Perfect aangekomen.

Zoals het hoort

Altijd goed.

Best regelmatig

Heel vriendelijk

Enige haast was geboden maar dankzij de medewerking konden we dezelfde middag de bestelling nog ophalen. De jonge uilen waren er blij mee :)

Goede service, alles was nog goed bevroren.

Snel geleverd, en bevroren ontvangen

Goede ervaring

Snelle en goede levering.

Belabberde verpakking

Er wordt een beste som in rekening gebracht voor transport, een koelbox wordt genoemd als of het lijkt dat de levering in een koelbox oid. Geleverd wordt Maar de levering wordt afgegeven in een vuilniszak met gaten erin, niks geen koelbox/tas

oke

oke

- Goede sortering - Prima product kwaliteit - Goede website - Uitstekende verzorging van de levering

De honden zijn dol op het eten en de service is super

Lekker vlees voor de hond, goede kwaliteit en levering altijd goed!

Gewoon top

Altijd tevreden. Goede kwaliteit, nette levering op het afgesproken moment, goed bevroren. Kat eet het met plezier en is supergezond :)

De bestelling was oprijd, maar de muizen waren ontdooid

Ik kreeg meerdere updates wanneer mijn bestelling aan zou komen, en hij kwam ook netjes optijd. Maar toen ik de muizen aannam waren ze in een zak gegooid met wat coolpacks erbij, wat ze wel licht afkoelde maar verder waren ze volledig ontdooid. Als er aangeboden wordt dat er diepvries producten verzonden worden en daar ook extra kosten voor worden gevraagd zou het wel fijn zijn als ze ook echt bevroren verzonden worden.

Volop keuze. Gebruiksvriendelijke site. Snelle levering.

Keurige service

Gewoon kwaliteit

Altijd netjes verzorgt en top kwaliteit.

net zo goed als verwacht

Makkelijke om een bestelling te plaatsen. Netjes een bevestiging van de bestelling ontvangen. Bestelling is op de gevraagde datum bezorgd. Alles was nog goed bevroren.

Uitstekend, snel en correct

Zeer snelle en correcte levering. Hulde

Slecht verpakt

Het is een wonder dat de bezorger de plastic zak met inhoud er nog in bij ons af heeft weten te leveren. Een zak van slechte kwaliteit plastic is niet wat ik verwacht om mijn bestelling van 16 kilo vlees. De zak was zo gescheurd dat ik eerst de inhoud goed na heb gekeken om vervolgens alles in 3 aparte zakken naar de garage te brengen. Dat had de zak namelijk niet meer gered zonder volledig te scheuren. Inmiddels heb ik hierover contact gehad en zal hier aandacht aan besteed gaan worden. Voorgaande bestellingen zijn overigens wel naar tevredenheid bezorgd.

Bijna perfect!

Bestellen gaat makkelijk en er is veel op voorraad. De levering gaat altijd goed en alles is netjes verpakt. Het enige nadeel vind ik het assortiment. Ik zoek vaak naar diepvries baby konijntjes en diepvries cavia's. Deze zijn er vaak niet. Verder is het top!

De kwaliteit van het product is zeer goed.

Snel, makkelijk en duidelijk

Makkelijk bestellen, overzichtelijke website en er word goed gecommuniceerd over de levering

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten