netjes

Netjes

Goed en snel geregeld

Kon de bestelling snel afhalen

Beste prijs! en snel leveren.

Beste prijs en snel leveren! makkelijk en duidelijk website, kan snel worden gebruikt. Top!

Xxx

Veel producten, efficiënt en diepgevroren geleverd

Na een keuze uit een diverse range aan producten kon ik voor relatief weinig leveringskosten de producten diepgevroren aan mijn deur ontvangen. Het communicatie over het tijdsblok van de levering was uitstekend, en het kiezen uit enkele dagen waarop er een route bij mij in de beurt was erg effectief. Een zeer positieve eerste ervaring met dit bedrijf.

Kwaliteit

Mijn hondje vindt het heerlijk. Bezorging is prima geregeld.

Goed product

Goede aflevering

Erg tevreden

De eerste keer bestelling geplaats. Bestellen was makkelijk, website overzichtelijk en veel keuze. Na bestellen goed op de hoogte gehouden van de voorgang en track en trace code en tijd van levering goed aangegeven. Goed bevroren aangeleverd. Alleen waren de dozen wel wat beschadigd, dat is een puntje van verbetering, echter een minor tov de rest.

Goed voer snel geleverd en netjes verpakt

Alles netjes bevroren aangeleverd en goed vlees

Snelle levering.

Goede en snelle levering van de bevroren artikelen maar de prijzen stijgen wel hard.

fantastisch!

duidelijke site en alles leverbaar wat ik nodig had voor jake en de berichtgeving via t@t en separate mail klopt als een bus!

Goed product, levering steeds volgens de planning

Goed product, levering steeds volgens de planning. Dus houden zo ;-)

Super snel geleverd en goed materiaal.

Bestelling werd snel verstuurd en kwam aan binnen het gestelde tijdsvak. Materiaal was van zeer goede kwaliteit en mijn roofvissen smikkelden dezelfde avond al zeer smakelijk van de spiering.

Weinig aan toe te voegen :)

ik had nog nog nooit diepvries besteld, dus dat was een ervaring. Maar dat ging prima, alles was keihard bevroren. en het werd op tijd bezorgd.

Vooral mijn honden zijn tevreden. Dat is het belangrijkste.

Fijn betrokken bedrijf

Fijne producten en medewerkers die mee denken.

Prima service Prima producten Prima bezorging

Goede service en goed voer, snelle en goede levering

Alles goed gegaan. Duidelijke etiketten prima

Op tijd en prima vlees

Fijne kwaliteit vlees, eenvoudig order proces, snelle bevestiging en vriendelijk personeel

Fijn bedrijf. Mooie kwaliteit, goede verpakking, makkelijk te bestellen en als je gaat afhalen zetten ze de zware 10kilo dozen nog voor je in de auto ook met een glimlach. Zeer tevreden!

Heb al heel veel mensen op jullie producten gewezen. Op e-mails wordt altijd snel gereageerd. Allerlei producten geprobeerd en op een paar incidenten na altijd goede producten gehad. Super Ik denk al ruim 10 jaar klant nu

Altijd goed!

Ik heb niks te klagen, ben super tevreden. Zowel over de kwaliteit en de bezorging.

Levering was heel duidelijk

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Helaas mistte ik een product bij de levering. Een portie ganzenvlees ontbrak. De levering zelf ging heel prettig, ik wist wanneer ik de vervoerder kon verwachten.

Duidelijke website, snelle levering met een top tijdsindicatie

X

Hoge Eng Oost 33