Mijn bestelling was er niet, kwam pas na de middag.
Prima ervaring, volgende keer weer vlaai van Limburgia.
Altijd lastig om weer een keuze te maken ... alles is zooo lekker.
Vriendelijk personeel en heerlijk gebak
Beste Neeltje, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van ons gebak én de vriendelijkheid van ons personeel. Daar doen we het voor! 🎉 We vinden het een eer dat we onderdeel mochten zijn van uw verjaardagsviering. Hopelijk was het een heerlijke dag vol mooie momenten (en misschien nog een extra stukje gebak 😉). Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Genoten van een 3-tal heerlijke vlaaien!
Beste Dirk-Jan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat geweldig om te horen dat u zo heeft genoten van onze vlaaien — en dan ook nog drie stuks, wat een feest! 🎂 Fijn dat we uw verjaardagsmoment extra bijzonder mochten maken. En ook fijn om te horen dat u niets mist in ons assortiment, dat is voor ons een groot compliment. Graag tot een volgende keer, u bent altijd van harte welkom! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De taart was heerlijk,iederen van genoten⁸
Beste Lina, Wat een heerlijke review om te lezen – hartelijk dank daarvoor! 😊 Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service én dat iedereen van de taart heeft genoten. Dat is precies waar we het voor doen! We kijken ernaar uit om u de volgende keer weer van iets lekkers te mogen voorzien. Tot dan! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
3 halve taarten online besteld en betaald om te halen in de winkel. 2 stonden er klaar en de 3e was niet bekend. Ook was de bestelde aardbeien bavervois niet aanwezig en moest erven andere keuze gedaan. Ook zaten er geen amandelsnippers en abrikoos op de Spaanse vla. Het verschil in prijs is niet verrekend.
Vriendelijke behandeling en lekkere taart
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen in onze vestiging in Assendelft! Wat fijn om te horen dat u telkens weer met plezier bij ons langskomt en onze taarten weet te waarderen. 😊 We zijn blij dat we een smakelijke bijdrage mochten leveren aan uw verjaardagsviering. En natuurlijk staan we ook de volgende keer weer graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Altijd ok.
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Wat leuk om te horen dat alles weer naar wens was. We vinden het een eer dat we deel mochten uitmaken van uw verjaardagsmoment. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Spaanse abrikozenvlaai aan te bevelen. Was heerlijk allemaal.
Beste Natasja, Wat een heerlijke review – hartelijk dank daarvoor! Wat fijn om te lezen dat u zo genoten heeft van ons gebak, en in het bijzonder van de Spaanse abrikozenvlaai. Die is inderdaad een echte aanrader! 🍑 We zijn blij dat we uw verjaardagsfeestje extra smaak mochten geven. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Vers, lekker en constante kwaliteit.
Beste Dirk, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en het vertrouwen dat u steeds opnieuw in ons stelt! Wat fijn om te horen dat u onze kwaliteit als constant en vers ervaart – dat is precies waar wij dagelijks naar streven. 🎂 We vinden het een eer dat we mochten bijdragen aan uw verjaardagsmoment. En natuurlijk bent u ook een volgende keer weer van harte welkom! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijke taarten en ook de glutenvrije en lactosevrije gebakjes waren erg smaakvol
Beste Sacha, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo genoten heeft van onze taarten, en dat ook de glutenvrije en lactosevrije gebakjes in de smaak vielen – dat doet ons veel plezier! 🎉 Dank ook voor uw suggestie rondom lactosevrije vlaaien. We nemen uw feedback zeker mee in onze productontwikkeling, want we vinden het belangrijk dat er voor iedereen iets lekkers te kiezen is. Graag tot een volgende feestelijke gelegenheid! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ik had gebakjes besteld, verschillende soorten en een halve vlaai. Het was heerlijk! We hebben genoten!
Beste Mariska, Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo genoten heeft van de verschillende gebakjes en de halve vlaai. Heerlijk om op zo’n feestelijk dubbelmoment – een verjaardag én een afgeronde verbouwing – samen iets lekkers te kunnen delen. 🥳🔨 Fijn ook dat u niets mist in ons assortiment. We hopen u bij een volgend viermoment weer te mogen verwennen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De taarten zijn altijd mooi en erg lekker echt een aanrader. Het enige wat misschien beter kan is nog een mail sturen hoe laat de taart geleverd word. Voor de rest allemaal dik in orde
Beste Robin, Hartelijk dank voor uw lovende woorden en de mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze taarten en ons als aanrader beschouwt – dat waarderen we enorm. 🎂 Ook dank voor uw waardevolle suggestie over de bezorgcommunicatie. We begrijpen goed hoe prettig het is om van tevoren te weten hoe laat de bestelling precies geleverd wordt. We nemen dit mee in onze evaluatie om onze service nóg beter af te stemmen op uw wensen. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De vlaai is heerlijk.. Maar ik schrok wel van de prijsverhoging! Zijn aanmerkelijk duurder geworden dan 1 jaar geleden.
Beste Rieneke, Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Wat geweldig om te horen dat de vlaai naar wens was en dat we mochten bijdragen aan uw verjaardagsviering. 🎂 We begrijpen dat de prijsverhoging opgevallen is en willen u graag uitleggen dat dit helaas af en toe noodzakelijk is door de stijgende kosten van leveranciers, personeel, transport, en andere factoren. We doen ons best om de prijzen zo stabiel mogelijk te houden, terwijl we de kwaliteit waarborgen die u van ons gewend bent. We hopen dat u, ondanks deze verhoging, blijft genieten van onze producten en we zien uit naar een volgende gelegenheid om u te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Een dag eerder besteld en de volgende dag kon ik een lekkere taart ophalen.
Beste Robert, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u de website duidelijk vond en dat de levering vlot verliep. We doen ons best om het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk te maken, en het is mooi om te lezen dat dit goed is verlopen. 🎂 We zijn blij dat u hebt genoten van de taart en dat we een bijdrage mochten leveren aan uw verjaardagsviering. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Regelmatig bestellen we lekkere vlaaien bij Limburgia. Eigenlijk altijd goed. Afgelopen weekend helaas een erg romige red velvet taart gekocht. Hier was de botercreme zou vettig dat de stukjes taart te machtig waren. Volgende keer weer een vlaai :-)
Beste Erwin, Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback en het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat u regelmatig geniet van onze vlaaien en taarten. Wat betreft de red velvet taart, we begrijpen dat de botercrème voor u te vettig was, hoewel dit vaak een van de favorieten is van onze klanten. Smaken kunnen immers per persoon verschillen. We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van onze recepturen en nemen uw opmerking over de botercrème zeker mee in onze evaluatie om de balans en smaak verder te verbeteren. We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen voor een van onze andere lekkernijen! 😊 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
erg klantvriendelijk en goede kwaliteit
Beste Monicque, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel de klantvriendelijkheid als de kwaliteit van onze producten. We doen ons uiterste best om elke bestelling tot een succes te maken, en het is geweldig om te lezen dat dit voor uw verjaardagsbestelling is gelukt. We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Beste Marcia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het bestelproces en de snelle levering. We doen ons best om alles zo vlot mogelijk voor u te regelen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De kersen vlaai viel mij een beetje tegen was nogal droog net alsof er iets miste.
Beste Iggy, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat de kersenrastervlaai niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u deze als droog heeft ervaren. Dit betreuren we uiteraard, aangezien we altijd streven naar de beste kwaliteit. We nemen uw feedback serieus en zullen het intern bespreken om ervoor te zorgen dat de vlaai in de toekomst beter bevalt. We hopen dat u ons de kans geeft om u bij een volgende gelegenheid weer van heerlijke producten te voorzien. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De vlaaien waren lekker, maar bij thuiskomst bleek er een andere vlaai in de doos te zitten dan besteld.
Lekker smakelijke taarten, punten waren mooi gesneden en ze zagen er mooi uit
Beste M.S. Grosfeld, Wat een heerlijke review! 😊 Geweldig om te horen dat de taarten in de smaak vielen en er ook nog eens mooi uitzagen. Bedankt voor uw aanbeveling en vertrouwen in ons voor uw verjaardag! 🎉 We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Patisserie Limburgia. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Het gebak was heerlijk ,en ook fijn dat het mooi kon worden bezorgd op afgesproken tijd!
Beste Yvonne, Wat een fantastisch compliment, dank u wel! 😊 We zijn blij dat het gebak heerlijk was en dat de bezorging precies op tijd was. We doen ons best om deze service voort te zetten! 🎂🎉 Hopelijk mogen we u snel weer verwennen met iets lekkers. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Voor een jubileum had ik een foto geselecteerd en met opzet zo uitgelijnd dat bepaalde stukken wel en andere delen van de foto niet te zien waren. Kennelijk is dat door Limburgia weer teruggezoomd, maar zodoende kwam het niet overeen met het bevestigde voorbeeld. Smaak en kwaliteit van de vlaaien was prima.
Beste Alex, Dank u wel voor uw review en feedback. We begrijpen dat het belangrijk is dat de fotovlaai precies overeenkomt met uw verwachtingen. Bij het verwerken van fotovlaaien proberen we altijd het beste resultaat te behalen en zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk witte randen zichtbaar zijn. Het kan echter voorkomen dat we de foto iets aanpassen om dit te realiseren. We waarderen uw begrip en zullen dit als aandachtspunt meenemen om onze service verder te verbeteren. We hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Kalkhofseweg 41
5443 NB Haps
Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "