Snelle, adequate en correcte afhandeling

Snel geleverd top

Leuk scherpe aanbiedingen volgende dag in huis

Vrijdag besteld, dinsdag binnen.

Prima online winkel voor mij!

Mijn eerste kennismaking met Steengoeieschoenen. En dat “goeie” geldt ook voor de website. Goede website en mooi uitgebreid aanbod van schoenen. Voor mij als echte Floris fan, zal ik nu vaker deze website bezoeken.

Perfecte levering

Goede service, zoals afgesproken thuis afgeleverd. Helaas was mijn bestelling toch uitverkocht, telefonisch hebben ze me op de hoogte gesteld. Samen naar een andere oplossing gezocht. Ik ben zeer tevreden en al jaren een vaste klant van deze winkel.

In de winkel vond ik niet wat ik zocht. Toen via de site 2 paar schoenen besteld. Tot mijn verbazing en tevredenheid diezelfde middag bezorgd door de jonge kleindochter van de eigenaar. Bedankt !

Heel goed, service goed en schoenen goed

Niets aan toe te voegen

Great offers and best service and price, am very satisfied.

Goede en snelle service

Positief! Goede en snelle service!

Alles goed gegaan.

Alles ging prima, na de bestelling gedaan te hebben is na 2 dagen de bestelling netjes aan de deur gebracht

Goede ontvangst en prima levering

Snelle levering!!!

De schoenen lopen prima, werd snel geleverd.

Snelle service, goede prijs.

Snelle servicec

Vriendelijk personeel

Vriendelijke mensen, maar de advertentie klopt niet helemaal met online verkoop. Dat was teleurgesteld

Vriendelijk en Snelle levering

Even contact gehad via de chat met de klantenservice. Snelle reactie en snel schakelen na mijn bestelling. Top!!

Prima service, vriendelijk en snel

Voor het eerst schoenen besteld, helaas was de maat niet goed, ander model gekozen en werd feilloos afgehandeld, dat maak je wel eens anders mee

Prima sevice, vlotte levering.

Goede prijs en snelle levering!

Goede prijs en snelle levering!

tevreden

Steengoeieschoenen komt hun belofte na. Vandaag bestelt, morgen in huis. Super fijn.

Prima verlopen

Besteld en super snel ontvangen.

Dit is nu eens een prima wegshop! Snel geleverd, zuinig met verpakkingsmateriaal (niet dozen in dozen inpakken) en snel(ler dan een bekende grote wegshop). Thanks voor jullie mooie service!

Goede ervaring. Ik heb helaas de schoenen terug moeten sturen, maar ook dit was zo geregeld en snel opgelost.

Gewoon prima!

Fijne webshop, duidelijke voorwaarden, afspraak is afspraak, goede prijzen.

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.