Nooit problemen gehad en het aanbod is erg gevarieerd!

Je krijgt netjes de avond van te voren een email met een track n trace. Ook de dag zelf, wanneer ze er bijna zijn met leveren krijg je een sms. Wel zijn ze soms een half uur eerder dan de afgesproken tijd met leveren. Dat is dus goed om mee rekening te houden als je met een strakke planning zit.

jullie leverancier maakt er vaak een potje van

ik vind jullie site heel goed en de service ook. maar degene die levert maakt er soms een potje van. ik krijg keurig meldingen wanneer hij komt maar ik heb al drie keer meegemaakt dat ze "autopech" hadden . (en dat de levering op een andere dag kwam) dat is te vaak.

erg vriendelijk

Vooral heeft groene pens een hele goeie uitwerking op mijn honden, maar zo fijn dat het gewone groene pens is zonder toevoegingen

Perfecte levering

Meerdere malen besteld

Ik heb hier meerdere malen besteld en het is altijd goed en optijd. Duidelijke tijdsindicatie en goed verpakt. Zeer tevreden.

Spot on

Goed voer, goede prijzen en goede service

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling

Goede producten en zeer klantvriendelijk

Ik kan makkelijk via de website bestellen uit een ruime keus aan producten van goede kwaliteit. De bestelling staat altijd snel klaar en het personeel is altijd erg vriendelijk. Een prachtig bedrijf dus voor mijn hondenvoeding.

Alles volgens afspraak

1e kerstdag prooidieren besteld. Ik kreeg duidelijke informatie over wanneer de zending bezorgd zou worden. En stipt op tijd werd op 2 januari de zending keurig bezorgd op aangegeven tijd door Leen Menken. Alles was bevroren en keurig verpakt. Super ervaring. Bedankt en tot de volgende keer.

Betrouwbaar bedrijf

niet op tijd geleverd

de producten werden niet op tijd geleverd

Goede service!

Goede service. Mooie producten

Geen klagen

Altijd belletje altijd optijd mvg

Duidelijke communicatie, artikelen ariveerden op tijd, nog steeds diepgevroren.

Duidelijke communicatie

Levering door heel Nederland. Duidelijke communicatie over tijdvak!!

Heel tevreden

Super fijn, altijd op tijd met leveren, goede qualiteit producten, gewoon weg top

Ik kan niks anders zeggen dan top

Betrouwbare webshop voor KVV

Heb al meerdere bestellingen geplaatst bij Animal Food Express. Dit is nagenoeg altijd perfect gegaan. Één keer is er een KVV worst te weinig geleverd, en na één telefoontje was dat ook zo opgelost. De levering heeft ook altijd op afgesproken datum plaatsgevonden.

Enige wat mij tegen houd om 5 sterren te geven is de kost voor transport bij kleine bestellingen.

Prima ervaring zonder problemen

Ging allemaal goed.

Snelle levering. Prima

Duidelijke website, communicatie én levering.

Ik vind het enorm fijn dat je zelf een bezorgdag kunt kiezen, zo kun je altijd op een geschikte dat de boel laten bezorgen. Niets te klagen!

Bestelling ligt altijd klaar. Vriendelijk personeel

Prima geleverd, duidelijke updates over de levering. Vind wel verzendkosten relatief hoog, maar ik snap dat diepgevroren producten afleveren andere eisen stelt dan een ‘gewoon’ pakketje

Perfecte service

Perfecte service, snelle levering en een meer dan prima prijs-kwaliteitsverhouding

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten