Goede kwaliteit, bezorging goed

Kwaliteit van het rauwe verse vlees is goed. Alles goed verpakt en diepgevroren geleverd volgens aangegeven tijdschema. Hond 100% tevreden, wij ook.

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Na bestellen direct bericht wanneer verzonden. Keurig op tijd geleverd.

Fijne site en snel bezorgd.

Voor onze twee Servals deze keer eens bij Animal Food Express besteld. Vandaag Zo'n 50 kilo binnen gekregen en ziet er goed uit. Was nog wel even een werkje, uit dozen van 10 kilo bevroren.... porties voor onze dieren te maken. De komende dagen kijken of de dieren het ook lekker vinden.

Woensdag besteld en zaterdag in huis super dat het zo snel kon.

Goed opgelost

Het ging behoorlijk mis met onze bestelling, twee keer het verkeerde pakket ontvangen voor we de goede hadden. Maar alles is netjes opgelost en de communiceren erover verliep prima.

Gemakkelijk bestellen en het werd snel geleverd en op tijd. Helaas eten mijn katten het allebei niet.

Mijn evaring geweldig

Mijn evaring met animal food express is geweldig bestelling netjes binnen gehad ze houden je netjes op de hoogte hoe laat ze komen enzovoort

Nette communicatie

In tegen stelling tot het bedrijf dat de verzending verzorgde is de klantvriendelijkheid zeer goed.

Planning en communicatie was prima

Kwaliteit van het product is volgens verwachting.

Goed vlees en fijne service

Het paardenvlees wat we besteld hebben is van goede kwaliteit. De hond smult ervan! Heel fijn dat je een dag kan kiezen voor de levering. Door de bezorgservice werd goed aangegeven in welk tijdslot ze kwamen. Deze was netjes op tijd. Volgende keer bestellen we weer hier!

Voedermuizen besteld. Keurig en netjes verpakt en op de afgesproken tijd bezorgd. Ga zeker vaker bestellen. Ruime keus.

Mijn ervaring met animal food express is tot nu toe goed.

Wauw

Bestellen

Altijd goede service

Zoals gezegd altijd goede service, vriendelijk aan telefoon, behulpzaam. Kwaliteit is goed en goed verpakt. Koop hier al jaren en dat heeft zijn reden!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit vlees, prima bezorging!

Snelle levering en geen klachten!

Snel, op tijd

Goede levering,

Ruime keuze en snelle levering.

Ik ben erg tevreden met de keuze en snelle levering. Het enige wat ik verbeterd zou willen zien, maar dat heb ik tot nog toe nergens gevonden, is wat de levensstandaard is van de prooidieren en meer informatie over hoe ze doodgemaakt worden. Ik zou het liefst prooidieren kopen waarvan ik weet dat ze een goed leven hebben gehad.

Perfecte service!

Goede prijs - kwaliteit verhouding. Snelle levering Goede en snelle levering met name van diepvries producten!

Goed vlees

Op zich is mijn ervaring prima echter vind ik de bezorgkosten erg hoog. Bijna net zo duur als 3 kilo bevroren vlees... Verder komt het met grote regelmaat voor dat ik een bericht achterlaat voor de chauffeur en dat deze dan niet gelezen wordt waardoor ik word gebeld. Ik kies bij aanbevelen voor een ja puur vanwege de reden dat het erg lastig is om hetgeen ik nodig heb elders te bestellen.

Optijd bezorgt

Super vers, eersteklas service, zeer nauwkeurige track en trace functie, beter dan dit wordt het niet!!! Hartelijk bedankt

Prima service Goede producten,en breed Assortiment. Snelle reactie via mail bij vragen. Ons fretje smult er heerlijk van.

produkt goed, verpakking slecht

De leveringssnelheid is prima. De verpakking is slecht. De producten waren ontdooid. De verpakking was open, daardoor lagen de pinkies in de omdoos.

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten