Pluspunten
Keurige medewerkers allemaal!!
Bedankt, wij zijn blij met deze mooie beoordeling! :)
Pluspunten
Op alle Punten Positief !
VerbeterpuntenGa zo door.
Wauw fantastisch, bedankt! :)
Pluspunten
Snelle service, werkwijze website is heel erg gemakkelijk, vriendelijk personeel, sterk concept, aandacht voor de klant
Jeeeeej, super! Wij zijn ontzettend blij met deze mooie complimenten. :) Op naar nog een lange en succesvolle samenwerking!
De polonaise in ons kantoor is al gestart, zo'n mooi cijfer gaan wij natuurlijk vieren. Bedankt!
Pluspunten
Goede en snelle mogelijkheid tot aanleveren van de informatie voor het verzenden van de documenten
VerbeterpuntenMeer in beeld brengen met welke partij de goederen zullen worden verzonden naar de partij
Bedankt voor het mooie cijfer! Mocht het gewenst zijn, kunnen wij natuurlijk altijd aangeven met welke vervoerders de zending verzonden wordt. Mijn collega's geven je daar dan graag alle informatie over. Volgende keer zullen we dat dan ook zeker voor jou doen Daan! :)
Pluspunten
Eenvoudig en snel een pakketje versturen, via een portal snel een boeking invoeren en het pakket word op het betreffende adres opgehaald en verstuurd. Makkelijker kan bij niet.. :)
Het is hier weer een feestje! Bedankt voor jullie top cijfer en beoordeling. :)
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Bedrijf denkt graag met je mee!
Bedankt voor jullie leuke beoordeling. Wij zijn blij met de 10!!
Pluspunten
* Telefonisch vriendelijke benadering * Afspraken worden goed nagekomen * Afhalen goederen keurig op tijd * Vriendelijke en aardige chauffeurs * Uitstekende terugkoppeling verloop uitleveringen
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Wauw, hier worden wij heel vrolijk van!! Bedankt voor deze FANTASTISCHE beoordeling. :)
Daar zijn wij blij mee, bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Snel antwoord op vragen en wordt eigenlijk altijd vriendelijk te woord gestaan
VerbeterpuntenLigt niet aan jullie maar aan DPD denk ik. Loopt nog steeds een klacht maar tot op heden nog niks gehoord
Bedankt voor het mooie cijfer & de pluspunten!! De verbeterpunten lossen wij altijd graag en snel op en er is contact geweest. Mijn collega hopen dat ze jou hier zo goed mogelijk mee hebben geholpen.
Pluspunten
Snel, meedenkend en zeer service gericht! Een top bedrijf!
Geweldig, bedankt voor de 10 & de complimenten! :)
Pluspunten
5*****, voor het persoonlijke contact!
Verbeterpunten0*****, voor de enorme tarieven, vooral voor BtoC. Ben bang dat wij hier geen gebruik meer van gaan maken. Wij werken voorlopig weer met PostNL.
Jammer dat de tarieven niet naar wens zijn Patricia. Gelukkig ben je wel tevreden over ons persoonlijke contact. Lottie zal dan ook vandaag nog telefonisch contact met jou opnemen om te zien wat wij voor jullie kunnen betekenen! En dan hopen wij natuurlijk dat je snel weer via ons zal verzenden en wij weer veel persoonlijk contact met jou zullen hebben.
Pluspunten
Zulke leuke enthousiaste mannen!!!! Vriendelijk, beleefd, gezellig etc..... TOP
Verbeterpuntengeen
Leuk om te lezen, bedankt voor dit geweldige cijfer!! :)
Pluspunten
Snelle reactie mail Goedkoop
Verbeterpuntenkoerier om de zending op te halen was te laat. Indicatietijd lag ergens tussen 13:00 en 16:00u, maar ze waren er pas om 18:30u. Erg lastig als je rekend op uiterlijk 16:00u en je bedrijf normaal gesproken sluit om 17:00u. Koerier was erg onvoorzichtig met de goederen, terwijl dit een zwaar (was aangegeven) en kwetsbaar pakket was. De bus leek wel ontploft, overal lagen pakketjes. Geen aanrader. Pakket bleek ook nog eens te vroeg geleverd. Zou vrijdag geleverd worden, maar kreeg van de klant te horen dat ze er donderdag al stonden. Gelukkig was er iemand aanwezig op het adres, maar dat had ook fout kunnen gaan.
Een 3 auw, dat doet pijn! Jammer dat wij dit niet eerder wisten, anders hadden we alle mankrachten erop gezet om er direct op in te spelen en het op te lossen. De pakketten leveren wij altijd zo snel mogelijk. Vaak zijn klanten blij als we nog sneller zijn dan verwacht, maar vervelend dat het voor jou niet geldt. Nu wij al jouw wensen kennen, willen wij graag gaan voor een revanche! Wij nemen in ieder geval nog telefonisch contact met jou op.
Pluspunten
Prima, geregeld!
Hier worden we blij van, bedankt! :)
Pluspunten
Enthousiaste medewerkers
VerbeterpuntenMijn eerste twee zendingen hebben veel te veel sores met zich mee gebracht. Ik dacht daar juist vanaf te zijn, maar niets was minder waar. Ik had het gevoel dat men er niet bovenop zat. Ergo had ik het beter zelf kunnen regelen. En dat is geen positief bericht, dat snap ik. Bij 'Ik beveel dit bedrijf aan' heb ik nee aangeklikt. Ik vind ja/nee te weinig opties, maar de balans slaat door naar 'niet zonder meer'. Ik ben gaarne tot een toelichting bereid.
Beste Edwin, Vervelend om te horen dat jouw zendingen niet zijn verlopen zoals gewenst. Sores is wel het laatste wat wij mee willen brengen bij het versturen van zendingen en wij doen altijd ons uiterste best om dit te voorkomen. Daarom vinden wij het ook extra vervelend dat dit niet gelukt is bij jou. Rik Balder komt binnenkort graag bij jou langs om te zien hoe het heeft kunnen gebeuren, hoe we het kunnen oplossen en in de toekomst kunnen voorkomen. We nemen contact met jou op en hopen dat je ons in de toekomst wel kan aanbevelen! Groetjes, Robin van Boekuwzending.com
Super Barbara, bedankt voor dit fantastische cijfer! :)
Pluspunten
stipt in termijn de pakket geleverd
Verbeterpuntende tijd interval van afhalen meer specifieren.
Bedankt voor het mooie cijfer! Rik zal ergens deze week contact met je opnemen wat betreft de afhaaltijden
Pluspunten
Website is toegankelijk, eenvoudig in gebruik. Tarieven zijn oké Stapt in een gat dat PostNL laat liggen door de >100cm beperkingen daar.
Verbeterpuntenrichttijden/vensters wanneer zendingen worden afgehaald (interessant voor particulieren) zit nu hele dag te wachten. Al drie keer wat verstuurd maar geen (werkende) mogelijkheid gevonden om vaste klant te worden. ook het vinkje 'wil in de toekomst vaker pakketten versturen' doet niets.
Bedankt voor jouw mooie cijfer Tom! De aandachtspunten kunnen we regelen voor jou, we nemen vandaag nog contact met jou op!
Pluspunten
Goed bereikbare en fijne partner om mee samen te werken!
Bedankt Leon! Maakt onze dag weer net iets leuker :)
Pluspunten
Flexibiliteit, aandacht en gedrevenheid
Bedankt Peter! fijn om te horen :)
Pluspunten
Snelle service en levering
VerbeterpuntenGeen, is top!!
Top Jennifer, leuk om te horen! :)
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenKan niet beter
Dankjewel voor het mooie cijfer Ruud, zijn we blij mee! :)
Pluspunten
Klantvriendelijkheid en bereikbaarheid voor vragen! En natuurlijk de zekerheid over een goede en tijdige bezorging.
VerbeterpuntenOphaalmogelijkheid van pakketten op dezelfde dag als de aanmelding ervan via de website zou het zeker een 10 maken!
Hartelijk dank voor je mooie cijfer ! Ophaalmogelijkheid van pakketten op dezelfde dag is ook mogelijk bij ons! Wij nemen vandaag nog contact met je op om dit te bespreken.:)
Pluspunten
Alles tip top in orde
Bedankt voor de 9 Peter! Zijn we blij mee :)
Bennebroekerweg 267
1435 CJ Rijsenhout