Sinds kort overgestapt naar boekuwzending. super fijne service, zijn altijd bereikbaar voor vragen en een scherpe prijs.

top bedrijf

service gericht en fijn om mee samen te werken

Altijd geweldige mogelijkheden tot verzending en service!

Ik maak heel graag gebruik van boekuwzending. De opties voor verzending zijn snel en top, de support helpt altijd waar nodig! Ook voor advies kan ik altijd terecht!

Uitstekend bereikbaar!

Het allerbelangrijkste onderdeel is het contact tussen beide partijen om zorgeloos zaken te kunnen doen zoals je met dit bedrijf echt kunt!!!

blijven het proberen

geen interesse in een samenwerking met of account bij boek uw zending. geef het op

Grote klantvriendelijkheid

Goed geholpen bij telefonisch contact over de zending

Tevreden over snelheid van offerte

Efficient. Snel.

Werd netjes teruggemaild

Werd goed geïnformeerd over mijn bestelling

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Weten precies de juiste afstemming te realiseren tussen klantwens en daadwerkelijke uitvoering.

Ontvangen duurde te lang!!

Nu weet ik dat het Oud & Nieuw betrof maar eerst zou het 31ste worden geleverd en werd 3 januari pas geleverd na er zelf achteraan te mailen en zelf uit de kar te trekken door personeel tekort bij het afhaalpunt.

Meestal snel, soms wat minder snelle reactie/poststicker Niet altijd wordt t poststuk opgehaald op dezelfde dag Wel snel hersteld na een mailtje

goed geregeld

mijn ervaring,,,, zeer correct,,, en alles is goed geregeld ben te vrede.. met boekuwzending .nl

Zeer slecht

Na drie pogingen eindelijk het tijdschrift ontvangen Elke keer is het kwijt geraakt bij de post Zeer frustrerend en ik adviseer dan ook niemand om het via post te versturen

Koen regelt het wel

Al onze kerstpakketten weggebracht. Hoefde alleen de pakketten aan te leveren en Koen heeft daarna alles geregeld. Van plakken van stickers tot het regelen van de facturen voor pakketjes buiten de Eu Doen wat ze beloven

Klantvriendelijkheid opnieuw uitgevonden.

Beter dan dit gaat het niet worden.

Leuk werk met veel vrijheid

Leuk om gedaan te hebben, veel vrijheid en een leuke werk sfeer.

Perfect geholpen

Geholpen door Bryan, In een woord omvattend (super hulp ) Omslachtige verzending van een achterwiel naar India Vrie

Geweldig snel gereageerd!

Erg fijn!

Slechte bezorging

Dede bezorgers die aan geven dat ze langs zijn geweest maar wij hebben niets gezien terwijl we steeds thuis weren en daar zijn we zeer boos over.

Goede feedback

Ik had wat vertraging bij het verzenden van het pakket, en toen ik het pakket bezorgde, probeerde ik de situatie te achterhalen en ze antwoordden me altijd snel en hielpen me de problemen op te lossen! Bedankt!

chauffeur deed niet eens de moeite om aan te bellen en dropte de zending in de natte struiken

weinig professioneel

Mij is vrijdag vertreld dat dinsdag zouden worden gebracht en donderdag gehaald

Zie boven.

Snelle reactie op verzoek

Altijd snelle reactie op verzoek via mail, erg blij mee

Effectief en effieciënt

Fijne, snelle communicatie en erg toegankelijk.

Prettig en professioneel

Fijn en prettig contact met de accountmanager van Boekuwzending.nl Belde snel terug en reageerde goed en informatief op de vragen. Persoonlijk en helder.

Bennebroekerweg 267

1435 CJ Rijsenhout