Sneller geleverd dan verwacht!

Ons pakket werd zelfs sneller bezorgd dan in eerste instantie werd gemeld. Daar word je toch blij van, dus die glimlach was extra breed!

Altijd een snelle, goede en persoonlijke service bij Boekuwzending

Vanaf het begin dat ik met boekuwzending werk en dat is al sinds zij nog een andere naam hadden ben ik echt blij met hun persoonlijke, snelle en oplossings gerichte service. Je krijgt altijd iemand a/d telefoon die je goed verder kan helpen of wanneer je een zending boekt wordt alles snel geregeld, labels documenten etc. Gaat er een keer iets mis dan is dat ook altijd snel opgelost met een telefoontje. en ik kan het niet genoeg benadrukken, de kracht zit 'm in het feit dat je iemand a/d telefoon krijgt die je ook echt verder helpt!! En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat ik een een aantal pakketten heb in specifieke maten en gewichten (webshop producten) die de hele wereld overgaan en dat jullie voor mij al die info (en ook nog eens met scherpe prijzen) in mijn boekuwzending omgeving hebben gezet zodat ik alleen nog maar het adres hoef in te vullen en op 1 v/d custom ingestelde pakketten hoef te klikken. Dat noem ik nu nog eens Custom Service. :)

Prijs / kwaliteit / snelheid erg goed

Prijs / kwaliteit / snelheid erg goed

Gewoon binnen de gewenste tijd in UK bezorgd, telefonisch supervriendelijk antwoord op mijn vragen... geweldige service tegen een zeer mooi tarief!

geweldig

omdat ons pakket door DHL verkeerd was bezorgd ipv naar Zuid Limburg naar Bolsward in het noorden van het land en DHL dit niet wilde oplossen hebben we U ingeschakeld. Uw heeft ervoor gezorgd dat ons pakket op het goede adres aankwam.

Zeer service gericht en effectief

De contacten waren zeer persoonlijk gericht, concreet en snel. Ik bleek op de organisatie te kunnen vertrouwen. Ze kozen voor een redelijk geprijsde oplossing die boven verwachting effectief bleek.

Super dat jullie in deze tijd zo snel blijven leveren.

Dank voor de goeie service en snelle leveringen. Er hangen belangrijke research vanaf zeker nu met de Covid-19 crisis. Klanten hebben onze goederen hard nodig in de strijd tegen dit virus. Keer op keer laten jullie zien dat het mogelijk blijft om in deze tijd goed te leveren. Hou vol team BUZ samen komen we er wel

dikke 10!

een prijs opvragen was makkelijk en de persoonlijke benadering sprak ons zeer aan. het ophalen en afgeven ging top en snel!

Behulpzaam, kundig en volgens afspraak

Ondanks de Corona perikelen, is het Boekuwzending, toch gelukt om op tijd te leveren. Heel belangrijk vond ik de geduldige begeleiding en de antwoorden op al mijn vragen. De afspraken zijn keurig nagekomen.

Gelukt

Gelukt

Ondanks de Corona virus toch snel bezorgd.

Alles was goed geregeld. De auto werd in een goede staat geleverd vanuit Odiaxere Portugal en 5 dagen daarna in Aalsmeer. Ondanks alle perikkelen aan de grens overgangen .

Geweldige ervaring opgehaald en bezorgd voor een mooie prijs

Enige manier om een tafel voor een normale prijs te laten bezorgen. Het was even zoeken maar uiteindelijk de site van boekuwzending.nl gevonden. Ga ik vaker gebruiken.

Goed werk geleverd, tevreden klant

Pakket keurig opgehaald en bezorgt op tijd. Klant melde uit zich zelf zijn tevredeheid. Alles tegen een nette prijs.

Zending komt kapot aan bij klant

service om te boeken is prima, levering is echter teleurstellend ondanks handle with care is zending kapot

Top !!!

Goede levering en op tijd vriendelijke mensen aan de telefoon en bij levering !!!! Dank je 👍

Top Service!

Wat een goede en snelle service. Vriendelijke mensen en niets is hun te veel. Fijn om mee samen te werken!

Fijne club om mee samen te werken. Hier wordt de telefoon nog wel gewoon opgenomen zonder keuze menu's en gedoe. Ga zo door!

In coronatijd toch gelukt

Kreeg wel tegenstrijdige informatie en moest een keer extra bellen maar dat is in deze coronatijd in mijn ogen logisch (en ik had niet echt haast) Bedankt!

Alles naar wens

Retourzending aan webshop verzonden via Boekuwzending.com. Alles naar wens en goed op de hoogte gehouden gedurende het verzendproces.

Duidelijke site, heldere prijzen.

Het is mooi dat dit zo geregeld kan worden. Alleen jammer dat het tijdvenster bij ophalen niet nauwkeuriger kan worden aangegeven. Tussen 9:00 en 17:00 is toch een hele dag wat je zit te wachten en niet van huis kan.

top

prima service, snelle afwikkeling

Komen boeking afspraken niet na..

Gevraagd om het de 21e af te leveren omdat de klanten dan thuis is... dat is dus niet de 18e

Vriendelijk samenwerking

Fijne en vriendelijke mensen, goede samenwerking!

Zeer goede service mijn dank

Vriendelijke chauffeur en goed afgeleverd

Top service! prettig om mee samen te werken!

Wij sturen vaak pakketen via jullie, en zelfs erg breekbare spullen en alles komt altijd goed aan! Zeer tevreden met jullie! Communicatie is erg duidelijk, en als je ergens niet uitkomt is er persoonlijk contact per telefoon of email. En altijd word er netjes gemeld als het is aangekomen! En de prijs die jullie voor het verzenden rekenen is erg betaalbaar ook Fijn bedrijf!! Blij met jullie en de service Lieve groet Danielle Het Winkeltje in Amsterdam

Bennebroekerweg 267

1435 CJ Rijsenhout