Gewoon goed

Levering volgens afspraak, prima vlees. Zeker aan te raden.

Helaas bij de levering iets verkeerd gegaan.

Na het telefonisch onderhoud, na alle tevredenheid, tot een passende oplossing gekomen! Bedankt Animal Food express!

Handig om de deur niet uit te hoeven

Snelle service en super handig

Geweldige duidelijke site. Snelle levering.

Snelle levering, 1 minpunt, ze hadden niet nog een half uur later moeten komen want dan waren de dieprvriezmuizen ontdooid.

Goed koud geleverd

Prima bevroren nog in een zo klein mogelijke verpakking Alleen jammer dat de koelzakjes gaan lekken...lastig weggooien...beetje vochtige bende

De muizen waren half ontdooid

De muizen waren half ontdooid

Op tijd geleverd goed verpakt

Snel en efficiënt

Totaal 25 kilo voer gehaald goede prijs lwaliteit.

De keuze is reuze en de levering altijd op de afgesproken tijden. Mijn kat is blij met al het lekkers :)

vreselijk, zatten allemaal muizen in mn bestelling

vreselijk, zatten allemaal muizen in mn bestelling, oh wait dat was de bedoeling

Alles was prima

Vlug geleverd en goede kwaliteit

Goede kwaliteit, word vrij snel en netjes gekoeld geleverd.

Top service!

Tot nu toe elke keer perfect geholpen. Als er wat mis gaat, hoef je naar een mailtje te sturen en ze corrigeren het meteen! Altijd op tijd met levering, dus ik blijf hier vooral bestellen!

Altijd op tijd

Snelle levering en product prima

Snelle service, hoge kwaliteit, uitgebreide info

Op de website is een uitgebreide kennisbank aanwezig. Bestelling via webshop was simpel, erg prettig dat je kunt zien hoever de box gevuld is door je bestelling. Zo kun je bepalen of je voor dezelfde bezorgkosten nog wilt bijbestellen óf dat je een extra box nodig hebt. Goederen kwamen goed bevroren aan en netjes binnen aangegeven tijden.

Top goed bevroren voer bezorgd

Na jaren overgestapt van versvoer.nl naar animal food express. Bevroren gemalen vlees van versvoer.nl kwam half ontdooid pas na meerdere dagen aan en versvoer.nl kwam na mijn melding met de reactie dat ik het wel gewoon in had kunnen vriezen. Het voer van animal food express komt wél op de afgesproken dag aan, en tenminste in geïsoleerde dozen zodat het niet ontdooid is. Top, voortaan mijn vaste leverancier!

Goede bezorging, goede kwaliteit.

Goed verpakt De muizen Ga zo door

Goed vers vlees voor Mn hond

Mooie kwaliteit vers vlees voor een betaalbare prijs! Ook de klantenservice heeft me erg goed geholpen, de eerste bestelling is keurig op tijd binnen en het vlees is echt goed.

Goed aanbod en keurige levering

Goed aanbod en keurige levering

Snel en correct

Goede kwaliteit voedseldieren en snelle levering

Diepvries producten worden netjes en bevroren op afgesproken tijdstip bezorgd. Dat heb ik helaas bij andere aanbieders anders mee gemaakt. Ik blijf hier bestellen.

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten