook in de winkel kan laten bezorgen (dat kan heel goed aan mij liggen, misschien met mijn 'neus' gekeken); dan kan je eventueel meteen een andere maat kiezen.

De juiste schoenen en snelle bezorging. Jammer dat de Mephisto schoenen zo ontzettend veel geld kosten.

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.