Slechte bezorging

Tijdvak klopte noet. Hele dag vrij genomen. ,terwijl ze laat in de avond kwamen.kreeg in de nacht een mail dat ze in de ochtend zouden komen.uiteindelijk kwamen ze laat in de avond..dus kon eigenlijk gewoon naar mijn werk,dus 1 dag geld kwijt.als dat niet genoeg was,kwamen mijn 2 pakketen kapot binnen. Rollen voer rolde er gewoon uit .dus dat was wel jammer en zeer slordig. Kwaliteit voer wel goed.

Snel en makkelijk!

Super manier om bevroren muizen te bestellen voo onze slang. Letterlijk met een paar klikken gedaan en ze leveren het gekoeld af. Heel makkelijk allemaal :)

Prima bedrijf prima proy

Goed geregeld goed geholpen

Ga zo door

Honden vinden het heerlijk.

Makkelijk snel en betaalbaar

Makkelijk snel en betaalbaar

Viel helaas tegen de eerste keer

Via de email ontvangen dat ze binnen half tien en half elf zouden komen. Ze waren er pas om kwart voor één. En één worst was al helemaal ontdooid, de zalm. Die dus die dag ook als eerste gegeven en ze vonden het helemaal niks helaas.. Terwijl gewoon echte zalm erin gaat als zoete koek!

Voldoet aan verwachting!

Fijne website, mijn kat vindt het verse vlees heerlijk. Levering ook top geregeld, waarbij je helemaal kunt traceren wanneer de bezorger komt. Alles diepvries aangeleverd. Super!

Was goed

Keurig product , levering was om 07.00 in de ochtend

Het is een mooi product en de hond eet het graag maar om 7 uur in de ochtend al leveren is belachelijk vroeg zeker als je pas vanaf 8 uur de track and trace kan raadplegen … stond op het punt onder de douche te gaan … voortaan gewoon na 8 uur zoals de website aan geeft

Indien er een afspraak gemaakt word voor levering

Één goede avond ik niet tevreden over de levering.. De afspraak was vanaf 16u te leveren aan de deur indien jullie vroeger zijn graag de mensen verwittigen of te wachten zou. Ik normaal vinden of kunnen verwachten nu sta ik hier zonder voeding dat vind ik echt niet kunnen

Makkelijk te bestellen Bericht ontvangen over leveringstijd Is perfect op tijd afgeleverd Artikelen in prima staat Dus ik ben zeer tevreden

Niet goedkoop maar wel goed vlees.

Vriendelijk personeel, keurig verpakt bevroren bezorgt. Ik moet zeggen dat ik het wel prijzig vind allemaal. Maar ja, het is wel goede kwaliteit. Dus onder de streep een 8

Mijn kat vind ‘t heerlijk. Het is even wat anders dan die andere doorgaans gebruikte merken & er komt een lucht vanaf. Echter als je eens goed zou ruiken aan kattenvoer, dan merk je al snel dat er een lucht vanaf komt. Maar ja, dan moet ik het wellicht ook maar niet opwarmen voor ‘m in de magnetron. Maar, als ‘t rond de 40 graden lauw warm wordt geserveerd, dan hoor ik ‘m gewoon schranzen. & daar doe je ‘t voor. Kortom, vanuit eigen ervaringen zeg ik: ‘Aanrader.’

Mooi op tijd geleverd volgens afspraak

Mooi op tijd geleverd volgens afspraak.

Website met mijn browser niet te bereiken. (FF)

Mooi product, wel beetje hoge verzendkosten

Goede producten, fijne service

Ruim assortiment en goede service

Goed georganiseerd

Volgende keer weer

Mijn fret,zeer tevreden met de prooidieren. Snelle levering,en goed bevroren aflevering.

My order never arrived

My order never arrived and I’m struggling to contact anyone in order to get a refund.

Mijn eerste bestelling. Alles duidelijk wanneer de bezorging plaats vind. Goede communicatie.

100% tevreden met dit bedrijf.

Al jaren bestel ik via dit bedrijf vers vlees voor onze hond. Snelle levering

Niet meer wat het was.

Altijd super tevreden geweest over animal food express maar de nieuwe bezorgdienst en de bezorgtijden zijn ronduit bagger.

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten