Heerlijke gebakjes!

‘s middags besteld en de volgende dag lagen ze al klaar! Ze smaakten heerlijk en het zag er ook nog eens mooi uit.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag dochter
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nee hoor!

Goed snel en lekker

Handig om online te bestellen Volgende dag al ophalen En kwaliteit heel goed en lekker.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? De limburgse “linzen” vlaai.

zeer goed

hele goede service en heerlijke taart

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? verjaardag pleegzoon

Geslaagde manier van bestellen.

Geslaagd

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Niet opgevallen

Genoten van het gebak

Heerlijke verse vlaaien van uitstekende kwaliteit en genoeg variatie

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? 50 jarig huwelijk

Heerlijke vlaai, en keurig en op tijd geleverd, top!

Heerlijke vlaai, en keurig en op tijd geleverd, top!

Genieten!

Heerlijk raw gebak en zorgvuldige bezorging

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Meer raw gebak of melk- en tarwevrij gebak

Zoals altijd weer geweldig!

Elke keer wanneer we hier bestellen is het weer perfect. Wij zijn vooral fan van de abrikozen vlaai. Met de heerlijke schelp met chocola op de bodem en schuim bovenop en al het heerlijke ertussenin. En de bezorging is ook elke keer weer top.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Onze trouwdag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Losse gebakjes per stuk

Super smakelijke vlaai

Uitstekende service en alles stond netjes klaar . Vriendelijk personeel en onze gasten hebben genoten van de variatie van vlaaien .

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Appelkruimel , choc to the max, tom pouce en perzik
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Variatie is voldoende, moet ook weer niet te gek worden , keuzestress haha.

Altijd goed en lekker

Makkelijk online bestellen, zelf dag bepalen voor ophalen, hoe makkelijk is dat.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nee, keuze genoeg

Prima geregeld

Lkjhgg

Prima en lekker

Ondanks het vastlopen van de website op leverdatum, was er toch mogelijkheid. Het gebak is altijd prima vers en lekker van smaak.

heerlijk

heerlijk

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? geen

Lekker

We hadden een aardbeien vlaai en een appel kruimel vlaai. Was makkelijk te vinden op de website. Gelukkig wel open tijdens de bouwvak vakantie. Zat netjes verpakt in een doos met koelelementen. Zeer tevreden!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag zoon 13 jaar

Fijn product

Diverse vlaaien gehaald. Allen van goede kwaliteit. Ook 'the day after' nog smaakvol.

Super kwaliteit

Prima bedrijf

geweldig lekker

erg lekker

Heerlijke vlaaien

Goede en persoonlijke service en heerlijke vlaaien.

Op tijd en lekker

Online bestelling op tijd klaar en erg lekker, complimenten

Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit !

Er werd nog even contact met me opgenomen om te vragen of de stukken echt voorgesneden moesten worden , dat had ik bij bestelling aangeklikt, want de 2 halve vlaaien zouden als 1 hele vlaai in de doos gedaan worden met een schildje met tekst erop en dan zou het er minder mooi uitzien. Dit meedenken waardeer ik en inderdaad besloten om zelf te snijden . En de gezelligste bezorger van het westelijk halfrond kwam de bestelling keurig op tijd brengen.

Goede service!

Aanrader

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? nee

Alles klopt. De taarten zijn heerlijk

Heerlijke vlaai en goede service

Heerlijke vlaai en goede service

Lekkere taart

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "