Levering kan beter

Met Animal food Express gaat het prima. Maar de levering is tegenwoordig een stuk minder. Kan geen dagdeel meer kiezen en vandaag heel de dag gewacht en dan wordt er uiteindelijk niet geleverd, drama.

Mijn go-to voor KVV

Duidelijke website, altijd snel een bevestiging, en je wordt goed ingelicht over de bezorging via e-mail. Bezorging zelf is ook niks op aan te merken. Ik bestel nergens anders meer mijn KVB kattenvoer!

Op tijd geleverd, goed verpakt. Ondanks de warmte is het goed bevroren geleverd.

zeer slechte bezorging, producten half ontdooid.

1 dag voor niks zitten wachten op de koerierdienst. Zou zaterdag geleverd worden en maandag pas afgeleverd. waardeloos. Producten weer half ontdooid, net zo als de vorige levering.

Goede producten, slechte vervoerder

Wij zijn groot fan van de producten en al jaren klant. Maar sinds ze zijn overgestapt op een andere vervoerder is het een drama. Totaal onduidelijk wanneer ze komen leveren en niet bereikbaar. Ik begreep van een medewerker van animal food service dat ze er zelf ook niet blij mee zijn, maar voor mij is dit reden om het vlees elders te gaan bestellen.

Ok

A lot of chickens have a weird color and they doesn't look "nice" like they're dirty or something....I had better looking deliveries from another company.

Bezorging

De bezorgtijd werd steeds uitgesteld, waardoor ik ook in de problemen kwam. De producten moeten direct in de vriezer, dus je kan ze geen uur laten staan, zeker niet met deze temperaturen. Ook de dozen waren kapot en gescheurd, het zag er serieus niet uit! De worsten lagen open en bloot. Vlees tot op heden oké, de hond eet het graag, maar bezorging zeer matig!

Pet point mogen naar mijn mening wel wat meer gegeven worden en dan de korting van 1 euro per 100 punten komop jongens tis nou niet zo dat muizen ratten moeilijk kweken

Goed vlees, keurig bezorgd. Goed te volgen op welke tijd er bezorgd gaat worden, dat is prettig omdat je wel thuis wilt zijn aangezien het bevroren is.

Snelle en tijdig aangekondigde levering

Heel makkelijk te bestellen en te betalen. Het tijdstip van levering wordt van te voren al aangekondigd. Dit tijdstip bleek achteraf niet haalbaar, maar ik bestel voor het eerst en met een pup ben ik sowieso nog veel thuis. Product is nog goed bevroren. Ik ben dik tevreden

Uitstekend!!!

Super voer, altijd correcte leveringen

ideaal

gemakkelijk bestellen van diepvriesvoederdieren en het zelf kunnen aangeven op welke datum je het geleverd wilt hebben .

Goede bezorging, hondje kan weer heerlijk eten

Hondje is weer blij met zijn botvlees en orgaanvlees. Gewoon simpel in een doos geleverd, maar dat vind ik juist fijn. Alles eruit en meteen de vriezer of koelkast in om te kunnen verdelen. De bezorging heb ik goed kunnen volgen en ik werd zelfs gebeld toen de bezorger er was. Ik heb weer een goede voorraad voor nu, maar ik wil zeker nog vaker hier bestellen!

Prima service en bezorging. Een verademing in vergelijk met andere aanbieders.

Heel goede producten, maar een hele koeiemaag diepgevroren is niet erg handig. Een pluim verdient de bezorg-methode. Echt heel goed en op tijd!

Snelle levering en goed vlees! Zeker een aanrader!

Bestelling op tijd en goed geleverd

De bezorger had me 4 keer gebeld voordat hij uiteindelijk aanbelde. Weet niet waarom want hij belde steeds anoniem en ik neem anonieme nummers niet op. De bestelling was geleverd binnen de tijd die doorgegeven was via de mail.

Goede service Raad het iedereen aan

Goed en betrouwbare dienstverlening

Zie boven

Ik had eerder nodig kon meteen halen volgende dag morgens

De bestelling staat snel klaar , bij zelf ophalen.

Goed geregeld

Goed klantcontact, makkelijke site. Snelle afhandeling. Top

Netjes verpakt . Goed voer . Prima geregeld.

prima levering en onze hond vind het vlees heerlijk!

Prima levering en onze hond vind het vlees heerlijk hopelijk helpt dit voer onze hond zijn bloedsuikers onder controle te krijgen.

Netjes en snel bezorgt

prima , goed vlees.

Mijn honden zijn gek op hun vleeshapje, zit er goed uit, service is prima zowel halen als brengen.

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten