altijd zoals afgesproken zeer correct en vriendelijk

Fijn bedrijf om mee te werken

Snelle reactie, goede service

Top Service, Snelle Levering

Sinds een aantal maanden doen wij zaken met BoekUwZending. Zeer eenvoudig je zendingen aanmaken, het Buzzie inplannen om jou pakketten af te laten halen. Als jou pakket wordt bezorgd, krijg je altijd netjes een mailtje dat er weer een glimlach is bezorgd bij jou klant ! Ook per mail staan ze jou snel te woord en koppelen jou de juiste feedback terug !

Top geregeld,

bedankt

Probleem met website goed en snel opgevangen door persoonlijke service.

Probleem met website goed en snel opgevangen door persoonlijke service.

Vriendelijk en snel geholpen! Snelle reacties en snelle service :)

Snelle en accurate verwerking en is er een probleempje dan wordt er direct een oplossing gezocht.

Enthousiast en meedenkend management. Top verzender om mee samen te werken.

Snelle service en scheelt mijn veel tijd!

Een fantastisch bedrijf als je meerdere pakketjes wilt bezorgen. "Wijnjes met Esther" had mij jullie aanbevolen. Normaal sjouw ik met alle pakketjes naar een post nl punt (waar ze niet op die hoeveelheden zitten te wachten).. en nu wordt het thuis opgehaald. Klantenservice is altijd bereikbaar en reageren zeer snel. Fijne en persoonlijke benadering. Voor herhaling vatbaar! Madeleine

Heel goede service

Er was bij bestelling een fout geslopen in het leveringsadres. Na bevestingsmail correct adres telefonisch door gegeven aan de leverancier. Verzendingsmail gekregen van boekuwzending.com met nog steeds het verkeerde leveringsadres. Onmiddellijk ( om 18u15) mail gestuurd met juiste adres. Om 21u17 (!!!!) antwoord gekregen.... Top service !!! Ondertussen leveringsmail DPD gekregen met correcte adres!!! Top!!!

PROFESSIONALS

Een uiterst vriendelijk en net bedrijf waarbij je keurig geholpen word en ze hun uiterste best voor de klant doen. Daarnaast altijd een snelle reactie bij vragen en ook een snelle feed back.

Super behulpzaam en klantvriendelijk

Boekuwzending denkt mee en helpen je vlot door alle stappen van het systeem heen om alles zo goed mogelijk te laten werken.

zeer tevreden

Klanten service is altijd vriendelijk en snel. Een bedrijf dat ik volledig vertrouw in het vervoeren van onze goederen. Ik krijg ook het gevoel dat het erg gezellig moet zijn om daar te werken.

Pascal Stolte is een Top gast

We hebben een probleem. Naast dat er wordt actief en kundig wordt meegezocht aan een oplossing, wordt ik top behandeld.

Creatieve logistieke dienstverlening

Zo leuk te zien hoe het BUZ-Team nu weer een creatieve Valentijnsactie heeft bedacht. Ze verdienen er waarschijnlijk niets mee maar het geeft wel aan dat ze er voor iedereen willen zijn.

Goud

Klantvriendelijk, professionele website en ongelofelijk snelle service. Blij dat wij zijn overgestapt!

fijne samenwerking met vriendelijke mensen

fijne samenwerking met vriendelijke mensen

Altijd goed contact en goede service.

Ik vervoer nu een paar jaar pallets via Boekuwzending. Het contact is altijd prettig en behulpzaam. Dat kan telefonisch en per email. Bij vragen wordt er snel gehandeld. Zelfs in een crisis situatie wordt er naar een oplossing gezocht. C. Adam / Nails Unlimited in Nieuw Vennep

Foutje DPD, maar eind goed al goed

Het pakket heeft er 8 dagen over gedaan om op bestemming te komen. Toch dank voor de inspanningen om een goed resultaat te leveren.

Uitstekend geholpen door een hele aardige mevrouw.

Snelle en heldere samenwerking

Helder bedrijf, snelle reacties op mails, prijssteling naar wens en de afhandeling is snel, accuraat en gewoon goed.

Vriendelijk en behulpzaam

Een fijne samenwerking

We werken al jaren samen met Boek Uw Zending tot volle tevredenheid en kunnen hen van harte aanbevelen.

Boek uw zending denkt met je mee en ont zorgt

A

Geweldig bedrijf, snel, accuraat en professioneel

Altijd een fijn en persoonlijk contact! snelle afhandelingen en korte lijnen, dat is in deze tijd belangrijk! Met vriendelijke groet, Team Dekker

Fijn contact en fijne afhandeling, snel?

Fijn contact en fijne afhandeling, snel? Prettig bedrijf om contact mee te hebben. www.richkunststoffen.nl

Bennebroekerweg 267

1435 CJ Rijsenhout