Beste plek voor raw meat voor onze kat!

Het vlees is prima, de opties zijn prima! De bezorging is vooral een verschil met concurrenten: het vlees komt altijd diep bevroren aan, terwijl ik al regelmatig heb meegemaakt dat bij concurrenten het ontdooid aan komt. Waarom geen vijf sterren... ik kan al een tijdje bepaald vlees niet krijgen, maar het is wel op. Vijf sterren als het er wel altijd zou zijn!

Kuikens en muizen besteld. Alles kwam bevroren en volgens de afgesproken tijd binnen. Bezorger was trouwens ook vriendelijk. Tot de volgende bestelling

Heel erg goed!

Snelle keurige levering, en altijd vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, iets meer keuze in verpakkingsgrootte zou fijn zijn, verzendkosten vrij prijzig

Mooi vlees!

Honden vinden het heerlijk, we snijden het wel soms wat kleiner, maar gaat allemaal goed.

Kwaliteit niet na behoren

Beste , met betrekking tot de leveringen top maar de kwaliteit van de Amerikaanse bosbessen laat de wensen over en zeker niet van wat ik van jullie gewent ben Zeker niet over tevreden Groet Paul mettler

Duidelijke en overzichtelijke site , goede aflever service !

Wederom ijskoud afgeleverd op een tijdstip dat het mij uitkomt . Er word duidelijk gemeld hoe laat post nl voor de deur staat . En de poes is er ook blij mee .

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

Op tijd geleverd en netjes verpakt

De voedermuizen zijn goed verpakt en netjes afgeleverd. Vanaf nu bestel ik alleen nog maar bij jullie ipv van het kopen bij de dierenspeciaal zaak want daar was de service slecht.

Verpakking niet stevig genoeg, viel uiteen

De bestelling was prima op tijd en vriendelijk geleverd, en ik ben tevreden over de kwaliteit- vandaar raad ik ze absoluut aan. Echter viel de bodem direct uit de kartonnen verpakking een paar stappen verder. Het overige deel van de verpakking zat in een plastic zak die het gewicht ook niet hield. Wij wonen op 4 hoog en nemen zelf de bestelling mee de trappen op; je kunt je voorstellen dat wanneer je bestelling halverwege over 4 verdiepingen verspreid ligt je wel een beetje kan huilen. Zorg please voor betere verpakkingen!

Alles verliep volgens doorgegeven tijdsschema

Ik ben een nieuwe klant en tot nu toe zeer tevreden.

Zijn klantgericht

Voor 1e x besteld geen problemen. Behulpzaam

Goed voedsel tegen een schappelijke prijs

AnimalFoodExpress levert prima voedsel voor huisdieren tegen een vriendelijke prijs. We maken er graag gebruik van om onze voorraad voor onze kat aan te vullen, zo veel als we ruimte kunnen maken in onze vriezer. Dat het bevalt hangt natuurlijk niet alleen van onze indruk als mens af, maar vooral van onze kat, die het blijkbaar lekker vindt, al heeft hij, zoals iedere kat, zo zijn voorkeuren.

Goede winkel met veel keus !

Al jaren bestel ik hier het voer (KVV) voor onze Tom (bruine labrador). Bestellen is een eitje , je wordt netjes op de hoogte gehouden en als je zelf wat verkeerd hebt gedaan hebt je binnen no time een antwoord op je mail en wordt het recht gezet. Super service. Een ster eraf omdat ze gebruik maken van PostNL. Ik weet niet hoeveel aanbieders er zijn voor dit soort vervoer , maar daar ben ik absoluut niet over te spreken. Het merendeel van de bezorgers is gewoon asociaal en absoluut niet klant vriendelijk. Meerder keren na 22:00 uur bezorgd , de laatste keer pas om 22:53 (en dat met de prijsverhoging naar 12,95) en 1 keer pas de volgende dag toen had de bezorger zeker wat te doen die avond. Afhalen is geen optie vanwege mijn werk , maar als ze zaterdag geopend zouden zijn , dan reed ik 1x per maand van Rotterdam naar Putten om het zelf op te pikken. Super webshop , maar trieste bezorger !

Netjes en optijd bezorgd

Keurig verpakt en optijd bezorgd. Goede service

Ruim assortiment en klantgerichte service. Mijn vriezer zit boordevol lekkers voor mijn hond en fretjes. Zeker een aanrader!

Fijn contact met klantenservice

Voor de eerste keer besteld en daarom contact met de klantenservice gezocht. Het hele proces werd duidelijk uitgelegd en mijn vragen werden vriendelijk beantwoord!

Goede en snelle levering

De diepvries producten kwamen netjes optijd op de afgesproken tijd aan en waren goed gekoeld.

tevreden

zeer vers vlees verzonden en thuis op hetzelfde dag ,diep bevroren, en voor de eerst eet beide honden het raw. Voor 5 jaar bij en andere leverancier moest het eerst de raw vlees in het magnetron, zijn ook meer active nu.

Kwam toevallig op deze site terecht omdat de dierenwinkel waar we heen gingen, geen winkel meer is en gelukkig zag ik jullie. Een uitkomst! 25 muizen besteld voor onze ringslang. Op tijd geleverd, bevroren. Helemaal top!

Goed geregeld en goed product

Vriendelijk personeel, goed product

Service en kwaliteit weer uitstekend.

Service weer uitstekend, evenals de kwaliteit!

weer super snel geleverd en goed bevroren aangekomen, top!

ik bestel c.a. 1x per maand een doos Alaska. Mijn honden doen het er super goed op. Makkelijk bestellen bij Animal Food Express. Ik ben super tevreden.

Alles naar wens

Bestelling goed aangekomen!