Prachtige schoenenwinkel

Een breed assortiment met kwaliteitsschoenen. En fijn dat er mensen werken met echt verstand van zaken.

Helemaal fantastisch

Opnieuw super maatwerk

Bestel ik per ongeluk 2 paar herenschoenen, in heel verschillende wijdtematen. Wordt ik gebeld met de vraag of ze voor dezelfde persoon zijn. Wordt een van de 2 schoenen in de juiste wijdte (na)besteld, waarna ik wél uit 2 paar kan kiezen. Wat ‘n steengoed maatwerk! Bedankt.

Prima winkel

De schoenen waren niet meer leverbaar. Alternatieven gezocht. En toen dat niks werd gewoon mijn geld terug gehad. Prima zo.

Snelle en goede service

Ik ben tevreden

Snelle levering goed verpakt. Heel blij

Helemaal goed!

Prima geholpen, kreeg telefoontje of ik schoenen opgestuurd wilde hebben of ze niet liever kwam halen(woon in woudenberg). Heel attent! Snel geholpen in drukke winkel(daarom had ik in eerste instantie voor opsturen gekozen) en helemaal blij met mn schoenen!!

Goede prijs, snelle afhandeling en bezorging.

De schoenen zijn zeer naar wens, de koop was snel gesloten en de bezorging ging vlot.

De schoenen werden zeer vlot verzonden en ook, helaas teruggenomen toen ze niet pasten.

Top service, top communicatie…. Prachtige schoenen!

De service dat je van dit familiebedrijf ontvangt overtreft alle verwachtingen…

Behulpzaam en klantvriendelijk

Ik heb schoenen maat 39 besteld, die bleken te klein en kwamen een paar dagen te laat door drukte bij post nl. Bij het retourzenden van deze schoenen ben ik zeer klantvriendelijk geholpen door een medewerkster van steengoeie schoenen. Deze schoenen waren een half uur later al retour en de medewerkster van steengoeie schoenen had alvast gekeken if de grotere maat aanwezig was en deze alvast klaargezet. Inmiddels heb ik juiste maat al ontvangen (supersnel) en ik ben er heel blij mee. Steengoed!

Héél snel bezorgd en goed verzorgd!

Een ontzettend snelle bezorging. De verpakking was zodanig dat er weinig mis kon gaan! Daarnaast ben ik héél blij met het product. Juiste info op de site! Was niet de eerste keer dat ik online bestelde.

Geheel naar verwachting

Schoenen waren gelijk goed. Dus geen brede ervaring met retour, stuk RMZ.

Ontzettend snelle, vriendelijke bevesting, Update & verzending.

Deskundig advies en vriendelijk benadering

Ik heb van te voren telefonisch advies gevraagd omdat ik er een stukje voor moet rijden. Ben ontzettend vriendelijk te woord gestaan en heb de schoenen online besteld. Ik ben er heel blij mee.

Zeer goede service

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit schoenen en service

Toppe!

Vriendelijk behulpzaam (telefonisch) en korreltje. be- en afhandeling van mijn bestelling.

Zeer goede service

Mooi op tijd bezorgd

Supersnelle levering, prachtige zaak..

Uitgebreide webshop, de dag erop al in huis. Helaas een maat te klein maar meteen een grotere maat kunnen reserveren. Vriendelijk! En ook nog eens een prachtige fysieke winkel.

Alles verliep vlot!

Ik bestelde laarzen en had ze de volgende dag al. Helaas paste ze niet en heb ik ze diezelfde dag retour gedaan. 2 dagen later had ik mijn geld ook terug. Ik hoop de volgende keer dat ze passen want ik ga zeker weer shoppen bij deze webwinkel

Geweldig!!!

Een super goede en snelle service, zelfs nog achteraf korting gekregen. Ga ik zeker nog schoenen bestellen.

Correcte en snelle afhandeling

De bestelde schoenen waren helaas niet de juiste voor mij. Ik heb ze netjes retour gestuurd, en ik kreeg mijn betaling ook netjes binnen 2 werkdagen terug gestort op mijn rekening.

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.