Mooi via mail updates

Leuk im te zien wanneer de zending binnen komt. Zit logistiek goed in elkaar

Smakelijke vleessnacks volgens de reactie van hond.

op zich prima, alleen afleveren niet

1 x per maand bestel ik vlees voor onze lieve honden en dat gaat goed. Het is bevroren vlees, dus een indicatie wanneer de vervoerder komt is een must, anders bederft er zomaar een aantal kilo's vlees als het bij de buren wordt geleverd. Normaal gesproken kreeg je bij POST.NL een indicatie wanneer de producten worden geleverd en zorgde je ervoor dat je thuis bent. Nu werd het gewoon afgeleverd bij de buren met een kaartje door de bus. Onze buren kijken niet verder dan hun neus lang is en laten het gerust staan. Nu zijn de producten niet geleverd door Post NL maar een andere dienstverlener. Ik kon bij mijn bestellen alleen een dag selecteren en geen tijd.

Voedsel is prima

Mijn katjes eten het voedsel goed. Alleen het tijdstip van bezorging klopt niet. Het zou vandaag vóór 13.18 worden afgeleverd, maar ze zijn niet geweest. Ik had om 14u een afspraak dus ben daar gewoon naar toe gegaan. Ik kom terug, geen mail en kaartje in de bus. Dus vermoedelijk zijn ze nog niet geweest. Dat is wel lastig en zeker als je een afspraak hebt. Ik weet nu eigenlijk nog niets.

Prima geregeld.

Vandaag zijn ze nog niet geweest maar het vervoersbedrijf geeft netjes Ann hoe laat ze hier zijn. Dat is een super verbetering met het andere.

Vlotte levering. Netjes verpakt.

Heel goed verzorgd duidelijk hondjes weer helemaal happy

Snelle bezorging, goede communicatie

Een prettig contact via e-mail en telefoon. De communicatie is prima voor elkaar, ook over de bezorging van de artikelen. Het enige minpuntje is het volgende: er waren speciaal bruine kuikens verzameld (ivm wetenschappelijk onderzoek en daar waren we heel blij mee!), maar de doos bevatte ook een aantal echte gele kuikens. Die kunnen we helemaal niet gebruiken en dat is zonde. Ze hadden er voor ons niet bij gehoeven.

Komt alle afspraken perfect na

over de levering wordt je erg goed geinformeerd

Erg tevreden

Bestelling en afhalen werkt perfect en goede prijs kwaliteit Groot assortiment

Zeer tevereden.

Weer prima service,dik in orde. Kwaliteit producten.

Niks ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

De eerste bestelling bij Animal Food Express is goed bevallen

Ruim assortiment vers vlees en BARF. Bestelproces ging vlot. Pakket kwam in goede staat aan en was nog bevroren. Enige nadeel is dat je pas op de dag van levering weet hoe laat de bezorger langs gaat komen. In eerste instantie moet je dus de hele dag vrijhouden/thuisblijven. Maar op de dag zelf krijg je dan een update hoe laat het pakket afgeleverd gaat worden, en die tijdsindicatie klopte goed. Ik zal in de toekomst waarschijnlijk wel vaker hier gaan bestellen.

Top alles keurig op tijd geleverd

Keurig beantwoord op me vraag snelle reactie Zal zeker weer hier bestelen

Top keirig laten weten hoelaat hij kwam bezorgen fijn..

Top volgende keer weer..

Altijd voorraad

Mooie kwaliteit en netjes verpakt

goed, als altijd

aanbod is goed, prijs is goed, kwaliteit is goed, bezorging is goed, ga maar zo door.

Doen wat ze horen te doen, voedsel wordt netjes bevroren en in goede conditie geleverd.

Goeden kwaliteit

Goeden kwaliteit en snelle levering

Netjes op tijd, vriendelijke chauffeur, en goed verpakt

Was voor mij de 1e keer om iets te bestellen voor de poezen, maar super mooie diepvries zalm producten ontvangen nu hopen dat ze het er goed opdoen.

Zonder ijs met dit warme weer

Ik bestel al jaren bij jullie maar dit nog niet eerder meegemaakt. De kuikens waren al zacht aan het worden aan de buitenkant in de doos en zo ook de muizen Niet echt ontdooid gelukkig maar ook niet meer helemaal goed bevroren. Normaal is er altijd ijs bij en nu, precies als het heel warm is, dus helemaal niet. Beter op letten.

Extreem slechte bezorging

Bij elke bezorging een andere bezorgdiensten. De laatste heeft zonder aan te bellen besloten dat ik niet thuis was en reed door. De producten zelf zijn van voldoende kwaliteit.

Bezorging van tevoren aangekondigd, op tijd geleverd.

De verpakking zat vast met vrij dunne straps. De jonge vrouw die het bezorgde kon de 20 kg niet goed aan die straps optillen, ze snijden in de handen. Ik heb het pak op onze parkeerplaats laten neerzetten en mijn vriend het pak verder laten tillen (met werkhandschoenen aan). De hond vindt het erg lekker, maar eerlijk gezegd vind hij alles lekker :-) Hij had darmproblemen. Nu even afwachten hoe dit gaat.

Super service

Ik kwam er achter dat ik mijn bestelling niet op zaterdag kon ophalen en toen heb ik de klantenservice gebeld. Ze heeft het direct omgezet in bezorgen en een paar dagen erna had ik het hondenvoer al in huis. Helemaal top! Lieve medewerkster en super goed voer!

Goed geholpen

Hoge Eng Oost 33