De voordeelbox van AFS is super makkelijk. Verschillende smaken en de worstjes van 250 gr zijn goed voor 2 maaltijden voor mijn hondje van 8.5 kg. Nog geen nadelen ondervonden maar dit is mijn eerste bestelling.

Super snelle service van goede kwaliteit vlees!

Super snelle en goede bezorging en service! Vind het alleen jammer dat het niet in pakjes van 1 of twee kilo zat! Nu moet ik alles ontdooien om het weer in kilo,s te verpakken en in de diepvries te doen!

Fijne service

Bezorging ging prima en het is goedkoper dan bij andere partijen. Het kattenvoer wat ik besteld is fijn en de meeste vinden mijn katten ook lekker. Het enige wat ik een beetje anders wou is dat de kg worst 100g lijntjes erop had zodat ik wist hoeveel ik moet snijden. Maar dat heeft niets met de winkel zelf te maken. Top winkel!

Snelle levering en goed bevroren

Nette levering duidelijk qua tijd e.d. bevroren het vlees netjes

Perfect op tijd, vriendelijke bezorger! Niks op aan te merken!

Vrij uniek assortiment aan BARF voer

BARF voer geschikt voor katten besteld. Met name het aanbod van niet-gemalen BARFis volgens mij bijzonder. Wel zijn de verpakkingen wat groot als je twee katten hebt zoals wij. Dan moet je eerst de hele verpakking ontdooien en in kleinere porties opdelen. Maar dat wisten we vantevoren. Bestellen en bezorgen ging prima

Op zich prima vergeleken met andere sites die KV mixen verkopen. Echter mis ik wel wat smaken die mijn holist voorschrijft. Verder, maar dat ligt aan de bezorger, word ik regelmatig gebeld als ik niet thuis ben terwijl ik een bericht heb achtergelaten voor de bezorger.

Great service

Great service and Sam loves his food!! Thanks!

Good catalogue, fast packing of order and friendly customer service

I am very happy with my order with animal food express. My order was ready for pick up very quickly and everything went smooothly!

Ideaal!!!

Goedkoop, snel geleverd en super goed verpakt in een doos met een ice pack. Top bedrijf !!! Aanrader!!

Geweldige service, vriendelijk personeel en de honden zijn echt fan. We gaan niks anders meer kopen dan animal food express.

Netjes een mail ruim van te voren en de dag van levering is het dagdeel cq tijdsblok ook ruim van te voren bekend, dus niks op aan te merken, prima service

Prima product

Eerste keer, was allemaal prima in orde

Honderd procent tevreden en mijn drie hondeb nog meer

Kwaliteitsvoedsel voor onze hond, goede service

Dit is voor ons dé plek waar wij het rauwe eten voor onze hond vandaan halen. Goede prijs-kwaliteit verhouding, service is dik in orde, alles netjes verpakt en duidelijke communicatie omtrent bezorging. Je weet precies waar je aan toe bent. Onze hond heeft er zichtbaar veel baat bij. Wij en, nog belangrijker, onze hond zijn enorm blij met Animal Food Express

Accurate levering

Mooi product

Goede service en vriendelijke mensen bij de klantenservice!

Goeie producten, fijne service

Ik bestel hier al een tijd mijn kvv en de kwaliteit is prima, net als de levering. De klantenservice is heel vriendelijk als er iets is. Het enige wat ik jammer vind, is dat sommige soorten alleen in een grote verpakking te krijgen zijn. De 250-grams zijn voor mij perfect, de kiloverpakkingen moet ik in stukken gaan zagen en dat doe ik liever niet.

Helemaal top

Top site,top voer en top bezorging

Goede service.

Besteld, betaald, en op de afgesproken dag bezorgd. Wat wil je nog meer. Alles netjes verpakt met koel elementen d’r bij. Super, ben erg blij met jullie. Tot de volgende bestelling.

Snelle service voor bestelling

Bestelling geplaatst, en binnen een week binnen. Jammer genoeg kreeg ik geen track & trace mee, zodat ik wist wanneer t gebracht zou worden. Daar had ik dan rekening mee kunnen houden.

TOP!!

De bestelling voldoet ruimschoots aan mijn verwachting. Producten in goede kwaliteit en op de afgesproken tijd ontvangen. Dit is de eerste keer dat ik hier iets besteld heb en zeker niet de laatste keer.

Nette levering

Keurige levering, op de aangegeven tijd! Ik ben een tevreden klant

ideaal

ideaal om online voedseldieren te bestellen , zelf de leveringsdatum kunnen bepalen en diepbevroren geleverd te krijgen ,

Super afhandeling en levering

Voor de eerste keer besteld, en zeer tevreden. Kan zelf de dag uitkiezen. Dag van te voren krijg je een tijdsindicatie van 2 uur waartussen ze komen. Uur van te voren krijg je exacte tijd door en dit klopte precies. Al met al dik tevreden.

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten