Om je vingers bij af te likken.

Ik had twee halve vlaaien besteld via de website en heb ze bij een Limburgia locatie opgehaald. De vlaaien zagen er heel goed uit en smaakte lekker. Deze halve vlaaien had ik besteld voor mijn verjaardag en voor mij maakt het een verjaardag wel compleet, met een stukje vlaai van Limburgia.

Bestelling niet geleverd

Dinsdag bestelling geplaatst met wens voor levering op zaterdag. Na de betaalbevestiging niets meer ontvangen.

lekker gebak

Mooi in punten gesneden, lekker vers gebak is wel behoorlijk aan de prijs, we halen het ook wel een bij de supermarkt is gemiddeld 5 euro goekoper voor een halve vlaai en smaakt ook goed,

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? halve vlaai

Verrukkelijk

Makkelijk via Internet een foto taart besteld

Topservice en kwaliteit

3 heerlijke taarten bij Limburgia besteld en laten bezorgen. Alles was tiptop in orde. Persoonlijk benaderd ivm details rondom bezorging en ze waren stipt op tijd! Taarten waren ontzettend goed! Kortom een bedrijf dat het goed geregeld heeft en topservice levert.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Afscheid

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag

De aardbeien vlaai met slagroom is aan te bevelen ,al mocht er wel wat meer aardbeien op maar hij was verder wel lekker ,de kersen vlaai vond ik wat tegevallen qua smaak ..

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Visite
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? szwartswalder kirsch taart

Geweldige service

Bestelling snel bezorgd. En het was erg lekker.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag

Super heerlijke vlaaien en top service.

Vlaaien zijn echt heerlijk en we hadden een tijd afgesproken voor afleveren en was echt keurig geregeld.

Heerlijke gebakjes

Makkelijk online besteld, waren heerlijk, aardig p ersoneel...in een woord top!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? verjaardag

Bestellen en ophalen ging makkelijk. De vlaaien zagen er lekker uit en smaakten ook erg lekker.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag

Goede bezorging, en smaakt lekker

Heerlijke vlaaien

Makkelijk bestellen en afhalen, vlaaien zijn echt heel lekker

Heel lekker en keurig geleverd

Erg lekkere taart en netjes verpakt keurig op tijd geleverd .

Overheerlijk

De aardbeien- en de caramelvlaaien warenn erg lekker!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag

Super goede producten en service

We komen al jaren bij limburgia in heerde de producten zijn geweldig zowel op het terras als de de vlaaien die je afhaald . Super goede service , zeer vriendelijk personeel kortom als u ooit het mooie heerde bezoekt ga dan eens bij limburgia op het terras zitten of haar er een vlaai op ee laat u positief verassen.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardagen
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Helemaal ok

GEWELDIG

Ik vind het een hele goede zaak met een geweldige service tot de volgende keer.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Zomaar
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Eventueel gevulde koeken

Lekker

Gewoon lekker

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? familiebijeenkomst
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? nee

Heerlijk

Wat een feest! Vooral de kruisbessenvlaai vond ik heerlijk.

Super service fantastisch product

Al een maand stuur ik iedere week een taart maar mijn zusje zij is ziek maar geniet van de heerlijke taarten Het maakt ook mij blij dank hiervoor!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Beterschap
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Meer vers fruit taarten

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Weet ik niet meer

Was super

Ik had per ongeluk 2 x een halve besteld En werd keurig gebeld of dit welke klopte Toen ik het nog aanpassen Bedankt daarvoor

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Zwitserse room met schelp

Het gebak is altijd lekker ver en de smaak is ook perfect

heerlijk

vriendelijk bezorgd en keurig op tijd

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? verjaardag

Gewoon de lekkerste vlaaien

Wij kochten altijd taart bij Limburgia Ulft tot die vrouw ermee op hield! Wij hebben toen een poos andere merken geprobeerd maar helaas wij rijden nu naar Zevenaar ongeveer 30 heen en 30 minuten terug om onze bestelling op te halen, maar het is de moeite waard. Iedereen vond deze keer vooral de Spaanse perzik erg lekker.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "