Alles zoals afgesproken

Juiste omschrijving, vlot bezorgd en prima verpakt

Goed geholpen

Eenvoudige bestelmethodiek en snelle levering

Het bestellen ging eenvoudig en de snelheid van uitlevering maakte het helemaal top.

Gemakkelijk besteld en snel in huis

De foto's op de website geven een duidelijk beeld van hoe de schoenen er in werkelijkheid uitzien. Vervolgens gaat de verdere afwikkeling gemakkelijk en zitten de schoenen twee dagen later aan de voeten van mijn dochter!

Gute Qualität, schnelle Lieferung!

Wandelschoenen snel geleverd

Top service en snelle levering

Een fijn contact met het personeel. Er was iets niet leverbaar maar snel geregeld door een telefoontje met passende oplossing.

verkeerde maatvoering op de web, toch snel opgelost

het bedrijf een engelse maatvoering als leidend. Hierdoor verkeerde schoenen ontvangen. Werd snel en soepel opgelost!

vriendelijk en accuraat

Vriendelijk telefonisch contact omtrent de gewenste schoenen en een accurate afhandeling, de schoenen werden 1 dag later bezorgd.

snel geleverd

snelle levering, goede aanbieidng

Mijn schoenen zijn snel geleverd en bevallen er goed. Goede aanbieding ook, want dit merk koop ik vaker.

Uitstekende service, goede schoenen

Zoals altijd, goede service tijd en aandacht. Ik had deze keer in de uitverkoop online schoenen gekocht. Gekozen voor ophalen in de winkel, ik werd de dag nadat ik de bestelling had geplaatst gebeld wanneer ik de schoenen wilde passen en ophalen. Waarna ik in de winkel ik goed weer goed werd geadviseerd en er de tijd was om dit te doen.

voldoen aan onze verwachting.

Netjes bezorgd en op tijd.Raad het eenieder aan zowel online als in de winkel.

Ik ben al jaren een buitengewoon tevreden klant.

Het serviceniveau en klantvriendelijkheid van Steenwijk Schoenmode in Leersum is buitengewoon hoog. Ik heb dat bij geen enkele andere schoenenwinkel ervaren. Dus ondanks dat ik niet bepaald in de buurt van Leersum woon, kom ik daar graag en anders is hun website een uitkomst.

Neemt de klant serieus

Helaas niet tot een succesvolle deal gekomen, maar deze zaak neemt zijn klanten wel serieus

Goede service en sneller levering

Ik heb de schoenen netjes ontvangen.

Ik heb de schoenen netjes ontvangen.

Fijne website en snel geleverd

Website is overzichtelijk, prijs is goed en levering was heel snel. Goede ervaring!

Zeer goed en snel geleverd

1 min punt: veel milieu onvriendelijke vul materialen om kartonnen schoenen dozen te beschermen. Is dat überhaupt nodig?

Fijne webshop

Prima schoenen en een snelle levering.

voldoende

de pakbon van een andere order (wet van de privacy) dat is niet netjes dan word er ook niet een eind controle gedaan anders komen ze er wel achter dat het verkeerd was .

De schoenen zitten perfect. Mooie materiaal,buigzame zool.

Kwaliteit en snelheid

Mooie schoenen met de kwaliteit die verwacht mag worden van Steenwijk schoenmode en snel bezorgd

Erg tevreden

De schoenen kwamen al de volgende dag. Ik ben helemaal blij met mijn aankoop. Helemaal top.

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.