Niets op aan te merken !

Webshop goed Prijs goed Levering goed Product goed

Persoonlijke aandacht

Na eerdere ervaringen met schoenenzaken, ben ik zeer onder de indruk van de persoonlijke aandacht van dit bedrijf. Steengoed!

Ik had mint groene teva’s voor onze dochter besteld in de opruiming. Deze waren helaas niet meer op voorraad door een fout in het systeem. Binnen een paar uur na de bestelling werd er gebeld door een vriendelijke medewerker dat de groene teva’s er niet meer waren maar dat ze nog wel iets duurdere lichtblauwe hadden. Ik kreeg deze voor dezelfde prijs als de groene👍🏻 Goede service dus en dochter is heel blij met haar blauwe sandalen.

Klantvriendelijk en vlotte levering

Met mijn bestelling ging iets mis, ik ontving een verkeerde maat, maar de vergissing werd vlot en soepel hersteld: de maat die ik besteld had werd meteen toegestuurd, nog voor ik de "verkeerde" schoenen had geretourneerd.

Heel goed!

Ik had sandalen besteld die uiteindelijk te krap zaten. Contact opgenomen met Steengoeieschoenen. Er is voor mij een nieuwe paar gereserveerd. En over twee dagen had ik de sandalen thuis.

Snelle levering en goede service

Alles is goed geregeld.

Snel, goed en correct.

Snelle en goeie service!

Web-bestelling had ik de volgende dag in huis, netjes verpakt.

goede, snelle service

Wat ik jammer vind, is dat je geen NL service punt kan selecteren om de schoenen te laten bezorgen. Ik vind het vervelend mijn buren hiermee lastig te vallen, indien ik niet thuis ben.

S avonds besteld. Volgende morgen persoonlijk geleverd

Goed.

Duidelijke site, vlotte afhandeling

Goede service!

Vakmensen die hart hebben voor hun bedrijf en dat uitstralen!

Goede snelle service. Product voldoet aan verwachtingen.

Snelle levering, goede verpakking en het betaalde bedrag voor geretourneerde schoenen wordt snel terugbetaald.

Supersnel geleverd en makkelijke om te bestellen

Het zoeken en bestellen ging makkelijk. Ook waren de slippers al met korting terwijl dit bij de andere webshops nog niet zo was en ze werden écht supersnel bezorgd en waren netjes ingepakt!

goede service snelle levering

zeer snelle levering, ene dag besteld de volgende dag al in huis

De informatie via telefoon was correct. Wat evt. duidelijk mag: een toevoeging in de beschrijvng, nl. niet alleen de kleur, maar ook dat de kleur een metallic variant was.

Goede service . Snelle bezorging

Ik heb goede ervaring met uw bedrijf is allemaal snel bezorgd.

Super tevreden

Gote keus en kwaliteit door deskundig en vriendelijke personeel

Grote keus en kwaliteit met regelmatig leuke aanbiedingen door deskundig en vriendelijk personeel!

Goede snelle service

Ik ben blij met mijn sandalen!

Ging goed. Grote keuze. Bestelling was er snel.

Goede en supersnelle ervaring!

Schoenen besteld, volgende dag direct in huis. Zoontje was er blij mee!

Pluspunten

Goede schoenen en een snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle levering en uitstekende service!

Kan niets bedenken

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.