Goede service, snelle levertijd en afstemming met chauffeur

Goede kwaliteit prooidieren.

De muizen zijn keurig verpakt en zitten niet aan elkaar gevroren. Daarmee is enkel stuks uitnemen geen probleem.

Goed communicatie! Voer goed bevroren geleverd

Super en snel

Lekker vroeg geleverd i.p.v 's avonds laat. Mocht er niet open gedaan worden bellen ze ook gewoon netjes!

Mijn bestelling was een gift voor de dieren van stichting Aap. Ik kreeg bericht dat de order was afgeleverd.

snel

prima en snel geleverd

Erg slecht deze keer.

Voorheen nooit problemen gehad, deze keer kwamen de muizen gewoon in een kartonnen doos zonder ice packs. De muizen waren ontdooid toen ze bezorgd waren dus die kan ik wel weggooien. Daarnaast kwam de bezorging ook nog eens veel te laat

prima service en kwaliteit

Prima snelle levering ,vlees van goede kwaliteit!

Slecht

Meer dan een week aan het wachten , dan 2 keer de bestelling NIET gekregen. Gezegd dat ik mijn geld terug wil, maar blijkbaar krijg ik het niet, alles moet ik nu zelf regelen. Top klantenservice. Geen bestelling en geen geld terug.

Vriendelijke chauffeur. Goede service

Jammer dat je zo'n grote rol in 1x moet ontdooien

Nu maar hopen dat mijn verwende kat het gaat eten.

goede service

goede snelle service

Makkelijk en eenvoudig te bestellen, vriendelijk personeel

Altijd goed, goede service

Goede sortering, snelle leveringsmogelijkheden, bezorging prima, komt diepbevroren aan.

Zoals gewoonlijk! Ik ben niet anders dan uitstekend gewend!

Geweldig en goed!

Goede service en goede kwaliteit vlees! Snelle bezorging.

Goede kwaliteit, snelle levering en zelf je bezorging plannen

prima!

Snelle levering en goed op de hoogte gesteld wanneer je de bezorger kan verwachten. Product naar wens.

De bestelling is goed, goede kwaliteit muizen. Fijn dat het aan huis bezorgd kan worden. Wel vind ik het lastig dat je de hele dag thuis moet blijven en pas een uur van te voren een mail krijgt hoe laat ze komen. Het zou helpen als je bij levering kunt kiezen tussen een ochtend of middag.

Goed verzorgd

Goede ervaring met Animal Food Express, prima producten en bezorging op tijd.

Kan altijd beter

Via website 30 kg hartjes besteld echter 16 kg afgerekend en geleverd

Goede service en producten

Geweldig!

Altijd goed

Ik bestel regelmatig vlees voor de honden. De bestelling is altijd goed Maar dit keer kreeg ik eendenkarkassen los bij de bestelling. Ze waren niet eens ingepakt. Ze zagen er uitgedroogd uit. Dit vind ik heel jammer want dat ben ik niet gewend van animal foodexpress. Hopelijk volgende keer beter.

tevreden met bestel procedure, reactie op vragen en afhandeling van Animal Food Express

zie hierboven

Goeie service

Levering was goed verpakt en bevroren. Iwan smult heerlijk van dit vlees

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten