Eerste ervaring en goed

Met jullie zaak niks mis !

Met deze zaak is niks mis alleen de bezorg service is super slecht voor de 2de x half ondooit voor de deur gekregen niet aangebeld doos kapot hopelijk nemen jullie een ander bezorg service

Goede kwaliteit, snelle service

Goede prijs en correcte levering

Zie boven

Rotzooi

Complete rotzooi, honden willen het nog niet eens eten

Prima zoals verwacht

Prima zoals altijd. Hoogstaande kwaliteit en snelle levering

Goed bezorgd alleen helaas geplette muis

Op tijd bezorgd en goed verpakt helaas alleen een geplette muis waardoor het zakje bloederig was

Prima !

Zorgvuldige snelle verzending, goede producten.

Helemaal Top, ondanks dat tijdens de bestelling de levertijd versprong naar 2 dagen. Toch geleverd met 1 dag.

Goed vlees, wel steeds duurder.

De hond doet het erg goed op de vleesworsten. Het is goed spul, maar wel steeds duurder en hoge bezorgkosten.

Dikke tegenvaller!!

Kwam ontdooid aan, betaal veel verzendkosten voor vriespak is gewoon een ijszakje.. muisjes weg gegooid dus 20€ naar de klote.. ondertussen ben ik netjes gebeld met uitleg en netjes behandeld. Met een compensatie dank hiervoor

Deze keer niet voorradig wat ik wilde bestellen

Er is veel keuze maar de hond heeft zo zijn voorkeuren en de dingen die ze graag lust waren deze keer niet op voorraad. (ze is dan ook niet verwend hoor) Volgende keer beter.

Zoals beloofd

Pakket op juiste tijd bezorgd. Ik had 5 kilo ingevroren parelhoen karkassen. Dat is erg veel. Het pakket heeft 1 dag buiten vriezer moeten staan om de karkassen uit elkaar te kunnen trekken en te proportioneren. Minder gewicht zou de oplossing zijn.

Veel keuze, goede kwaliteit, prima service en prompte levering

Helemaal tevreden.

Goed en duidelijk

Goede producten, en het is duidelijk wanneer het afgeleverd gaat worden.

Snel en betrouwbaar

Helaas slecht

Ik heb in totaal drie keer een bestelling bij jullie geplaatst voor KVV voor katten. BIj de laatste levering heb ik helaas voer ontvangen waarvan de bakjes zeer beschadigd waren, maar het grootste probleem is dat het vlees verrot was. De geur was in bevroren toestand al apart, maar na ontdooien stonk het. Ik kon het vlees dus niet gebruiken. Ik wil graag een toepasselijke oplossing. Alvast dank

Duidelijke site, levering perfect geregeld

Site is overzichtelijk, inclusief of iets leverbaar is. Producten op de dag die ik had geselecteerd bezorgd. Alles nog strak bevroren.

Uitstekend!

Uitstekend, ruim assortiment, duidelijk website, snelle levering.

Duidelijk en snel

Ik vind het een duidelijke site, Levering is snel en de Post nl is ook snel.

Zeeeeeer goed

Goede kwaliteit en snelle levering en hele vriendelijke medewerkers

Alles wat ik besteld had kwam diepgevroren binnen op de afgesproken tijd. Prima service.

Altijd mooie ratten en muizen ontvangen, top kwaliteit

Goede dienst, goed gearriveerd

I heb mijn eerste bestelling geplaatst en goed ontvangen. De ratten waren goed bevroren aangekomen en tijdig afgeleverd aan mijn voordeur.

Ijskoud de beste

Netjes op tijd