Alles werd keurig op tijd in uitstekende staat ontvangen.

Alles werd keurig op tijd in uitstekende staat ontvangen.

Prima producten en service

Regelmatig bestel ik hier mijn prooivoer en altijd ligt het binnen een dag klaar om af te halen. Producten zijn goed verpakt en van prima kwaliteit

Uitmuntend

Uitmuntend!

goed en prof

snelle levering en spullen waren okay

Goede service en leveringen altijd juist en op aangegeven tijd

Wij hebben een nieuw voor ons, kunnen wij niks over de worsten zeggen. Zeker volgend keer.

Ik werd door een vriendelijk medewerker binnen tijd geholpen

goede en snelle verzending

Product werd snel geleverd. En goed verpakt.

puntioneel!

echt he, 5 mitsen speling, top deze bezorging!

Nog altijd perfect

Variabele keuzes in voer voor verschillende dier groepen. Goede kwaliteit van prooidier voor me slangen. Snelle en betrouwbare service. Word netjes voor de deur bezorgd.

Snelle bezorging, goed kwaliteit vlees en goede klantenservice!

Voor onze hond bestellen we nu al drie jaar vanaf Animal Food Express. Bezorging is supersnel en wordt koel gehouden: het komt allemaal diep bevroren aan. Productkwaliteit is bijna altijd super. Soms is het aanbod ietwat gelimiteerd, maar over het algemeen zijn wij heel blij met Animal Food Express :-)

Geweldig geholpen

Snelle service, goed eten voor mijn hond

Snelle levering, goede kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit en top service !

Normaal laat ik de bestelling altijd leveren, maar afgelopen keer was ik toevallig in de buurt en koos ik voor afhalen in Putten. Stom genoeg liep mn werkdag uit en redde ik het niet er voor sluitingstijd te zijn. Contact opgenomen met de super vriendelijke en meedenkende klantenservice (Yavanna) die met een oplossing kwam zodat ik alsnog mijn bestelling optijd binnen had. Grote blij! En zo ook mijn dieren.

Geweldig!!

Op advies van de internist van Utrecht kliniek voor gezelschapsdieren. Goede kwaliteit en hoop dat Spike er goed op reageert.

Goede kwaliteit.

Ik heb een aantal zakken (diepvries) muizen en ratten besteld. De zending werd in een goede koelbox bezorgd en was nog goed bevroren. De bevroren muizen en jonge ratten zijn van goede kwaliteit! In voorkomende gevallen zal ik zeker vaker een bestelling doen bij Amimal Food Express.

Ik heb het nog niet binnen maar het bestellen zelf ging gemakkelijk en vlot Als tip zou ik willen meegeven om een tijd te kunnen kiezen ik werk namelijk tot 17.00 en durf dan het risico niet te nemen stel ze staan om 17.00 voor de deur zou dit niet uitkomen terwijl vanaf 17.30 geen probleem zou zijn

Goede producten, te dure bezorgkosten, goede service

Ik had voor 9250 gr. Kvv bevroren laten leveren. Je kan 1 bezorg box laten vullen voor 11.95. Mijn box zat nog lang niet vol. Ik heb een hele ruime staande vriezer, maar dit is wel echt de max en eigenlijk al teveel als ik ook nog ruimte voor onszelf wil. We hebben maar 1 kat. Ik vind 11.95 echt teveel bezorgkosten en bestel ook liever per +/- 5 kilo. Bij bijv. Oervoer gebruiken ze redjepakketje en betaal je voor 8.95 bezorgkosten voor 5 kilo (Ik geloof zelfs meer kilo). En net zo diepgevroren geleverd. Dat doe ik dan eigenlijk liever. Aangezien de box nog niet vol was betaal ik dus voor loze ruimte. Aan de andere kant merk ik wel dat mijn kat het vlees van foodexpress tot nu toe lekkerder vind. De service is ook top. Ik had op zondag avond een mailtje gestuurd met een vraag en kreeg maandag gelijk antwoord. Dus ja ik zou zeker weer bestellen tenzij ik dezelfde merken ergens anders goedkoper vind of goedkoper verzendkosten als ik minder kan bestellen.

Veel keus in goede producten, supersnelle levering

De Kiezebrink kvv op donderdag besteld en dag erna bezorgd.

Prima voedsel voor ons hondje

Onze hond vindt het voedsel van dit bedrijf heerlijk Wordt ook op tijd geleverd Keurig.

Doen al jaren zaken met jullie,nooit teleurgesteld geweest !!!

Het bestelde dierenvoer lag klaar op de afgesproken tijd. Het heeft goede kwaliteit, het was precies wat ik besteld had.

Top , snelle bezorging

Ratten volwassen en halfwas besteld! Netjes op afgesproken tijd bezorgd , in koelbox met koelblokken erbij. Ratten waren nog goed bevroren. al hier in de toekomst zeker meer gaan bestellen.

Het vlees dat onze hond het goed op doet ivm alergie dat hebben ze, de geit.

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten