goeie bezorg afspraken
Beste Mien, Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat de bezorging naar wens was en alles goed geregeld is. We hopen dat je een geslaagd verjaardagsfeestje hebt gehad! 🎂 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Het bestelde gluten vrije gebakje was niet zoals het op de website afgebeeld was, de gedroogde aardbeien ontbraken, gebakje zag er erg kaal uit, niet om aan te zien. Heb compensatie een nieuw gebakje elders gekocht.
Beste Wim, Wat jammer dat de ervaring met het glutenvrije gebakje niet naar wens was. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat een product aan verwachtingen voldoet, zeker bij een feestelijk moment. Onze raw cakes worden ambachtelijk gemaakt, waarbij het inderdaad kan voorkomen dat de hoeveelheid gedroogde aardbeien per gebakje enigszins varieert. De ingrediënten zijn puur en van hoge kwaliteit, zonder gluten, lactose of geraffineerde suiker. Hierdoor zijn de gebakjes eenvoudiger van opmaak, maar toch ontzettend smaakvol en vullend. Wij betreuren het dat het gebakje niet voldeed aan wat u ervan had verwacht en hopen u in de toekomst een betere ervaring te bieden. Dank voor uw feedback; we nemen dit mee om onze producten en service te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Stroopwafel en stoofperenvlaai opgehaald Erg lekker !!
Beste Klaske, Wat fijn om te horen dat de stroopwafel- en stoofperenvlaai zo goed in de smaak vielen! 🎉 Een heerlijke keuze voor een verjaardag. Bedankt voor je positieve review, daar worden we blij van! 😊 We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen voor een volgende viermoment. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Beste Wim, Bedankt voor je lovende woorden! Wat fijn dat de bestelling zo goed in de smaak viel én een succes was op de verjaardag! 🎉😊 We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn bij een volgende viermoment. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Online besteld en de volgende dag 3 heerlijke taarten opgehaald. Zowel de appeltaart, de chocolade cake en de vegan carrot cake kunnen wij van harte aanbevelen.
Beste Louisa, Wat een geweldige feedback, bedankt! 🎉 Wat fijn dat de appeltaart, chocolade cake én vegan carrot cake zo goed in de smaak vielen op de verjaardag. 😊 We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nóg meer heerlijke taarten. Bedankt voor je warme aanbevelingen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Attent, - ik werd gebeld dat het gebak binnen was - bij het afhalen werd ik gefeliciteerd
Beste Ruud, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We vinden het geweldig om te horen dat alles naar wens was en dat je zo tevreden bent over onze service. Het is altijd fijn om onze klanten een beetje extra aandacht te geven, zoals je hebt ervaren met de telefoontje en felicitatie. 😊 We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
ernstig lekker!
Beste Anita, Wat een geweldige beoordeling, bedankt! 😊 We zijn ontzettend blij te horen dat je zo hebt genoten van onze lekkernijen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende traktatie! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Mijn ervaring is zeer goed . Prima service!
Beste Mieke, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! 😊 Bedankt voor je positieve feedback. Wist je dat we al een heerlijke Mokka Karamel vlaai in ons assortiment hebben? Misschien is dat iets voor een volgend bezoek! (https://www.limburgiavlaai.nl/mokka-karamel-vlaai) We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Prima, alles was er en smaakte goed. Top
Beste Anja, Bedankt voor je review! Wat fijn dat alles naar wens was en dat je hebt genoten. 😊🎂 We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij Patisserie Limburgia. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De Tiramisu taart (echt een aanrader) viel goed in de smaak op ons verjaardagsfeestje!
Beste Joanne, Wat geweldig dat de tiramisutaart zo goed in de smaak viel tijdens jullie verjaardagsfeestje! 🎉🍰 Bedankt voor je enthousiaste reactie en je aanbeveling. Hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende lekkernij! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
2 dagen van te voren een taart online besteld en betaald. Op de dag van ophalen bleek mijn bestelde taart er niet te zijn. In het systeem bleek hij na lang zoeken wel binnen te zijn gekomen, maar niet op de standaard manier. Mijn taart was dus niet besteld. Ik kreeg keuze uit de (minimale) taarten in de vitrine. Helaas zat er niets tussen dat wij lekker vinden. Ik heb mijn geld terug gekregen en er kon nog net een sorry vanaf bij de verkoopster. Erg jammer dat er geen (kleine) tegemoetkoming was.
Beste Claudia, Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. We begrijpen goed hoe teleurstellend het moet zijn geweest dat uw bestelde taart niet beschikbaar was op het moment van ophalen. Dit is natuurlijk niet de ervaring die u van ons mag verwachten, en we bieden hiervoor nogmaals onze welgemeende excuses aan. In de winkel hebben we geprobeerd een passende oplossing te vinden door u een andere taart uit onze vitrine aan te bieden, volledig op onze kosten. We begrijpen echter dat dit niet aan uw verwachtingen voldeed, wat we oprecht jammer vinden. Uiteindelijk hebben we ervoor gezorgd dat het volledige orderbedrag aan u is teruggestort. Uw ervaring nemen we zeer serieus, en we zullen ons best doen om herhaling te voorkomen. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen en hopen in de toekomst het vertrouwen weer te kunnen herstellen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
kundig en prettig personeel.
Beste Gerda, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons kundige en prettige personeel! 😊 We hopen dat de traktatie tijdens de nieuwjaarsvisite in de smaak viel. Dank voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Wat ben ik blij met jullie raw cakes. Echt feest met taart voor mij. Heerlijk suikervrij. En ze proeven heerlijk!
Beste Willeke, Wat een fijne reactie! We zijn blij om te horen dat de raw cakes zo goed in de smaak vallen. 😊 We willen er wel even op wijzen dat we de term 'suikervrij' niet mogen gebruiken, omdat de cakes gezoet zijn met van nature aanwezige fruitsuikers. Maar het is geweldig om te horen dat je er alsnog van genoten hebt! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De taarten worden in heel stevige dozen afgeleverd die ook gekoeld zijn. Fijne service die kwaliteit van taarten garandeert.
Beste Karin, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de kwaliteit van het gebak! 🎉 We doen ons uiterste best om alles goed te verpakken, zodat je kunt genieten van een vers product. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Bestelling precies afgeleverd zoals gevraagd / gesproken.
Beste Jan, Wat geweldig om te horen dat alles precies volgens afspraak is afgeleverd! 🎉 Bedankt dat je dit met ons deelt. Hopelijk heeft de mijlpaal extra goed gesmaakt met onze vlaai. 😊 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Iedereen vond het een heerlijke traktatie bij de koffie/thee,makkelijk online te bestellen,vriendelijk personeel.
Beste Bea, Wat fijn dat onze vlaaien zo in de smaak vielen bij de koffie en thee! 🎂☕ We zijn blij om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je mooie review! 😊 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ieder jaar bestel ik deze heerlijke Limburgse vlaai voor mijn verjaardag. De beste traktatie voor mijn collega’s!
Beste Lisanne, Wat een mooi compliment! 🥳 Het is fantastisch om te horen dat onze Limburgse vlaaien jouw verjaardagstraktatie voor collega’s zijn geworden. Dank je wel voor je trouwe bestelling en enthousiaste review! 🎂💛 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Zeer secuur met allergieen. Top heel fijn
Beste Edith, Wat fijn om te lezen dat je onze service rondom allergieën zo waardeert! 💛 We vinden het belangrijk om hier altijd extra zorgvuldig mee om te gaan. Bedankt voor je lieve woorden en mooie beoordeling. 🎂✨ Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Online bestellen en afhalen in de winkel werkte perfect. Gebak ziet er mooi uit en is zeer lekker.
Beste Thom, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat zowel het online bestellen als het afhalen in de winkel soepel verliep. 😊 En natuurlijk nog beter dat het gebak in de smaak viel! 🎂 We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Veel keus en heerlijk en makkelijk uit te delen
Beste Jannie, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de vlaai in de smaak viel en dat het delen ervan zo makkelijk ging. We hopen dat uw verjaardag een groot succes was! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Je wordt vriendelijk en goed geholpen bij Limburgia te Delfzijl.
Beste Rika, Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij onze locatie in Delfzijl. We hopen dat de verjaardag extra geslaagd was met onze producten! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Super service, overheerlijke vlaaien! Alles netjes verzorgd! Zeer tevreden!
Beste K, Wat een mooie woorden, bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Geweldig om te horen dat alles naar wens is geweest en dat u heeft genoten van onze overheerlijke vlaaien. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Duidelijke website. En lekkere vlaaien
Beste Joal, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vindt en dat de vlaaien hebben gesmaakt. We hopen dat uw verjaardag een geslaagd feest was! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Op tijd gebracht en de slagroomtaart was heerlijk.
Beste Bea, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat de slagroomtaart heerlijk was en dat alles netjes op tijd werd bezorgd. We hopen dat uw verjaardag een feestelijke dag was! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
3 verschillende halve vlaaien besteld. Ze waren 1 voor 1 heerlijk.
Beste Sonja, Wat een geweldige beoordeling, bedankt voor het delen! 😍 Fijn om te horen dat je hebt genoten van de halve vlaaien. Wij zijn altijd blij als we je verwachtingen kunnen waarmaken! 🎉 We hopen je snel weer te mogen verwelkomen en je opnieuw te kunnen verrassen met onze lekkernijen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Kalkhofseweg 41
5443 NB Haps
Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "