Klantvriendelijk

Fijne en persoonlijk advies

Goede en snelle levering!

De schoenen werden snel en goed geleverd. Mooi stevig verpakt. Via e-mail heel goed op de hoogte gehouden van de status van de verzending. Dus super tevreden en zeker voor herhaling vatbaar!

Geweldige service

Helaas zaten de schoenen die ik had besteld niet goed en dus geretourneerd . Alles heel vlot afgehandeld , geld meteen terug gestort. Ik ga hier zeker vaak bestellen !

Uitstekende communicatie

Helaas werden de schoenen te laat bezorgd. Dit was vervelend, maar voor de webshop helaas overmacht. Daarom gaat het om de communicatie en de oplossing, die waren uitstekend.

Goede service, goed contact. Door mijn fout had ik dubbel besteld, na telefonisch contact snel opgelost.

Heel goed.

Goede snelle levering.

Kwaliteit als vanouds

Wederom snelle levering en kwaliteit zoals we van steengoeieschoenen gewend zijn

Zeer goede en snelle levering

Zeer tevreden over de levering.

Mooie schoenen

We worden altijd fantastisch geholpen. En de schoenen zijn prachtig. Veel keus, ook als je steunzolen hebt. Daar wil je wel een stukje voor rijden.

Positieve ervaring!!

Vlugge correcte levering. Passen heel goed en kleur is zoals op foto!

Grandioos!

Eerst appcontact vanwege mijn vraag over de juiste kleur: ondersteund met foto's kreeg ik een indruk van de kleur. Er stond nl. Taupe wat ik een ik een vage naamgeving vind als je goudkleurig bedoelt(?!). Toen ik daar uit was dankzij de verkoper heb ik besteld en kreeg snel de bestelling in huis. Super, prettige klantgerichtheid en precies het gewilde item! Bravo! Ik zou de klandizie zeker bij anderen aanbevelen! Bedankt!

Heel goed!

Vlot en makkelijk

webshop is duidelijk, schoenen zijn top

De levering duurde langer dan verwacht, dit lag niet aan steengoeieschoenen maar aan Post.nl. Het was wel even frustrerend maar de berichtgeving vanuit steengoeieschoenen is prima. Jammer dat post.nl er een klein negatief randje aan geeft.

Ondanks de verlating van post nl goed op de hoogte gehouden.

webshop en informatievoorziening prima

Webshop goed en duidelijk. Na een bestelling is de informatievoorziening prima, zelfs als post.nl ruimschoots vertraging heeft wordt je op de hoogte gehouden. Jammer dat de ontvangen schoenen (1 paar) beduidend verschillen van kleur en dit schijnbaar niet gezien is bij het inpakken en verzenden. Deze gaan retour, ziet er een beetje raar uit anders. Eén schoen zal in de winkel gestaan hebben om te passen, dat is ook duidelijk aan de schoen te zien helaas.

Prima levering van een goed product.

Rond uit slecht wat betrft bezorging,schoenen nog niet ontvangen PostNL ........

Hallo Sander, PostNL geeft aandrukte feestdagen het is volgens mij daar het hele jaar feest. Graag actie ondernemen. Met vriendelijke groeten, Gemmie Janssen.

Top! Snelle service en goed verpakt, wat wil je nog meer

Binnen 24 uur had ik mijn bestelde schoenen wat een top ervaring was.

ruime keuze snelle levering,

Uitmuntend

Supersnelle correcte levering

Prima ervaring

Wandelschoenen besteld via webshop. Netjes volgens afspraak ontvangen. Na ontvangst bleken deze te klein.. Werd snel teruggebeld na mijn WhatsApp hierover. Vervolgens in de fysieke winkel omgeruild voor ander paar. Ook hier prettig geholpen. Dik tevreden.

Kies een andere pakjesbezorger voor een 5 sterren rating

Prima ervaring met de webshop en de de service achteraf. Helaas verpest de, door de shop zelf gekozen, pakjesbezorger (Post NL) het voor deze shop. Neem afscheid van die ‘Koninklijke’ pakjesbezorger voor de perfecte 5 sterren score. Die verdienen jullie!

Écht steengoed!

Zonder dat ik erom had gevraagd, werd mij aangeboden niet alleen het aankoopbedrag van het geretourneerde paar schoenen (ik had twee maten besteld), maar bovendien 5% korting op het paar schoenen dat ik heb behouden terug te storten. Achteraf verrekende korting dus! Dat is een uitstekende afhandeling van mijn retourzending. Zo heb ik het nog nooit meegemaakt! Ga zo door!!

Goede schoenen goede prijs

Mooie goede sandalen, snel geleverd!

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.