Goeie service

Eten was netjes geleverd, tijdstip was ook erg prettig.

Goede kwaliteit snel geleverd.

Goeden kwaliteit

Goede kwaliteit

Snel en makkelijk te bestellen en duidelijke instructie op website wanneer bestelling wordt bezorgd. Goed verpakt thuis bezorgd en goede kwaliteits producten

Vind alleen de prijsverhoging vrij fors en jammer dat er vaak iets niet op voorraad is., Verder tevreden..

snel en correct geleverd

alles is goed uitgeleverd en lekker snel De honden zijn weer heel blij

prima geleverd

Prima geleverd. Gemalen vlees in plasitic darm. oogt minder "vleesachtig"wat ok is. Honden moeten er wel aan wennen, maar na 2 keer nee staan ze nu te wachten

Goede producten

GOEDE PRODUCTEN EN SNELLE LEVERING

Snelle levering.

goeie service

Altijd snelle levering. goed diepgevroren. soms weet ik niet of het goed vers vlees is, het ruikt soms als het ontdooit

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Het aanbod is erg ruim en de voorraad is stabieler dan bij andere webshops is mijn ervaring. Goede kwaliteit producten. Supersnelle levering, wat erg fijn is.

bevroren muizen waren aan het ontdooien

levering volgens afspraak. product niet goed gekoeld in transport

The product is in good shape, but I payed 12,50€ for delivery and I was expecting something more than a blue bag and 3 frozen cartridges...

Service, levering en kwaliteit van producten is prima.

Waarom ik geen 5 sterren gegeven heb: Wat ik mis in het assortiment zijn producten die je zelf kan drogen, zoals luchtpijp, long ed.

Fantastisch voer, dure bezorgkosten

Wij voeren onze honden al enkele jaren kvv via jullie, we zijn daar zeer tevreden over. Alleen jammer dat de bezorgkosten de pan uit rijzen als je meerdere pakketten tegelijk koopt. Het is voor ons stukken goedkoper om een uur heen, en weer een uur terug te rijden. Dat moet toch anders kunnen. Over het voer zijn me meer dan tevreden!

Verpakkingen stuk

Bij levering waren de bakjes van 200gr stuk en open

Conform afspraak bezorgd

Bestelling is netjes en op tijd conform afspraak bezorgd.

Top bedrijf

Klant vriendelijk en verse producten

Goede kwaliteit, diep gevroren

Vlees diepgevroren aangeleverd. Op afgesproken tijd. Vlees van prima kwaliteit. Ruim assortiment. Helaas is alles per kilo ingevroren en is het lastig om volwaardige porties te maken. Lever is bijvoorbeeld een vleessoorten die ik in kleine porties moet geven. Ik ben er nog niet uit hoe ik dit moet doen omdat eenmaal ontdooid, het vlees niet opnieuw ingevroren kan worden. Ik stoom de verschillende vleessoorten nu en vries dan porties in. Voor mijn bejaarde honden misschien ook wel gemakkelijker te verteren. Hoop ik.

Altijd correct

Heel erg goed bedankt

Snelle levering en goede kwaliteit

Tot 2 keer aan toe de verkeerde maat muis bij de dierenwinkel. Bij Animal Food Expres makkelijk besteld rn alsnog snel geleverd.

Het vlees, besteld voor mijn katten, wordt goed bevroren volgens afgeleverd

Ideaal dat je rauw vlees zo kan bestellen. Mijn katten zijn er dol op. Je kan ze niet beter geven!

Ik was bang dat het bevroren vlees ontdooid zou aankomen omdat ik maar een hele kleine hoeveelheid kattenvoer had besteld. Maar het was allemaal prima in orde.

Top gereageerd en afgehandeld!

Mijn bestelling was niet goed doorgekomen, maar ik had wel al betaald. Met een simpel mailtje is alles met de hand doorgevoerd en kreeg ik het de volgende dag geleverd. Fijn contact en snel gehandeld!

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten