Helemaal top. Goede kwaliteit en bezorgd als afgesproken.

Voor het eerst bij jullie besteld. 20 kg eendagskuikens, diepgevroren. Zo kwamen ze ook aan. Netjes in een koelbox in 2 goede dozen. Ze pasten zo in de vriezer. Mooie droge eendagskuikens. Onze dieren zijn er blij mee. Wij ook! Dankjewel.

Netjes geleverd

Alles was goed bevroren en was netjes afgeleverd

Snelle levering op een moment dat ik zelf kon bepalen en het voer ziet er goed uit

geen mening

bestelling niet ontvangen was wel thuis

prima service en kwalitiet.

Zeer snelle levering en vriendelijke bezorger. En een hele goede tijd van bezorgen.

Meedenken Service Vriendelijk

Goede producten

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Snel en overzichtelijk

Goed voer, duidelijk omschreven wat er precies in zit en snelle levering!

Goede kwaliteit vlees

Onlangs hebben wij 3 vleesworsten gekocht voor onze teju Gizmo. We zijn ontzettend tevreden met de kwaliteit van het vlees. De samenstelling van orgaanvlees, botten en kippenvlees maakt het ontzettend gezond. Ook ben ik tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. Het enige dure aan de bestelling is de bezorging, wat natuurlijk ook logisch is omdat het bevroren moet arriveren. Daarom zou ik zeggen: als je hier besteld koop dan in bulk want dan is het zeker het geld waard!

Voedsel dieren zijn goed gevroren aangekomen. Mijn slangen hebben gelijk goed gegeten hiervan. Bezorgkosten zijn alleen best hoog maar de geleverde kwaliteit maakt dit ook weer goed.

Super snel geleverd

En zeer goed verpakt Top

Goede servers

Alleen de prijzen zijn in een korte tijd niet normaal im hoog gegaan bij jullie

Levering en kwaliteit uitstekend.

Zoals altijd zeer tevreden over zowel de kwaliteit als de levering! Top!

Voldoet aan verwachting

Producten worden netjes op de gewenste dag geleverd. De levering klopt. Totaal geen klachten.

Snelle service en groot assortiment

Wij wilden graag grote worsten van Carnivoer bestellen. Die zijn niet bij alle winkel op voorraad en de meeste online plekken bezorgen niet of nauwelijks in Zuid-Limburg waar wij wonen. Omdat Animal Food Express gebruikt maakt van Post-NL zwas een snelle bezorging geen enkel probleem. Ontzettend fijne ervaring, groot assortiment. Wel aan te raden om met meerdere diereigenaren te bestellen als je een kleiner dier hebt, de bezorgkosten zijn logischerwijs aan de hoge kant.

perfecte service

Zoals altijd, bestelling plaatsen ophalen of later bezorgen. Correct als altijd en bij ophalen altijd vriendelijke mensen.

Top!!

Bestel altijd vers (bevroren) voer voor mijn hond. Altijd super, bestel altijd op zaterdag of zondag en heb het dan dinsdag in huis. Super betrouwbaar!

zeer goed en snel

Makkelijk en snel

De website is makkelijk en overzichtelijk, eerder eens 10 kg kuikens besteld was wen drama om te verdelen over de vriezer lades. Deze keer voor 5 kg gekozen, iets duurder maar deze zak paste prima in de vriezer. Jammer dat ze de 10 kg zo groot verpakt hebben. Maar goed de kwaliteit is erg goed vergeleken met de 1 kg verpakkingen uit de dierenwinkel. Kat is weer erg blij met zijj voorraad ;-)

Keurig volgens afspraak

Vlotte, nette levering

Prima klantenservice

Snelle reactie en flexibele oplossing.

5 katers die barfen van de barf burger

Geen van onze 5 katers kijken om naar de barf burger maar de service was uitstekend.

Snelle levering en in prima staat.

Binnen een dag waren de producten al geleverd. Bedankt voor de goede en snelle service.

Goed en snel

Enige nadeel vind ik persoonlijk dat de 5kilo grote muizen niet in het klein verpakt waren. Die lagen in 1 grote zak die heb ik zelf verpakt.

Goed ingevroren en goede porties

Hond heeft t nog niet gegeten want ze komt op 20 maart

Hoge Eng Oost 33