Prima dienstverlening

Van tevoren kunnen bepalen wanneer de bestelling wordt bezorgd. Goede kwaliteit en goede info over bezorging.

Een aanrader.

Levering was op tijd(goed te volgen met track and trace ,op de minuut nauwkeurig)en alles was nog goed bevroren. Voederdieren zijn top.

Bestel nu al 4 jaar al het voer voor onze katten bij animal food express. Iedere keer goede en snelle levering. Belangrijkste dingen zijn altijd op voorraad. Sommige seizoensgebonden producten kunnen verschillen natuurlijk, maar dat staat netjes aangegeven op de site.

Op deze website hebben ze het voer waar mijn hond wél tegen kan Ik ben erg tevreden over de kwaliteit die geleverd wordt

Weer goede service :)

Je krijgt wat je bestelt

Prettig

Bezorger was later maar dat werd netjes gemaild. Vriendelijk en makkelijk geholpen

Snelle en goede levering

De verzending is niet goedkoop maar tussen deze feestdagen door wel heel betrouwbaar. Echt heel fijn.

Zeer tevreden hond en baasjes

Mooie producten, goed verzorgde verzending.

Inmiddels opgelost na deze recensie

Ik ben al jaren klant bij hun zuster bedrijf kiezebrink. En stuur al mijn klanten die dieren bij mij kopen naar animal food express voor voeding. Nu heb ik een ernstig zieke hond en die had voeding nodig die alleen animal food express verkoopt. Ik heb dus bij hun daarom nog apart extra besteld. Dit werd avonds geleverd. Ben eerder naar huis gegaan van mijn werk. Mijn vriend was er ook de hele avond. Wij hebben 3 honden dus als die iets horen gaan ze direct door het lint normaal. Bijna de avond was het stil. Op de levering van ons avondeten na. Waarbij de bel gewoon af ging. Wij hoorde niks en op een gegeven moment zijn we gaan slapen. Volgende ochtend lag alle voeding voor de deur helemaal ontdooit. Ik heb alles weg kunnen gooien of op moeten voeren.. Aan de telefoon werd mij beloofd dat ik een nieuwe levering kreeg. Die later weer ingetrokken is. Omdat Postnl zegt dat ze aangebeld hebben en mij via telefoon hebben geprobeerd te bereiken. Ik heb gewoon bewijs dat ik niet gebeld is. En mijn vriend kan ook beamen dat er niemand aangebeld heeft. Ik wordt dus gewoon door 2 bedrijven uitgemaakt voor leugenaar. Het gaat mij niet om het geld. Ik bestel normaal 4 a 5 zo veel bij kiezebrink. Dat ik voor leugenaar wordt uit gemaakt vindt ik het ergste. Dit is gewoon een principe kwestie.

Snelle levering en goed bereikbaar voor vragen

Top producten en service

Ik bestel hier al jaren eendagskuikens. Het is en blijft een super bedrijf met goede service. Bedankt!

Helaas niet altijd alles op voorraad. Verder super bedrijf.

Een woord top

Makkelijke webshop, snelle levering.

Altijd top service

Goede kwaliteit en snelle levering. Bedankt Fijne feestdagen en tot volgend jaar

netjes

zoals het hoort

als je belt heel behulpzaam

Altijd een uitgebreid assortiment en goede service

Prima snelle service

De bestelling werd binnen 1 dag geleverd. Prima communicatie.

Altijd goede service en netjes op afgesproken tijd

Super snell en top!

Heerlijk gevarieerd vlees

Mijn honden zijn er dol op, de ene smaak lekkerder dan de ander, maar op deze manier weet je wel ècht wat je voert.

lot of options

I love that this site has a lot of different raw foods and types for dogs and cats. Ivy my Samoyed is always happy to have a chicken neck or a roll of kvv. I also like that they out the different hardness of the meats, so to know which my dog can handle.

Altijd helemaal goed

Op tijd en goeie info wanneer zij komen. Wel jammer dat dit niet meer per smsje gaat, dat zou veel handiger zijn.

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten