Mijn bank werd op tijd geleverd. Het contact verliep makkelijk. En we zijn echt heel blij met onze mooie nieuwe HULK bank!

Jammer niets ontvangen

Ik heb een gratis folder bij jullie besteld , van richmond interiors Maar helaas niets ontvangen

Prima service en levering

Bank vandaag ontvangen. Sneller dan verwacht! Contact was prima. Levering keurig, bank was goed verpakt!

Geweldig geholpen

Foute informatie gekregen en dus niet gekregen wat ik eigenlijk verwachten .Dit is zeer tot tevredenheid opgelost

Geweldige service

Jan is echt een topgozer en heeft ons geweldig advies gegeven.

Zeer goed bereikbaar, prima service, en dat voor een mooie prijs.

Enorme loungebank

Na zelf deze bank in elkaar gezet te hebben (dit ging overigens heel makkelijk) schrok ik even van het formaat van de HULK. Dit is ECHT een enorme loungebank, het loungegedeelte is te vergelijken met het formaat van een klein tweepersoonsbed. We loungen nu een paar avonden per week op deze bank en het valt ons op dat het achterste deel van de loungebank een beetje inzakt. Dat valt ons tegen, we hadden gehoopt dat de bank meer in zijn oorspronkelijke vorm zou blijven.

Goede communicatie en eenvoudige bestel procedure.

Goede communicatie en eenvoudige bestel procedure. Wel nogal veel mailtjes verstuurd: kan dat wat minder?

Perfecte levering

Goed en persoonlijk contact

Ik was opzoek naar een nieuwe eethoek met bijpassende stoelen. Ik ben zeer goed geholpen en een top advies gekregen. PureWonen denkt echt met je mee. Ga zeker nog eens wat bestellen.

Snel en correct

Snel en correct

persoonlijke en vriendelijke service

net een tandje extra in tegenstelling tot de meeste online winkels. persoonlijke aandacht maar niet opdringerig.

Geweldige service en mooi product!

Vandaag de bestelling binnen gekregen. Heel erg tevreden met mijn bank. Mooie stof en super makkelijk zelf te monteren. Heel fijn contact gehad met Jan. Ik Kwam na mijn geplaatste bestelling er achter dat ik de verkeerde stof had besteld. Jan heeft meegedacht en de optie gegeven om een nieuwe bestelling te plaatsen met de correcte stof. Nu is hij binnen en staat geweldig! Ook de bezorging is super verlopen. Ik werd een uurtje van te voren gebeld dat hij onderweg was. In 1 woord: geweldig!

Fijne webshop

Snelle service!

top zaak

snelle levering duurde wel iets langer als 10dg maar kwam omdat het van een ander filiaal moest komen verder goede services als je belt over je bestelling. ook geen lange wachttijd voor ze opnemen beveel zeker deze zaak aan

Uitstekende service, snelle levering

Erg vriendelijke klantenservice die zelfs ‘s avonds bereikbaar is. De bank die we zagen had bij alle andere webshops een levertijd van een aantal weken, maar Pure Wonen heeft de bank in een week bij ons geleverd. Daarbij hebben we ook nog gratis 5 jaar garantie gekregen, waar we bij een andere woonwinkel €40 per zitplaats voor zouden moeten betalen. Overal werd vermeld de bank niet te behandelen, maar Pure Wonen heeft het zelf getest met het door hen geleverde product. Bij levering de bank direct geimpregneerd en dat is prima gelukt! Aanrader!

Goede service fijn contact

Heel goede service en ondanks covid is er alles aan gedaan om mijn besteld product goed te leveren Top service

Klantgericht, prima service, en komt alle afspraken na.

Goede service snelle levering

We zijn de bank gaan bekijken en hebben het gelijk besteld. 5 weken later al een telefoontje dat de bank in Nederland was. De bank is geweldig, groot zacht en mooi!

Mooie fijne banken.

klantenservice is altijd heel vriendelijk en behulpzaam. De banken zitten heerlijk en zijn supermooi. Ze zijn makkelijk in elkaar te zetten. Ook is het een makkelijk te onderhouden bankstel. De koerier was ook heel aardig en vrolijk. Enige nadeel, maar daar kan het bedrijf zelf niets aandoen, dat ik de banken zelf omhoog moest tillen ivm corona. Dat was het enige minpunt. Maar voor de rest ben ik blij dat ik deze banken heb gekocht! Echt een aanrader!!

Prettige en goede procedure

Snel en deskundig te woord gestaan. Banken op afgesproken datum geleverd en geplaatst, ondanks corona. Hartelijk dank!

Snelle levering Goed en snel contact voor vragen. Bank goede kwaliteit

Goed, de garantieregeling is top, maar communicatie kan beter.

Hele goede garantieregeling, die echt iets voorstelt. Bij de koop adequate en prettig telefonisch contact gehad met Jan. Ik mis de alerte persoonlijke mailtjes als: "Uw meubel komt er aan! Nog twee weken." en "Gisteren is uw bank geleverd, en bevalt ie?" After-sales kortom. Een kans om klanten te binden.

Top service en top kwaliteit!

In de showroom geholpen door Jan. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Jan neemt de tijd voor je om aan al je wensen te voldoen.

Eigenaar is betrokken en betrouwbaar.

Regelmatig contact gehad met Jan van Pure wonen. Zodra de bank in het magazijn stond is er direct contact opgenomen en de volgende dag werd deze geleverd. Helemaal top, erg blij mee! Nadien nog contact gehad over een spray die we te kort kwamen, dit werd geregeld en opgestuurd.

Mandepad 10 C

1721 CE Broek op Langedijk