Fijne service, kunt dag van levering kiezen. En is goed koud verpakt.

Wordt snel geleverd, en is goed koud verpakt. Ook veel keuze wat prooidieren betreft.

Heel tevreden

Optijd gebracht en goed diep ingevroren

Diepvries kwam snel goed verpakt. De bezorger had moeite het adres te vinden, maar belde en reed niet weer weg. Ziet er alles goed uit. Alleen de bezorging en de verpakking is een beetje aan de dure kant. Verder alle goed.

Prima over-all, bestelling helaas niet meer aan te passen.

Altijd prima, helaas zijn mijn beide honden al 2 keer tegelijk 4-6 dagen ziek geweest na het eten van de insect-kip variant. Overgeven en heftige diarree. Ik had deze per ongeluk weer besteld, bij ophalen konden we de bestelling niet meer aanpassen. Die 2 insect-kip worsten moesten we toch afnemen en betalen. Dat is jammer, want die ga ik de honden niet meer geven. Enkeltje kliko dus omdat ik niet weer op 2 zieke honden zit te wachten. Daarom 3 sterren.

Makkelijk, bestellen en ophalen

Via internet bestellen en betalen en 2 dagen later ophalen. Geen wachttijd, alles ligt klaar

Snel geleverd goed verpakt

Snel geleve4d goed verpakt

Makelijker te bestelden en top info Wbt tijd v levering

Vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon Makelijk te bestellen En goed geinformeerd Wbt tijd van levering Alleen jammer dat je het bevroren binnen krijg met minimale rol van 1 kilo Die je dan voor een klein hondje in porstjes moet zagen Liever vers en dan zelf porstjes maken en invriezen.

Op de afgesproken dag en diepgevroren in huis. Product was absoluut vers

Super product en dito service

Helemaal goed geholpen

Goed en snel geholpen

ik heb normaal nooit klachten alleen deze keer echt nie tevreden de kuukens lagen los door de bak

Dieren ontdooid bij aflevering

Wel op de afgesproken tijd geleverd

Het wordt allemaal steeds duurder.

Dus.

alles goed!

Frozen mice and rats delivered in good condition and perfectly in time.

Snelle en eenvoudige bestelling

Duidelijke website met genoeg keuze en snelle levering.

Klantvriendelijk

Mooi op tijd. Geen kritiek maar lof.

Zie boven.

Goed uitgebreid assortiment en snelle verzorgde levering

Goed uitgebreid assortiment en snelle verzorgde levering

De ene bezorger is de andere niet.

Wederom uitstekende kwaliteit ratten. Netjes verpakt (veel dank hiervoor!) En op afgesproken dag en tijd geleverd.

Prompte levering binnen nauw tijdslot

Degelijk verpakt met flink wat ice packs; kwam bevroren aan

Ik bestel niet veel, maar wat ik tot nu toe besteld heb is prima verpakt en gaat er als zoete koek in bij het beestje.

Geweldig!

Ze leveren snel en goed. Alles was netjes verpakt en diepgevroren. Precies geleverd in de tijd indicatie die ik kreeg.

Zoals altijd prima!

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Kwaliteit eten is goed en snel geleverd

Het kwaliteit van het eten is erg goed De levering is snel en op tijd

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten