Top bedrijf!

Vriendelijk, behulpzaam, snel en ook nog eens altijd scherpe tarieven. Een aanrader

Echt top geregeld!

Hele fijne, snelle communicatie. Ook bij een foutje van mijn kant is het allemaal snel opgelost. Dank!

Echt top geregeld!

geen zorgen om het verzenden van de kerstpakketten

Al enkele jaren verzorgt Rik Balder het verzenden van de kerst pakketten van Ric bv. Gewoon de pakketen laten leveren bij Rik en de lijst invullen waar de pakketten heen moeten en alles wordt geregeld.

Goede snelle service

Goede snelle service

werkt prima heel handig

Weinig tot geen problemen qua leveringen, gaat eigenlijk altijd goed! Enige wat mij handig lijkt is om een keuze te maken in de portal wanneer je same day shipment wil aanvragen. Deze keuse is er nu volgens mij niet , is standaard altijd overnight in portal.

Ingewikkeld

De werkwijze komt wat ingewikkeld over.

Nooit te vergeefs een beroep!

Als voedselbank Haarlemmermeer doen we nooit te vergeefs een beroep op Boekuwzending. Dit jaar werden er voor onze voedselbank Sinterklaas pakketten opgehaald.

snel, accuraat ,vriendelijk en meedenkent

heerlijk om een partner te hebben die meedenkt

prima, goede service

prettige communicatie