Fijn en net bedrijf om mee te verzenden

Fijn en net bedrijf om mee te verzenden. Denken mee, zijn op tijd/komen afspraken na, en vriendelijk personeel, zowel op kantoor als op de weg.

alles volgens afspraak, tijd, plaats en pakket kloppen. een glimlach bezorgen klopt ook :)

Geweldige & snelle service

Wij werken nu al enige tijd met Boekuwzending. De service, afhandeling en het gemak zijn geweldig. We hebben recentelijk de dienst ook geïmplementeerd in een van onze webshops. Boekuwzending is heel flexibel en lost vragen snel op. Een aanrader‼️

Snelle reactie

Je wordt snel geholpen en staan volgens afspraak voor de deur

De vriendelijke mensen van Boekuwzending denken met je mee, en handelen snel als er een situatie is ontstaan waar het bij nodig is. Super goede service! De website werkt prettig waardoor het inboeken van de pakketten voor iedereen makkelijk te doen is. We zijn blij mer Boekuwzending!

Transparant, duidelijk en net bedrijf

Jullie zijn goed bereikbaar. Makkelijke website. Snelle en nette leveringen.

gewoon goed

alleen positief , je weet gelijk wat het kost en kan meteen aan de gang

2 de zending tot nu toe prima

tot zover prima

Nieg goed

Gisteren 3x hetzelfde maitje gekregen dat er een zending onderweg is. Het is nu half vijf een dag later maar nog geen mailtje hoe laat de zending komt. Wel al een verzoek om een beoordeling te schrijven. Kortom de organisatie lijkt me niet erg goed.

Geweldig!

Zeer doortastend en snel

Fantastische Service

Vandaag een ophaling via BuZ aangevraagd en ze zijn zo vriendelijk, behulpzaam en super snel. Groot compliment voor jullie super service. Groetjes Marjan vd Meer Bioké Leiden

Effectief en persoonlijk

Mijn inmiddels jarenlange relatie met BoekUwZending.nl laat zich omschrijven als effectief en persoonlijk. Het gesprek is altijd mogelijk en de mensen van de organisatie zijn altijd netjes, op zoek naar de oplossing en ondersteunend. Een persoonlijke noot in de communicatie komt altijd terug. Ik kan deze organisatie van harte bij u aanbevelen. Marco Buijk

Prima bedrijf

Je wordt als werknemers serieus genomen en ze proberen de problemen die er zijn op te lossen.

100 % kwaliteit

100 % kwaliteit uit eigen ervaring

DIT ZIJN ONDERNEMERS DIE BEGRIJPEN HOE HET WERKT DIT IN TEGENSTELLING TOT BIJV POST NL

ZOALS AL GEMELD , DIT ZIJN ONDERNEMERS DIE BERIJPEN HOE HET MOET. . MEE DENKEN MET DE KLANT EN ZOEKEN NAAR OPLOSSINGEN EN NIET NAAR PROBLEMEN. DIT IN TEGENSTEELING TOT POST NL.

Fijn bedrijf met super klantenservice

partij verstuurd via boekuwzending. De afhandeling en het contact met boekuwzending is zeer goed en persoonlijk. Een verademing binnen de pakketwereld. Pakketten mooi op tijd geleverd.

Snel en vriendelijk

altijd behulpzaam

Flexibel en redelijke prijzen!

Goed!

Snelheid in antwoord, top service, afspraken nakomen, vriendelijkheid. Het is er allemaal, tegen een goede prijs. Complimenten!

Uitstekende service

Bij alle pakketvervoerders gaat helaas wel eens iets fout, maar de service van Boekuwzending is altijd snel en persoonlijk.

Topservice

Wordt altijd super geholpen bij moeilijke zendingen.

prima mee samen te werken!

prima mee samen te werken!

Snel en duidelijk

Boekuwzending heeft ons snel geholpen, was duidelijk in de communicatie en dacht met ons mee voor een passende oplossing.

werkt in het algemeen goed

ik zou het beter vinden waneer een pakket is aangemaakt je vanzelf naar afdrukken label gaat. Ik kan niet faktnr kwijt in bol.com label. bij het invullen van geadresseerde zie je niet goed welk vakje je zit wanneer je met de tabknop werkt

Goede en snelle service

Goede ervaringen met Boek uw zending. Goede, snelle en vriendelijke contact service. Ze passen zich voor zover mogelijk aan aan de de wensen van de klant.

Bennebroekerweg 267

1435 CJ Rijsenhout