De voedseldieren zijn schoon en van super goede kwaliteit, de levering was goed, alles was nog stijf bevroren. Super!

Prima service, goede kwaliteit

Bestellingen bij Animal Food Express bevallen goed, altijd netjes volgens afspraak geleverd en nog diepgevroren bij aankomst. Enig minpuntje is dat het assortiment van mij wel iets uitgebreider mag. Dat wat er is, is goed. Maar omdat mijn dames de nodige intoleranties hebben is het lastig om aan voldoende afwisseling in orgaanvlees en bevleesd bot te komen. Daar zou ik heel graag nog een uitbreiding in het assortiment in zien. Qua spiervlees is het perfect.

Tot nu toe heb ik maar 1 bedrijf gevonden die de geit in worst heeft. Maar ook een super service.

Goed en snel geleverd.

Vind alleen,dat ook jullie wasmotten vrij prijzig zijn. Jammer want het deze graag bij jullie besteld.

mooie producten

Fijne en duidelijke site, goede en snelle levering. Mooie producten

Top bedrijf

Altijd snel geregeld en top kwaliteit voer voor onze hond.

Gunstig geprijsd en leveren altijd netjes en op tijd.

Altijd tevreden

Snelle afhandeling en snelle bezorging.

prima bezorging

Prima verpakt diepgevroren ziet er goed uit

Goede producten, keurige levering

Het adres met een zeer uitgebreid assortiment.

Goed product. Op tijd geleverd.

Keurig

Zeer tevreden over de snelle levering en dat het savonds komt op de datum dat je zelf wilt.

Goed product en prima bezorging

Prima 'raw' hondenvoer. Goed product en prima bezorging

Netjes verpakt en vers geleverd

Prima voedsel.

Heel mooi en vers vlees

Goede service en levering

Rauw vlees is goed verpakt en netjes op tijd geleverd.

Zeer tevreden over het aanbod en levertijd Vind het wel wat duur maar alles voor mijn hond natuurlijk Jammer dat je in de pakketten niet producten kan wisselen of dat er meerdere keuzes zijn in de pakketten want mijn hondje lust bepaalde dingen niet

Gewoon goed

Site is duidelijk en de bestelling staat de volgende dag klaar na 15:00 en daar word je vriendelijk geholpen en krijg je je bestelling overhandigd.

Uitstekende service!

Was niet in koel bak geleverd en andere keren wel dat was jammer gr Fred van der Wal

altijd netjes geleverd. goede kwaliteit.

mijn bestellingen zijn altijd correct geleverd

Supergoed

Ben heel tevreden met de service en met de producten

Makkelijk bestellen en snel in huis

Volgende keer zeker weer bestellen

Nog geen mening

Het pakketje wat ik heb besteld wordt later bezorgt daar netjes een mail over gekregen verder kan ik nog geen meninggeven

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten