Goede en snelle levering

Bestellen; makkelijk en eenvoudig Prijs/kwaliteit; prima Betalen; eenvoudig Levering; snel en prima. (Goed verpakt) Website is prima en advies van Engelien is top! Mila sport prijzen is zeker een aanrader.

Top geregeld en nette kwaliteit

Erg goed

Snelle en zorgvuldige levering. Goede sortering

Snelle en goede levering

Goede service en terugkoppelingen. Levert correct en goed.

Prima service.

Binnen twee dagen alles geregeld. Prijzen zien er supergaaf uit. De kinderen waren er blij me.

Snel en super kwaliteit

De medaille was binnen een dag gemaakt en verzonden, het aangeleverde plaatjes was perfect in de medaille verwerkt! Super service

top.

Snelle service en goed bereikbaar. Aardige dame die mij hielp en heel duidelijk. Ook de gepersonaliseerde plaatjes waren geen probleem. 1 foutje gemaakt (MIJN EIGEN FOUT) is prima en supersnel opgelost door deze dame. Zending schade vrij en zeer goed verpakt ontvangen. Bekers/trofeeën zagen er prima en naar behoren uit.

Snel klaar communicatie per email was uitstekend

Snelle, nette correcte afwerking

zie bovenstaande

Niks op aan te merken

Makkelijk besteld, Snelle levering, more uitvoering, zeker voor deze prijs. Kortom, Wij komen bij een volgend knampioenschap zeker terug

Snelle levering!

Duidelijke website Snelle levering Alleen topstuk was niet zilver, maar goud. Niet volgens bestelling helaas.

De medailles en bekers worden altijd super snel, en goed geleverd. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ik bestel elk jaar!

Snel!

Snel en helemaal leuk!

Alleen maar lof, snelle reactie op mail Zeer vriendelijk en meedenkend Zeer aan te bevelen

Product voldoet an verwachting. En snelle levering

Als vanouds, altijd vlot en goed geleverd!

Als vanouds, altijd vlot en goed geleverd!

Uitstekend !!

Ik plaats een bestelling en kon hem de volgende dag al ophalen. Hele snelle service en communicatie en een hele mooie trofee. En de dame waarbij ik het af kon halen was ook heel vriendelijk. Als ik weer wat nodig heb dan bestel ik zeker bij Mila Sportprijzen.

Top! Mooie bekers voor een schappelijke prijs.

Mooie bekers voor een schappelijke prijs.

Er wordt goed geluisterd en meegedacht, als je ze belt. En dan krijg je de mooie spullen thuis en denk je wouw daar kunnen we mee voor de dag komen geweld. De bekers die we hebben besteld en thuis gekregen. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Super snelle service

Super snelle service en levering. En je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Je kan in je bestelproces aangeven wanneer je de materialen nodig heb. En ze doen er alles aan om het zo snel mogelijk te leveren. Bekers zaten goed verpakt.

Mooi product en super service!!

Ik bestel met plezier de bekers en andere producten, omdat ik weet dat ik goed en snel geholpen wordt. En als ik vragen heb krijg ik een vriendelijk en gedegen antwoord.

Buitengewoon goed

Hoop binnenkort echte bestelling te hebben (alleen kleine geplaatst tot nu toe) — ervaring zeer goed.

Altijd weer snel en goed geholpen

Voor onze wisselbeker hebben we elk jaar weer naamplaatjes nodig en dit is altijd weer zo geregeld. 100 punten

Product zoals omschreven

Prima en goed ingepakt producten geleverd voor de gevraagde lever datum d

Nu al voor het zesde jaar besteld. Laatste keer had ik de verkeerde datum. Maar de dames hadden het gelukkig op tijd in de gaten. Netjes hoor.

Ledeboerstraat 29

5048AC Tilburg

Over Mila Sportprijzen

Bekers en Medailles levert goedkope sportprijzen in de vorm van medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Bestemd voor alle sporten en evenementen en zowel voor de consument als voor bedrijven. Tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen.