Van bestellen tot ontvangen verloopt perfect

Ik bestel al een tijdje bij Animal Food Express en het gaat altijd prima. De honden zijn dol op het voer.absoluut geen klachten.

Prima service!

Gemakkelijk besteld, volgens afspraak geleverd en nog goed bevroren ontvangen. Beetje duurder, maar ben tevreden.

Top service en goed vlees

Goed vlees

Super kwaliteit en service

Prijs en kwaliteit is super. Netjes bezorgd op de juiste tijd in koelboxen.

Prima snelle levering

Netjes verpakt en stipt geleverd

goed voer snelle levering

Voer oogt kwalitatief goed mooi assortiment, kan nog wat breder op gebied van losse stukken spiervlees, maar verder prima snelle levering op moment dat je zelf thuis bent

Producten netjes!

Producenten netjes verpakt. Goed bevroren nog bij aankomst. Eerste keer dat ik echt barf bestelde. De kleine schattige shelties vinden het geweldig. Mijn australian kelpie weet niet wat hij ermee aan moet haha. De eendagskuikens werden door beide shelties gegeten met smaak. De sprotjes werden door 1 sheltie graag gegeten. De zalmkop moet ik nog testen. Leuk om uit te proberen

Super levering, soms grijp ik mis qua voorraad.

Niet alles van mijn keuze is te leveren. Die pech heb ik (vooral de hond)soms. Maar de afhandeling èn vooral de levering is Súper. Altijd wordt er bezorgd binnen het aangegeven uur!

Alles netjes op tijd en goed verpakt!

Zeer tevreden over het contact, als de leveringen. Poes blij, Baasje blij!

Good choice

My doggy really loved it, I will incorporate this option to his regular diet

Fantastisch zoals altijd

Altijd netjes geleverd. Kantenservice bijzonder vriendelijk en klantgericht. Ben dik tevreden, zelfs nu ik in het buitenland woon, blijf ik bestellen en de bestelling wordt door een vervoersbedrijf netjes bij mij afgeleverd!

Keurig op de afgesproken tijd bevroren afgeleverd

Goeie kwaliteit

Zeer goed en snel klaar vandaag besteld Morgen ophalen tenminste op werkdagen

zeer goed

vriendelijk en goed

We bestellen meestal ‘s maandags hebben het donderdag of vrijdag in huis.

Website is zelfs verbeterd, prima!

super!

Aardige en behulpzame medewerkers! Zowel via de chat als telefonisch. KVV is van hoogwaardige kwaliteit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Hier zal ik vanaf nu mijn kvv halen.

snel geleverd,en goede kwaliteit

Altijd top geregeld

Ik bestel hier altijd het voer en de snacks voor mijn hond en ik kan het iedereen aanraden. Ze komen altijd hun afspraken perfect na.

Netjes volgens orderafspraak klaargezet.

Heel vriendelijk geholpen.

super !

Goede kwaliteit/ prijsverhouding. vriendelijke mensen. snelle en zeer keurige levering.

bezorgkosten staan niet in verhouding met de leverwijze

Eeder vis besteld die kwam bevroren aan met koel packs nu ondooide vis gekregen...jammer volgende keer haal ik ze wel gewoon op.

A lot of choice!

I like that there is a large variety of foods from Kvv to Barf and snacks. I like that they have sales and that the sales change also and a reward system to get discounts on orders. The only thing I would prefer would be a larger variety of snacks to chew on ( like antlers) and if the delivery costs would be less high. If you are looing to start your dog or cat on raw food or continue to do so, I would recommend this place for its variety.

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten