Klantenservice is perfect.

Fijne vakantie onlinewinkel voor vers voer.

Alles goed recht gezet

Gisteren telefonisch contact gehad met Animal Food Express. Mijn verhaal uitgebreid aangehoord en ik heb ook kunnen aangeven waar mn pijnpunt zat: Dat er klakkeloos gezegd werd, dat het wel aan mijn computer zou liggen en er werd niet verder gekeken. Uiteindelijk bleek het probleem zelfs in het systeem van AFE zelf te zitten. Dit is naar mijn totale tevredenheid prima opgelost. Ik kan nu op mijn eigen account weer een bestelling plaatsten, zonder foutmeldingen en met punten, voor de volgende keer. Super goed opgelost en fijn mee gedacht!

My dog likes it and so do I

It is the first time I ordered barf meat for my dog as I want to change my dogs diet and I am not disappointed. Everything went well and the meat is high quality for a reasonable price. Delivery was on time and the meat was still frozen. Will order again. Thanks!

Goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit ratten snelle bezorging

Topservice, vriendelijke mensen

Ik koop hier al jaren het aas voor de roofvogels. Altijd vriendelijk behandeld en goede prijs/kwaliteit!

Alles zoals het hoort en mooi op tijd

Goede snelle levering

Goed advies ontvangen waarop een snelle levering. Diep gevroren op het aangegeven tijdstip geleverd

Duidelijk en snel, ruime keuze in bezorg tijden en goed verpakt met ijsblokken.

Altijd oke

Ik heb goede ervaringen, pakket altijd gekoeld tussen de afgesproken tijd

Snel bezorgd, goede kwaliteit

Onze kat vindt het heerlijk! En mooie kleine porties

Keurig verpakt en verzorgt.

Super tevreden

Fijne service

Het proces van bestellen gaat altijd heel soepel en het ligt de volgende dag al klaar voor ophalen. De producten zijn van fijne kwaliteit en het assortiment is uitgebreid en wisselend.

Prima vlotte levering

Levering snel en 's avonds, heel fijn. Het product, Bandit speciaal mix, voor mijn hond met nierfalen is aan te raden aan iedereen met een hond met nierfalen.

correcte en snelle levering

Snelle levering van dierenvoeding. Kwaliteit valt ook in de smaak bij de honden :-)

Prima product goede service

Verpakking was slecht

Eten is goed. En goed bevroren aangekomen. Verpakking was slecht, het zat in een gescheurde hele dunne vuilnis zak. Brokjes waren uit de zakjes gescheurd en allemaal door elkaar. En de helft is door de scheuren van de vuiniszak waarschijnlijk verloren.

Ik bestel regelmatig bij Animal Food Express en het is altijd prima.

Top bedrijf

Top bedrijf, goede service en goede kwaliteit.

goede kwaliteit.

Vlees is van goede kwalitiet, goede service, komt afspraken na. Mocht er een probleem zijn wordt deze opgelost.!

Heldere informatie, netjes verpakt, goede prijzen.

Er staat veel informatie en tips over de voeding op de website. Ze zijn goed bereikbaar voor overige vragen. De hoeveelheid per verpakking bevalt mij goed. Alles is goed diepgevroren. Ik haal het zelf op dus over de levering kan ik niets zeggen. De sfeer en behandeling aan de deur is in ieder geval prima. Wij en onze hond zijn er erg blij mee.

Goed service

Goed bevroren ontvangen

Frozen mice partially melted on arrival, packaging is terrible.

I have to pay 12 euros for delivery because I order frozen mice, but they come in a random plastic grocery type bag, loose, with a bunch of ice packs. They should come tightly packed in an insulated box with ice packs so that all the mice stay fully frozen. The mice are still useable I think but the packaging is terrible, some mice could easily go bad.

• Would you recommend us? No

Perfect levering keuring op tijd

Snelle bezorging … mooi product

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd en mooi product!

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten