Duidelijke website en goede service.

Producten duidelijk aangegeven en wat ik ook handig vind is dat er aangegeven wordt voor hoeveel procent je coolbox gevuld is. Dit ivm je bestelling.

Prima geregeld.

Prima.

Te laat

Tijdsblok klopte totaal niet.

Bestelling buiten tijdsbestek gekomen

Kreeg zaterdag een email om 11:50 dat het pakketje om 12:50 bezorgd zou worden. ben vervroegd weggegaan van werk en was vanaf 12:30 thuis. Heel de dag gewacht en nooit iemand gezien. Met vorige bezorgdienst nooit problemen gehad. Ik heb geen tijdsslot van te voren gehad.

Al het eten is perfect en supervers

De hond eet het elke dag met veel smaak. Het bestellen van een compleet pakket kan ik een hele maand mee rond komen. Onze Weimador zit perfect in haar velletje!

Lots of Choice

I have ordered my dogs raw food from here for over a year now and love the service, able to choose when they deliver, the range of choice is also large and good quality. The only minus point is the price, the food itself is not bad priced, but the shipping and freeze container it comes in is heavily priced in my opinion. For the rest it is great though.

Ik ben super tevreden

Je wordt op de hoogte gehouden van de route en aflevermoment. Keurig op tijd en mooi bevroren afgeleverd.

Goede service en producten

Elke bestelling volgens tijdstip geleverd. En telkens goed bevroren.

Levering savonds was beter

Voorheen werd er savonds geleverd dat was wel mijn voorkeur. En normaal zaten er extra koel elementen bij in. Dat zit er nu ook niet meer

Duidelijke website!

Besteld en de volgende dag afgehaald. Stond keurig klaar! Goed geregeld!!

Fijn bedrijf om bij te bestellen

Ik bestel al een jaar of 2 bij AnimalFoodExpress en nog steeds tevreden. Wat ik wel jammer vindt is dat ze zonder hun vaste klanten te informeren opeens de bezorg tijden en dagen te wijzigen. Ook een goeie tip: als iets niet voorradig is meer informatie op de website melden wanneer wel weer leverbaar.

Tevreden!

De volgende bestelling doe ik weer hier.

Prima,

Prima zoals altijd!

Bestellen, bezorgen, klaar!

Fijne levering

Fijn op tijd geleverd en netjes verpakt

Zeer positief

Bestelde werd keurig op tijd afgeleverd. Ondanks dat de nodige obstakels van wegversperringen in de buurt waren. Meeste bezorgdiensten laten het nu afweten.

Top!!

Goede services vriendelijke medewerkers top!

geweldig

netjes verpakt en verzorg

Alleen even schrikken dat er in de mail stond diepvriespakket.

Goede levering

Nieuw vervoersbedrijf, een bijzonder vriendelijke en behulpzame bezorger!

Lekker maar te grote porties

Ik heb verschillende soorten vis en vlees besteld voor mijn katten. Kleine doosjes en grote worstachtige verpakkingen. Alles was mooi diepgevroren, maar de verpakkingen waren veel te groot voor katten. Eenmaal ontdooid is het toch maar beperkt houdbaar, juist omdat er geen of weinig conserveringsmiddelen gebruikt zijn. Ik zou het daarom toejuichen als de verpakkingen meer gericht zijn op de eetlust van katten. Dan zou ik het zeker vaker bestellen, want ze vonden het wel lekker.

Supper

Zo als altijd zeer tevreden. Alleen jammer dat er maar drie dagen geleverd kan worden.

Super service.

Snel en correct